- 24 Eylül 2018
- 99.338
- 296.524
- 698
Amin,yok ,baticonla pansuman önerdi sadece,2 kutu antibiyotik bitirdim ameliyat sonrası zaten.Geçecek inşallahantibiyotik kullanıyorsun dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin,yok ,baticonla pansuman önerdi sadece,2 kutu antibiyotik bitirdim ameliyat sonrası zaten.Geçecek inşallahantibiyotik kullanıyorsun dimi?
Ama pes edip vazgeçersen gelişmen zor:)Bunu gazlamak için söylemiyorum canım:)Ay hadi inşallah o zaman.![]()
Allah'ın izniyle çabucak geçer o zaman, duaya devamAmin,yok ,baticonla pansuman önerdi sadece,2 kutu antibiyotik bitirdim ameliyat sonrası zaten.
Hepsi olmasa da bir iki sunum görmek isterdim.Ama pes edip vazgeçersen gelişmen zor:)Bunu gazlamak için söylemiyorum canım:)
Şimdi herkesin ilk sunumu buraya dökerim![]()
Sagol ikizim,âminAllah'ın izniyle çabucak geçer o zaman, duaya devam![]()
Ben vazgeçen taraftayım abla, yöreselde yerlerdeyimAma pes edip vazgeçersen gelişmen zor:)Bunu gazlamak için söylemiyorum canım:)
Şimdi herkesin ilk sunumu buraya dökerim![]()
Hellooo taksimAllah'ın izniyle çabucak geçer o zaman, duaya devam![]()
Profillere bak canım çoğunun açık ilk katıldıkları yarışmalara :)Hepsi olmasa da bir iki sunum görmek isterdim.Mercimek çorbasını evlendikten sonra yapmayı öğrenmiş biri olarak benim de gelişesim var. Bu yarışmalara katılacağım sanırım sık sık.
![]()
Çabuk pes ettin:)Ben vazgeçen taraftayım abla, yöreselde yerlerdeyim![]()
Helloo, how are u?Hellooo taksim![]()
İlk yarismam tabak ve masa aynıHepsi olmasa da bir iki sunum görmek isterdim.Mercimek çorbasını evlendikten sonra yapmayı öğrenmiş biri olarak benim de gelişesim var. Bu yarışmalara katılacağım sanırım sık sık.
![]()
İyidir canımm çok Şükür ,sen nasılsın nasıl gidiyor azaldimi bulantinHelloo, how are u?![]()
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınCanim nasilsin
Sabah giremedk ya derse açılmadı site![]()
evetttAynı anda yazdık görüyor musun![]()
Canım çok geçmiş olsun. Sorun ciddi değildir umarım napmayi düşünüyorsunAh o nöbetlerDikiş yerimde sorun var,ağrılıyım ama olsun.
Bende iyiyim çok sukur canımİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Canım bizim yoktu ama arkadaşlarda öyle söyledi hep sorun yaşamışlar![]()
O zaman ben pusuda bekleyip, şaşırtıyimÇabuk pes ettin:)
Katılman şart değil buralarda olman bile bir şeyler katacak görürsün:)