Saç Uzatma Yöntemleri 1 Haftada saçı 2-3 cm uzatan formülleri paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim burda bi şampuan deiştirsem alışasıya kadar saçım kazık gibi olur. ankaraya gidince allah ne verdiyse şampuan ne bulursak onu kullanıyoruz ona rağmen orda saçlarım yumşacık oluyo annemde suyun krecinden dedi bizim burda çok kreçli sular ankaradaki su öle deil banada mantıklı geliyo o yüzden bizim bura konya oluyo bu arada

bizim burda bi şampuan deiştirsem alışasıya kadar saçım kazık gibi olur. ankaraya gidince allah ne verdiyse şampuan ne bulursak onu kullanıyoruz ona rağmen orda saçlarım yumşacık oluyo annemde suyun krecinden dedi bizim burda çok kreçli sular ankaradaki su öle deil banada mantıklı geliyo o yüzden bizim bura konya oluyo bu arada

tabi kireç çok etkili. a.s vanın suyu da çok kireçli. bi dolu saç kremi kullanıyrum burda.:çok üzgünüm:

sudaki kireç oayına inanıyrum balıkesir akçayın suyu zonguldağa göre çok kireçli ama havası da zonguldağa göre çok temiz ordayken kazık gibi olan saçlarım zonguldakta açıldı ve serpildi orda düzleşti burda dalgalanıyo nedendir anlamadım ama burda da çabuk kirleniyo ordayken bu sıklıkta kirlenmezdi havasından kafamçokkarıştı

benim de kızkardeşim uyguluyor turp suyunu çok memnun.canlandı parladı ve çok güzel uzadı.

bu arada yerin havası nemli ise saçlar dalgalı kuru ve cıcak havalı yerlerde düz oluyor:))ben maraşta çalışırken d.bakırdayken düz olurdu.izmite gelince dalgalı olurdu.şimdi sakaryada gene dalgalı:))

turp suyu ve yumurta sarısını karıstırıomuyuz napıoruz?? bnmkilerde hiç uzamıo walla:S

turp suyu ve yumurta sarısını karıstırıomuyuz napıoruz?? bnmkilerde hiç uzamıo walla:S

canım bir tane turbu, kabuklarını soymadan rendeleyip 3-4 bardak suyla haşla. 15-20 dakika pişirdikten sonra, suyunu süzüp soğumasını bekle. soğuduktan sonra yumurtanın sarısıyla karıştırıp saçlarının diplerine masaj yaparak yedir. streçleyip 2 saat bekletip yıka ve uzaması hızlandırılmış, hacimli saçlara kavuş. bu kadar basit :))

ben 2 haftada 2 cm uzattım. tavsiye ederim.

sen çam terebentine mi kötü diosun, bi de sarmısak yağını dene o zaman! mahalleli foseptik patladı sanıo:roflol:

kaydirigubbakcemile3cok komiksin canim ya ben onu sacima surdugumde esim yanimda oturamiyor kaciyor hemen benimde midemi alt ust ediyor ya ama yinede suruyorum kaydirigubbakcemile5 ama bayildim yazdigin yaziya allah iyiligini versin

kaydirigubbakcemile3cok komiksin canim ya ben onu sacima surdugumde esim yanimda oturamiyor kaciyor hemen benimde midemi alt ust ediyor ya ama yinede suruyorum kaydirigubbakcemile5 ama bayildim yazdigin yaziya allah iyiligini versin

saol cnm ya, fazlası var eksiği yok ama di mi:)) hehe, bizim kocalar alıp bizi o halde mahkemeye götürse hakim acır adamlara tek celsede boşar vallakaydirigubbakcemile3

Bir yıldır uzatmaya çalıştığım ve uzatmayı başardığım saçlarımın uçlarından aldırayım dedim.Ne oldu kendini kuaför sanan birinin gazabına uğradım....Şimdide hızlı uzaması için yöntemler arıyorum...Turp suyu aklıma yattı en kısa zamanda deneyeceğim bakalım.....

Bir yıldır uzatmaya çalıştığım ve uzatmayı başardığım saçlarımın uçlarından aldırayım dedim.Ne oldu kendini kuaför sanan birinin gazabına uğradım....Şimdide hızlı uzaması için yöntemler arıyorum...Turp suyu aklıma yattı en kısa zamanda deneyeceğim bakalım.....
canim bence hemen basla turplu suya iki günde bir yapiyorum ben süper ilk denemende zaten yumusaklik ve parlaklik oluyo 1 haftada etkisini anlarsinturkbayragi:enbuyukkk:

deneyen arkadaşlarım lütfen sonuçlarınızı yazın bende yapmayı düşünüyorum . kimisi hiç uzamadı diyo kimisi rapunzel misali anlatıyo walla ypsak mı yapmasak mı karar weremedim:enbuyukkk:

deneyen arkadaşlarım lütfen sonuçlarınızı yazın bende yapmayı düşünüyorum . kimisi hiç uzamadı diyo kimisi rapunzel misali anlatıyo walla ypsak mı yapmasak mı karar weremedim:enbuyukkk:

cnm, turptan bahsediyosun sanırım. saç uzatma yöntemleri topiği genel olarak turp hakkında yorumlarla dolu, ve dediğin gibi kimisi uzattı diyo, kimisi uzatmadı diyo. ben de söyleyeyim, çok düzenli yapmadım, yani 2 günde 1 yapıp devam etme fırsatım olmadı, belki o sebeptendir, ama ben de uzama açısından bi fayda göremedim. ama kimi arkadaşlar da haftada 1 kez yapıp 3 hafta sonra 2 cm uzadığını söylüyorlar. benim gibi turpun faydasını göremeyen bazı arkadaşlar da o arkadaşları abartmakla hatta yalancılıkla suçlayabiliyorlar.ama ben samimiyetlerine inanıyorum ben, sonuçta kimse bu işin ticaretini yapmıyor, niye yalan söyleyip de milleti gereksiz yere oyalasınlar değil mi?
uzun lafın kısası bi yöntemin bize faydalı gelip gelmeyeceğini denemeden bilemeyiz hayatım. çünkü herkesin saçı farklıdır, arkadaşının bayıla bayıla kullandığı şampuan sana yaramayabilir mesela. bu tamamen saçın cinsi ve gereksinimleriyle alakalıdır. o yüzden etkisini görmek için kendin kullanmalısına.s.

kizlar ben turplu suyu devamli düzenli bi sekilde kullaniyorum artik 3 hafta olddu ve farkedilir sekilde uzama var ama hemen ilk haftasinda asiri bi uzama olmaz bir ay boyunca iki günde bir yapinca anlasilir zaten tibbende imkansiz asiri uzama olmaz benim daha 3 hafta oldu ben en azindan 2 ay daha yapicam sabir lazim hemen rapunzel olunmuyo

turp suyunun içine elma sirkesi koyuyorlarmış netten okudum şimdi bende öle daha etkili oluyormuş sanırım.bende yarın başlıcam saçımın resmini çektim bakalım nekadar uzayacak..

turp suyunun içine elma sirkesi koyuyorlarmış netten okudum şimdi bende öle daha etkili oluyormuş sanırım.bende yarın başlıcam saçımın resmini çektim bakalım nekadar uzayacak..

sirke koyarsan bir de yumuşatıcı özelliği olan bir şey koy bence, 1 yemek kaşığı zeytin yağı gibi. sirke çözücü özelliği yüksek olan-alkol gibi- bi maddedir, asitlidir, saçta uzun süre bekletilmesi doğru değildir. ayrıca miktarı da abartılmamalı, 1-2 yemek kaşığı yeter de artar bile, yoksa yakar valla:1closedeyes:

sirke koyarsan bir de yumuşatıcı özelliği olan bir şey koy bence, 1 yemek kaşığı zeytin yağı gibi. sirke çözücü özelliği yüksek olan-alkol gibi- bi maddedir, asitlidir, saçta uzun süre bekletilmesi doğru değildir. ayrıca miktarı da abartılmamalı, 1-2 yemek kaşığı yeter de artar bile, yoksa yakar valla:1closedeyes:
haklisin canim ya sirke bi ara sulandirip yüzüme temizlemek icin sürmüstüm hemen yandi ya sorma cok etkili bisey mirmirmirmir

Back