Canım hoşgeldin özledimHayırlı akşamlar
Sağol canım benimGeçmiş olsun abla aç karnına kuru fasulyeyi hap gibi yut sahurda, şifa olur inşallahNevreste
Hoşbuldum ablacım ben de özledimCanım hoşgeldin özledimNasılsın,bebişimiz nasıl
Şifa olsun inşallahSağol canım benimDeneyeyim:)
Tahmin ettim canımHoşbuldum ablacım ben de özledim
Eşler evde olunca fırsat kalmıyor girmeye, bugün de kontrole gittim öyle gün bitti. Şükür iyiymiş, cinsiyetimizi de öğrendik
Allah razı olsun canımŞifa olsun inşallah
Kızımız olacak inşallahTahmin ettim canım
Maşaallah suphanallah canım benim
Söyle söyle ne duruyorsun
Yaaaaa ben ilk sana cevap yazdığımda kızımız nasıl yazdım mesajı mı geri düzelttimKızımız olacak inşallah
Allah razı olsun ablacım, hayırla bereketle gelsin saliha hatunlardan olsun inşallah.Yaaaaa ben ilk sana cevap yazdığımda kızımız nasıl yazdım mesajı mı geri düzelttim
Jenna16 kızımız oluyormuş
Hayırlı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin inşaallah
Amin canım inşaallahAllah razı olsun ablacım, hayırla bereketle gelsin saliha hatunlardan olsun inşallah.İçine doğmuş demek temiz kalbine
Ay o bir şok oldu tabiAmin canım inşaallah
Eşin ne durumda o erkek bekliyordu:)
Doğsun herkesten çok o sevecekAy o bir şok oldu tabiemin misiniz filan dedi baktı ki kesin iki tekledi şimdi adapte oldu, kızım diye sevmeye başladı
İnşallah o günleri de görürüzDoğsun herkesten çok o sevecekkızlar babaları ile çok iyi anlaşırlar
İnşaallah canım benim hayırlısı olsunİnşallah o günleri de görürüz❤
Amin Allah razı olsun ablacım, nasıl geçiyor ramazan? Oruca alıştın mı?İnşaallah canım benim hayırlısı olsun
İyi canım çok şükür:)Amin Allah razı olsun ablacım, nasıl geçiyor ramazan? Oruca alıştın mı?
İftardan önce açtım daha düşmediaçtın mı kız
Bilirkisiyim bennerden bildin