Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Gebe kaldığım ay 2 yumurtam vardı belki ikiz olur dedi doktor :) hayırlısı olsun dedim pek te gönlüm yoktu açıkçası eşim yoğun çalışıyor yoruluyor yardım edecek kimse de yok. Allah kolaylığını verir tabi ki ama tek gebelik olmasına sevinmedim desem yalan olur :KK48:
Bizede demişti ben çok sevinmiştim icimde kaldi 🥴

Gebe kaldığım ay 2 yumurtam vardı belki ikiz olur dedi doktor :) hayırlısı olsun dedim pek te gönlüm yoktu açıkçası eşim yoğun çalışıyor yoruluyor yardım edecek kimse de yok. Allah kolaylığını verir tabi ki ama tek gebelik olmasına sevinmedim desem yalan olur :KK48:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim:KK60:Benim çocukluk hayalimdi:)
Bende yalnız büyyüttüm ama Rabbim kuvvetini veriyor:)Rabbim kimseye kaldıramıyacağı yükü vermezmiş:)

Hepsi unutuluyor:)
Unutmaktan ziyade bebekle yapışık ikiz gibisin gene nereye yayılıp yatiyosun benimki 5dk emer 10 dk uyurdu kısır döngü ayyy bak hatırladıkça depresyona giriyorum
Birde 2saatte bir 15 er dk emzirin falan demiyormuydu hemşireler deli oluyordum çocuk anliyo dinliyor sanki
😂😂

Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim:KK60:Benim çocukluk hayalimdi:)
Bende yalnız büyyüttüm ama Rabbim kuvvetini veriyor:)Rabbim kimseye kaldıramıyacağı yükü vermezmiş:)
Haklısın abla baxen ikiz bebekler tek bebekten daha uysal bile olabiliyor :) Allah hayırlı evlat etsin inşallah hepsini :) durup durup burnuma şeftali kokusu geliyor, çıksa da yesek artık :))

Unutmaktan ziyade bebekle yapışık ikiz gibisin gene nereye yayılıp yatiyosun benimki 5dk emer 10 dk uyurdu kısır döngü ayyy bak hatırladıkça depresyona giriyorum
Birde 2saatte bir 15 er dk emzirin falan demiyormuydu hemşireler deli oluyordum çocuk anliyo dinliyor sanki
😂😂
Ben ikizleri nasıl büyüttüm hiç anlatmayayım:KK70:Bir daha doğurmam diyordum 3.yü kendi isteğimle yaptım:)

Haklısın abla baxen ikiz bebekler tek bebekten daha uysal bile olabiliyor :) Allah hayırlı evlat etsin inşallah hepsini :) durup durup burnuma şeftali kokusu geliyor, çıksa da yesek artık :))
Canım çok zor zamanlar geçirdim hamileliğim çok zor geçti .4 yıl hiç uyumadılar:)Akşam 12 sabah 5 mesaisi:KK70:24 saat uyumadığımı bilirim.Eşim hiç yardım etmezdi:)Çok zorlandım ama unutuluyor:)
Oyyy canım benim aşermeler başlamış neyseki yakın zamanda çıkmaya başlar yersin mevsimi geçmiş değil:)

X