Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Olsa bende yok demem hazır yufkadan yaparım ama açmam şimdi,
Gecen eşimle konuşuyoruz bugün ne pişirsem her gün aynı şeyi düşünüyorum iki günlük mu yapsam yemekleri off falan dedim, yarışmaya gelince hemen yapıyorsun zor gelmiyor dedi vurdu ve gol oldu koşarak uzaklaştım:olamaz:
Ben cumartesi iftira musakka yaptım bugün bitti :KK70: oruçlu olunca çabuk bitmiyor. :)

Adam haklı ama yani şimdi :)

Süt helvasi gibi sanki, olmuşum 70kilo hala derdim tatlı:kızgın:
Hiç bilmiyorum ilk kez yedim ve tam benlik:)Un helvasını çok severim :)Soğuyunca güzel olur mu diye düşündüm yani donacak gibi geldi:)Yok muhallebi havasındaydı:)Biz sütlü tatlı yapıyoruz.Daha doğrusu kızlar yapıyor hem öğreniyorlar hemde hafif oluyor:)

Hiç bilmiyorum ilk kez yedim ve tam benlik:)Un helvasını çok severim :)Soğuyunca güzel olur mu diye düşündüm yani donacak gibi geldi:)Yok muhallebi havasındaydı:)Biz sütlü tatlı yapıyoruz.Daha doğrusu kızlar yapıyor hem öğreniyorlar hemde hafif oluyor:)
Deneyelim bakalım:confused:

Çok almışsın peki doğum sonrası kaç kilo gitti:)
Kaşık kaşık sarelle yiyordum ama hic gostermiyordum gene kilomu karnım vardi sadece
İlk eve geldigimde çok şiştim tartıldım mı hatırlamıyorum sonra 70i gördüm bir oğlum 3aylikken 65 olmuştum hic diyet falan yapmıyordum

X