- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Off çok özledim o kiloları ya o diyet azmi bana neden gelmiyorAynen gidiyor:)Kızlarda çok emziremedim o dönemler çokta dikkatli değildim 78 e kadar çıktım sonra 6 ay diyet yaptım 54 kiloya düştüm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off çok özledim o kiloları ya o diyet azmi bana neden gelmiyorAynen gidiyor:)Kızlarda çok emziremedim o dönemler çokta dikkatli değildim 78 e kadar çıktım sonra 6 ay diyet yaptım 54 kiloya düştüm:)
Gider yine de her gün kızlarn sen döktürüyorsunuz normaldir gitmemesiSağol canım ama şimdi gitmiyor :)
Bizede demişti ben çok sevinmiştim icimde kaldiGebe kaldığım ay 2 yumurtam vardı belki ikiz olur dedi doktor :) hayırlısı olsun dedim pek te gönlüm yoktu açıkçası eşim yoğun çalışıyor yoruluyor yardım edecek kimse de yok. Allah kolaylığını verir tabi ki ama tek gebelik olmasına sevinmedim desem yalan olur
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benimBenim çocukluk hayalimdi:)Gebe kaldığım ay 2 yumurtam vardı belki ikiz olur dedi doktor :) hayırlısı olsun dedim pek te gönlüm yoktu açıkçası eşim yoğun çalışıyor yoruluyor yardım edecek kimse de yok. Allah kolaylığını verir tabi ki ama tek gebelik olmasına sevinmedim desem yalan olur
Bir dahakine artık istiyorsan versin RabbimBizede demişti ben çok sevinmiştim icimde kaldi
Yok canım geçen 1 ay diyet yaptım ekmek,tatlı,bulgur,makarna her şeyi kestim 1 gr veremedim:)Gider yine de her gün kızlarn sen döktürüyorsunuz normaldir gitmemesi
Unutmaktan ziyade bebekle yapışık ikiz gibisin gene nereye yayılıp yatiyosun benimki 5dk emer 10 dk uyurdu kısır döngü ayyy bak hatırladıkça depresyona giriyorumHepsi unutuluyor:)
Daha gençsin canım vermeye çalış ben veremiyorum denedim biliyorsun hareket etmem lazımOff çok özledim o kiloları ya o diyet azmi bana neden gelmiyor
Haklısın abla baxen ikiz bebekler tek bebekten daha uysal bile olabiliyor :) Allah hayırlı evlat etsin inşallah hepsini :) durup durup burnuma şeftali kokusu geliyor, çıksa da yesek artık :))Hakkınızda hayırlısı olsun canım benimBenim çocukluk hayalimdi:)
Bende yalnız büyyüttüm ama Rabbim kuvvetini veriyor:)Rabbim kimseye kaldıramıyacağı yükü vermezmiş:)
Ben ikizleri nasıl büyüttüm hiç anlatmayayımBir daha doğurmam diyordum 3.yü kendi isteğimle yaptım:)Unutmaktan ziyade bebekle yapışık ikiz gibisin gene nereye yayılıp yatiyosun benimki 5dk emer 10 dk uyurdu kısır döngü ayyy bak hatırladıkça depresyona giriyorum
Birde 2saatte bir 15 er dk emzirin falan demiyormuydu hemşireler deli oluyordum çocuk anliyo dinliyor sanki
Eve kapaninca bende böyle oldumDaha gençsin canım vermeye çalış ben veremiyorum denedim biliyorsun hareket etmem lazım
Evde spor yapsan :)Yok canım geçen 1 ay diyet yaptım ekmek,tatlı,bulgur,makarna her şeyi kestim 1 gr veremedim:)
Benim metabolizma yavaş hareket edemeyince veremiyorum:)
Deli cesareti diyorsunBen ikizleri nasıl büyüttüm hiç anlatmayayımBir daha doğurmam diyordum 3.yü kendi isteğimle yaptım:)
Canım çok zor zamanlar geçirdim hamileliğim çok zor geçti .4 yıl hiç uyumadılar:)Akşam 12 sabah 5 mesaisi24 saat uyumadığımı bilirim.Eşim hiç yardım etmezdi:)Çok zorlandım ama unutuluyor:)Haklısın abla baxen ikiz bebekler tek bebekten daha uysal bile olabiliyor :) Allah hayırlı evlat etsin inşallah hepsini :) durup durup burnuma şeftali kokusu geliyor, çıksa da yesek artık :))
Once bir büyüsün 9-10yasina gelsin kismet artıkBir dahakine artık istiyorsan versin Rabbim
Hayırlı sahurlar canımBen kalkayım namaza, sonra da sahur hazırlarım. Öpüyorum sizleri, şimdiden afiyet olsun
Allah kabul etsin canımBen kalkayım namaza, sonra da sahur hazırlarım. Öpüyorum sizleri, şimdiden afiyet olsun
Öyle ama oğlum rahattı çok sıkıntı yaşamadım:)Deli cesareti diyorsun
Deniyorum ama 2 gün yapıyorum sonrası yok:)Hava ısınsın dışarı çıkarım diyordum öyle kaldı:)Evde spor yapsan :)