- 24 Eylül 2018
- 97.029
- 292.160
Amin,yok ,baticonla pansuman önerdi sadece,2 kutu antibiyotik bitirdim ameliyat sonrası zaten.Geçecek inşallah antibiyotik kullanıyorsun dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin,yok ,baticonla pansuman önerdi sadece,2 kutu antibiyotik bitirdim ameliyat sonrası zaten.Geçecek inşallah antibiyotik kullanıyorsun dimi?
Ama pes edip vazgeçersen gelişmen zor:)Bunu gazlamak için söylemiyorum canım:)Ay hadi inşallah o zaman.
Allah'ın izniyle çabucak geçer o zaman, duaya devamAmin,yok ,baticonla pansuman önerdi sadece,2 kutu antibiyotik bitirdim ameliyat sonrası zaten.
Hepsi olmasa da bir iki sunum görmek isterdim. Mercimek çorbasını evlendikten sonra yapmayı öğrenmiş biri olarak benim de gelişesim var. Bu yarışmalara katılacağım sanırım sık sık.Ama pes edip vazgeçersen gelişmen zor:)Bunu gazlamak için söylemiyorum canım:)
Şimdi herkesin ilk sunumu buraya dökerim
Sagol ikizim,âminAllah'ın izniyle çabucak geçer o zaman, duaya devam
Ben vazgeçen taraftayım abla, yöreselde yerlerdeyimAma pes edip vazgeçersen gelişmen zor:)Bunu gazlamak için söylemiyorum canım:)
Şimdi herkesin ilk sunumu buraya dökerim
Canim nasilsin
Hellooo taksimAllah'ın izniyle çabucak geçer o zaman, duaya devam
PişşttCanim nasilsin
Sabah giremedk ya derse açılmadı site
Profillere bak canım çoğunun açık ilk katıldıkları yarışmalara :)Hepsi olmasa da bir iki sunum görmek isterdim. Mercimek çorbasını evlendikten sonra yapmayı öğrenmiş biri olarak benim de gelişesim var. Bu yarışmalara katılacağım sanırım sık sık.
Aynı anda yazdık görüyor musunPişştt
Çabuk pes ettin:)Ben vazgeçen taraftayım abla, yöreselde yerlerdeyim
Helloo, how are u?Hellooo taksim
İlk yarismam tabak ve masa aynıHepsi olmasa da bir iki sunum görmek isterdim. Mercimek çorbasını evlendikten sonra yapmayı öğrenmiş biri olarak benim de gelişesim var. Bu yarışmalara katılacağım sanırım sık sık.
İyidir canımm çok Şükür ,sen nasılsın nasıl gidiyor azaldimi bulantinHelloo, how are u?
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınCanim nasilsin
Sabah giremedk ya derse açılmadı site
evetttAynı anda yazdık görüyor musun
Canım çok geçmiş olsun. Sorun ciddi değildir umarım napmayi düşünüyorsunAh o nöbetler Dikiş yerimde sorun var,ağrılıyım ama olsun.
Bende iyiyim çok sukur canımİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Canım bizim yoktu ama arkadaşlarda öyle söyledi hep sorun yaşamışlar
O zaman ben pusuda bekleyip, şaşırtıyimÇabuk pes ettin:)
Katılman şart değil buralarda olman bile bir şeyler katacak görürsün:)