Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçın kimyaısna ayrıkırı kıslar yaaa ayda 1 en fazla 2 cm uzar saç haftada ancak 2-3 milim uzayabilir..
Merak ettiğim gerçekten haftada 3 cm uzatan bir formul varmı. Eğer varsa harika düşünsenize haftada 3cm uzasa ayda 12 cm eder. 7 ayda 84 cm demek. Peki 84 cmin ne demek olduğunu biliyomusunuz. Neredeyse bacaklarınıza değecek kadar uzama demek :1shok: Olabilirmi. lmaz:
canım bir tane turbu, kabuklarını soymadan rendeleyip 3-4 bardak suyla haşla. 15-20 dakika pişirdikten sonra, suyunu süzüp soğumasını bekle. soğuduktan sonra yumurtanın sarısıyla karıştırıp saçlarının diplerine masaj yaparak yedir. streçleyip 2 saat bekletip yıka ve uzaması hızlandırılmış, hacimli saçlara kavuş. bu kadar basit :))
ben 2 haftada 2 cm uzattım. tavsiye ederim.
...
Arkadaşlar saçları 1 haftada 2-3 cm veya üstü uzatan saç bakım formüllerini buraya yazarsanız çok memnun olurum.. LütFeeNnNn
...
en cok uzatan yağmur suyu canım.
ayol ne yani bu mevsimde yağmur duasına mı çıkalım şimdi bilmiyorumkismilehihoyyyt
Bi haftada 2-3 cm uzamaz.
2 haftada ben 1cme yakın bi fark gördüm kendi saçlarımda.