saclar at kuyrugu gibisinden kapiya sikistirilabilicek uzunluktaysa kapi kapanir ve 4-5 adim atilir..eger atilabiliniyosa 6-7 adim atmakta da fayda var..
haa olmadi saclar kisa toplanmicak durumdaysa bir adet kardes erkek farketmez ama kiz olani makbuldur delicesine kizdirilir ve caktirmadan saclar eline verilir.ben bu sekilde saclarimi tam 1 ayda 20 cm uzattim :lepi:
valla en iyisi ceke ceke uzatmak masrafsiz zahmetsiz mis gibi kaydirigubbakcemile
faydasini gorunce bana dua ediceksiniz biliyorum..
saclar at kuyrugu gibisinden kapiya sikistirilabilicek uzunluktaysa kapi kapanir ve 4-5 adim atilir..eger atilabiliniyosa 6-7 adim atmakta da fayda var..
haa olmadi saclar kisa toplanmicak durumdaysa bir adet kardes erkek farketmez ama kiz olani makbuldur delicesine kizdirilir ve caktirmadan saclar eline verilir.ben bu sekilde saclarimi tam 1 ayda 20 cm uzattim :lepi:
valla en iyisi ceke ceke uzatmak masrafsiz zahmetsiz mis gibi kaydirigubbakcemile
faydasini gorunce bana dua ediceksiniz biliyorum..
saol cnm, ben bu gece atkuyruğu yapıp tavana ascam kendimi, yarasa gibi uyicam ööle:icecream:
nedense bende umutsuzum..iki güne bi saçım çiğ balık gbi kokuyor(turptan dolayı) yok pirinç suyu yok şu ot bu ot..saçlarıma şekil bile vermiorum aman küsmesinler kırılmasınlar hızlı uzasınlar die ööle geziorum..ama bi türlü uzamıyolar off ofmafoldumben
yıkıyorum tabii.ama kokusu gelio bana :s
arkadaşlar benim de bir yöntemim var.tresan ısırgan otlu şampuanın içine bemix,bepanthen,evigen,çam terebentin,badem yağı ve bal koydum.saçlarımı bu şampuanla yıkıyorum.mükemmel besliyor ve de uzatıyor.bilginizehihoyyyt
turp suyu ve yumurta sarısı annem denemişti 1 ayda 1 cm uzayan saçı 3 cm uzdı bilginize...
o naSıl yapılıyo tam olarak zahmet olmassa acıklayabilir misin canım benimde acil uzatmam lazım ensemde cünki saclarım sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?