Saç Uzatma Yöntemleri 1 Haftada saçı 2-3 cm uzatan formülleri paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar nasıl kullanılıyo bu turp suyu yumurta sarısı detaylı yazar mısn canım

ama koskoca 60 gunn benım sacım zaten hızlı uzuyor pek abarttıgımı dusunmuyorum

Benim saçlarım da çabuk uzar ama 2 ay gibi bir sürede 15 cm uzaması en azından benim saçım için mümkün değil. Biraz araştırırsan saçın ayda 0.4 mm. ile 1 cm arasında uzadığı söylenir. Hadi senin max. 3 cm uzadığını düşünelim Doğal bakımlarla 1-1.5 cm daha uzatabilirsin. Yine de 15 cm uzamaz canım bu hayalperestlik olur. Keşke uzasa ama olmuyor işte.
Sen iddalısın madem 2 ay içide dene sonuçları bizimlepaylaş biz de uzatalım saçlarımıza 2 ayda.

canım hiç 15 cm uzarmı 2 ayda :umursamaz: 2 ayda 15 cm uzarsa 1 senede ooo yerleri süpürür vallakaydirigubbakcemile3

arkadaşlar haklı
madem o kadar uzuyor neden uzar mı diye soruyosun ki
uzatırsan resim görmek isteriz
:)

ya o kadar uzar mı dıye soruyorum o kadar uzadı demıyorum hızlıuzuyor dıyorum yanlısanlamıssınız sanırım

vay bee 2 ayda 15 cm kaydirigubbakcemile3 süpermiş keşke böyle bişey olsa..

arkadaşım ben vanda yaşıyorum yaklaşık 1,5 sene oldu ve 1,5 senedir önünü alamadığım şekilde saçlarım uzuyor ayda 5cm ...kuaförüm bile şokta :)) bütün akrabalarım van suyu istemeye başladı ..aslına bakarsanız bir bakıma iyi malum kadınlar uzun saçı sever ama diğer yandan dip boya sorunu pöfff :))

ben de vandayım şu anda ve vandayken daha yavaş uzuyor saçlarım. istanbulda daha iyiydi. sanki daha yumuşak ve hızlı uzuyordu...

saç nerenin suyuna alışkınsa ona göre uyumluluk gösteriyor demek ki :)
benim bi arkadaşım buradan istanbula taşınmıştı dümdüz ve sapsarı(doğal tabi) olan saçları resmen dalgalı olmuş ve rengi koyulaşmıştı..

uyumluluk olayına bende inanmaya başladım :)) vandaki diğer arkadaşın yorumunu okuyunca :)) dip boya sorunu olmasa süper bir durum yani saçlarımın çabuk uzaması ..yerimseniben

valla saçlarım doğal öyle bir sorunum olmazdı süper olurdu benim için ama oranın yerlisine yarıyormuş :)
dip boyam olsa da sorun etmezdim yeter ki uzasın :)

ben yerlisi dğeilim 1 sene sonra tayinciyiz bakalım gittiğim yerde saçlarım uzayacakmı böyle :)) uzamazsa bende yakınanlar kervanına katılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…