bizim burda bi şampuan deiştirsem alışasıya kadar saçım kazık gibi olur. ankaraya gidince allah ne verdiyse şampuan ne bulursak onu kullanıyoruz ona rağmen orda saçlarım yumşacık oluyo annemde suyun krecinden dedi bizim burda çok kreçli sular ankaradaki su öle deil banada mantıklı geliyo o yüzden bizim bura konya oluyo bu arada
turp suyu ve yumurta sarısını karıstırıomuyuz napıoruz?? bnmkilerde hiç uzamıo walla:S
sen çam terebentine mi kötü diosun, bi de sarmısak yağını dene o zaman! mahalleli foseptik patladı sanıo:roflol:
kaydirigubbakcemile3cok komiksin canim ya ben onu sacima surdugumde esim yanimda oturamiyor kaciyor hemen benimde midemi alt ust ediyor ya ama yinede suruyorum kaydirigubbakcemile5 ama bayildim yazdigin yaziya allah iyiligini versin
canim bence hemen basla turplu suya iki günde bir yapiyorum ben süper ilk denemende zaten yumusaklik ve parlaklik oluyo 1 haftada etkisini anlarsinturkbayragi:enbuyukkk:Bir yıldır uzatmaya çalıştığım ve uzatmayı başardığım saçlarımın uçlarından aldırayım dedim.Ne oldu kendini kuaför sanan birinin gazabına uğradım....Şimdide hızlı uzaması için yöntemler arıyorum...Turp suyu aklıma yattı en kısa zamanda deneyeceğim bakalım.....
deneyen arkadaşlarım lütfen sonuçlarınızı yazın bende yapmayı düşünüyorum . kimisi hiç uzamadı diyo kimisi rapunzel misali anlatıyo walla ypsak mı yapmasak mı karar weremedim:enbuyukkk:
turp suyunun içine elma sirkesi koyuyorlarmış netten okudum şimdi bende öle daha etkili oluyormuş sanırım.bende yarın başlıcam saçımın resmini çektim bakalım nekadar uzayacak..
haklisin canim ya sirke bi ara sulandirip yüzüme temizlemek icin sürmüstüm hemen yandi ya sorma cok etkili bisey mirmirmirmirsirke koyarsan bir de yumuşatıcı özelliği olan bir şey koy bence, 1 yemek kaşığı zeytin yağı gibi. sirke çözücü özelliği yüksek olan-alkol gibi- bi maddedir, asitlidir, saçta uzun süre bekletilmesi doğru değildir. ayrıca miktarı da abartılmamalı, 1-2 yemek kaşığı yeter de artar bile, yoksa yakar valla:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?