- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
Diyetisyene gidiyorum bi de zumba ve yüzme. Spor olmadan gerçekten olmuyormuş ve su içmeden, spor ve su içmeyi azalttığım anda yavaşlıyor yağ yakımım. Uğrayacağım aradamotive edebildiysem ne mutlu bana canim cok sevindim :) sen de 15 kilo vermissin sanirim tebrik ederim neler yaptin?
insallah ulasiriz canim topigime her zaman beklerim beraber motive olabiliriz ben hep burdayim insallah :)
canim merhaba aslinda kilodan cok duygusal acligimi yenmeye calisiyorum farketmissindir :) insallah ikimiz de basaririz canim insanin isteyince yapamayacagi sey yok :)Merhaba canım. Başlangıçtaki kilonu ve şuanki güncel kilonu yazarsan çok sevinirim. Motivasyon sözlerini çok beğendim. Ben de birkaç haftada baya incelmiştim sonra tiroid problemim çıktı. Şimdi karatayın da bana uygun olan tavsiyelerini dinleyerek şekeri ve ekmeği tamamen kestim bugün itibariyle tekrar başlıyorum. Kilom en son 53tü başlangıçta 58di. şuan muhtemelen 56.5 57 civarıyım. yarın sabah tartılıcam :) boyum da 1.67
canim merhaba aslinda kilodan cok duygusal acligimi yenmeye calisiyorum farketmissindir :) insallah ikimiz de basaririz canim insanin isteyince yapamayacagi sey yok :)
inş canım ben 57 kiloyum 1.67 boyum. Aslında ideal kilo bu ama benim basen kalın bacak sorunum var. Bir de tiroid problemi. o yüzden karatay beslenme programına geçtim 2 gündür. 51e düşmeyi planlıyorum önce. Sonrasında da sporla sıkılaşıp alt bedeni de 36 beden yapabilmek. ♡
İnş hepimiz bir an önce istediğiniz fiziğe kavuşuruz yüzümüz çökmeden. Motivelerine lütfen devam et canım. Bana da çok iyi geliyor
canim yazdiklarim birilerine yardımci oluyorsa o kadar mutlu olurum ki inan hep devam ederim merak etme sen de bana dua et olur mu :) boylarimiz cok yakin ve ikimizin de kalin bacak ve basen sorunu var.bu yolda beraber ilerlemeye ne dersin? basen ve bacak olculerini al beraber karatay ve spor yapalim.var misin? :)
benim de saglikli beslenmede 9. günüm :) seker orucu topigim var gelsene oraya.harika olur varımm ben ♡ :)
ölçülerimizi alıp yazalım. bugün karatayda 3.günüm