Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması
Bu baş agrilari da moda oldu kuzum ya... Hastane korkusundan ödüm kopuyor artacak diye her gün infilak edecek gibi hissediyorum ben de Geçmiş olsun nevrestecim.
Bu baş agrilari da moda oldu kuzum ya... Hastane korkusundan ödüm kopuyor artacak diye her gün infilak edecek gibi hissediyorum ben de Geçmiş olsun nevrestecim.
Elhamdülillah gün geçtikçe vücut daha da alışır Allah'ın izniyle. Artık yavaş yavaş kışa gidiyor ramazanlar :) sıcaklar geride kalıyor uzun ramazan gecelerine az kaldı
Elhamdülillah gün geçtikçe vücut daha da alışır Allah'ın izniyle. Artık yavaş yavaş kışa gidiyor ramazanlar :) sıcaklar geride kalıyor uzun ramazan gecelerine az kaldı
Yaaaaa ben ilk sana cevap yazdığımda kızımız nasıl yazdım mesajı mı geri düzelttim Jenna16 kızımız oluyormuş Hayırlı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin inşaallah