- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.347
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveettt komşulardan oyuncak davul aradım bulamayinca kolları sıvadımCanfeb davulu sen yaptın dimi
Ben gerçek davulcu getireyim bariEveettt komşulardan oyuncak davul aradım bulamayinca kolları sıvadım
Bu baş agrilari da moda oldu kuzum ya... Hastane korkusundan ödüm kopuyor artacak diye her gün infilak edecek gibi hissediyorum ben de Geçmiş olsun nevrestecim.Bizde başka bir şey yiyemiyoruz en iyisi kahvaltı oluyor:)Dün ne iftar ne sahur doğru düzgün yapamadım:)Başım çok ağrıdı:)
Sağol ablam Sanada çok geçmiş olsunBu baş agrilari da moda oldu kuzum ya... Hastane korkusundan ödüm kopuyor artacak diye her gün infilak edecek gibi hissediyorum ben de Geçmiş olsun nevrestecim.
Elhamdülillah gün geçtikçe vücut daha da alışır Allah'ın izniyle. Artık yavaş yavaş kışa gidiyor ramazanlar :) sıcaklar geride kalıyor uzun ramazan gecelerine az kaldıİyi canım çok şükür:)
Dün biraz rahatsızlandım bugün daha iyiyim:)Çokta zorlamıyor en azından hava serin susamıyorum:)
Çok geçmiş olsun elhan ablacım, Rabbim şifa versinBu baş agrilari da moda oldu kuzum ya... Hastane korkusundan ödüm kopuyor artacak diye her gün infilak edecek gibi hissediyorum ben de Geçmiş olsun nevrestecim.
İnşaallah canım hayırlısı olsunElhamdülillah gün geçtikçe vücut daha da alışır Allah'ın izniyle. Artık yavaş yavaş kışa gidiyor ramazanlar :) sıcaklar geride kalıyor uzun ramazan gecelerine az kaldı
Yakşamlar tabiiJenna16 yakşamlar mı
Azcık takılayım sonra kalkar teravih kılarım hazır eşim uyuyorken rahat rahatİnşaallah canım hayırlısı olsun
Çok şükür canım, eveeetBen de hep kız dedimYaaaaa ben ilk sana cevap yazdığımda kızımız nasıl yazdım mesajı mı geri düzelttim
Jenna16 kızımız oluyormuş
Hayırlı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin inşaallah
Hoşgeldin güzelikYakşamlar tabii
Çok teşekkür ederim bitanem. Senin de sağlıklı bir gebelik sureci gecirmeni diliyorum.Çok geçmiş olsun elhan ablacım, Rabbim şifa versin
Allah kabul etsin canımAzcık takılayım sonra kalkar teravih kılarım hazır eşim uyuyorken rahat rahat
Aynen bendeÇok şükür canım, eveeetBen de hep kız dedim
Hosbuldum kız anası Nasılsın canım?Hoşgeldin güzelik
Oy Allah razı olsun çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim bitanem. Senin de sağlıklı bir gebelik sureci gecirmeni diliyorum.
AminAllah kabul etsin canım
Geçmiş olsun canim ❤Bu baş agrilari da moda oldu kuzum ya... Hastane korkusundan ödüm kopuyor artacak diye her gün infilak edecek gibi hissediyorum ben de Geçmiş olsun nevrestecim.