Ne olsun valla gece nöbetiHosbuldum kız anasıNasılsın canım?
Nasılsın canım nerelerdesin
Hosbuldum canım
Evet küçük cilveli bir hanım geliyor inşallahaaaa kızımız mı oluyooorrrr
Abimlerle annemleri görmeye gittik biraz,iyi geldiNasılsın canım nerelerdesin
İyi yapmışsın canım sana değişiklik olmuşturAbimlerle annemleri görmeye gittik biraz,iyi geldiSen nasılsın canım?
Ah o nöbetlerNe olsun valla gece nöbetigaliba gece uykusuzluğuna alışıyorum sahur bekleme işi bana prova oldu sabah namazı derken 5i buluyor uykuya dalmam :) sen nasılsın?
Aynen canim ,arabada gitmek bile yettiİyi yapmışsın canım sana değişiklik olmuştur
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin kuzum,hayırlı evlat olsunEvet küçük cilveli bir hanım geliyor inşallah
Süper canım çok sevindim darısı başımızaAynen canim ,arabada gitmek bile yetti
Ay inşallah,temassız gittik,oturduk,geldikSüper canım çok sevindim darısı başımıza
İyi canım çok iyi:)Ay inşallah,temassız gittik,oturduk,geldik
Ama hepimiz o amatör kümelerden geldikFikrim geldi.Bu yarışmaların farklı liglerde yapılması gerek. Amatör ligden bir oyuncu olarak söylüyorum her geçen gün gözüm daha da korkuyor.
O zaman tekrarimiz bol olsun canım.Hosbuldum canımArada bir yapmak lazım,can sıkıntısı:))
Ay hadi inşallah o zaman.Ama hepimiz o amatör kümelerden geldikBöyle gelişiyorsun hırslanıyorsun,kendini geliştiriyorsun:)Hepimiz amatör kümede olsak tadı olur mu:)
Geçecek inşallahAh o nöbetlerDikiş yerimde sorun var,ağrılıyım ama olsun.
Amin aminnn :)rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin kuzum,hayırlı evlat olsun
kızlar pek bi tatlıdır ❤ ama hazır ol seni satıp babaya cilve yapacak