- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
en güzeli kahvaltıYap yap güzel olur:)Benim pide var yine kahvaltı yaparız:)
eşim gece giderken yer.kız izinli ben de sahur yapmıyorum.öyle güzel masa kurmuyorum hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en güzeli kahvaltıYap yap güzel olur:)Benim pide var yine kahvaltı yaparız:)
nasıl yaniYine birinci ol değil mi
Bunda hakkın var biliyorsun değil mi:)
yok yok çok güzel tarifin,ellerine sağlık ❤ eşim de çok beğendi.başıma iş açtın ama istiyorlarYa sagolsun kizin beni gaza getirdiniz sonlarda olursam uzulurum sorumlusu sizsiniz
Bizde başka bir şey yiyemiyoruz en iyisi kahvaltı oluyor:)Dün ne iftar ne sahur doğru düzgün yapamadım:)Başım çok ağrıdı:)en güzeli kahvaltı
eşim gece giderken yer.kız izinli ben de sahur yapmıyorum.öyle güzel masa kurmuyorum hiç
Ne yaptin ya uyuyan devi uyandiriyorsunYine birinci ol değil mi
Bunda hakkın var biliyorsun değil mi:)
aaa neden canım,susuz mu kaldın acaba oruçlıyken de başağrısı fenaBizde başka bir şey yiyemiyoruz en iyisi kahvaltı oluyor:)Dün ne iftar ne sahur doğru düzgün yapamadım:)Başım çok ağrıdı:)
İlk mesajda öyle bir şey yazıyor mu:)nasıl yani
fasulye değil miyim pınarda
Zaten döktürmüş onu durduramayızNe yaptin ya uyuyan devi uyandiriyorsun
valla mıymıntı mıymıntı yazıyodum,birden böyle oldumNe yaptin ya uyuyan devi uyandiriyorsun
Tesekkurler:) Ya zor bisey olsa uzulurdum pankek cok kolay Sen yaparsin 5 dkdayok yok çok güzel tarifin,ellerine sağlık ❤ eşim de çok beğendi.başıma iş açtın ama istiyorlar
Ben çok su içiyorum canım iftar sahur arası:)Bünyem böyle tansiyonum yükseliyor bugün iyiyim ama:)aaa neden canım,susuz mu kaldın acaba oruçlıyken de başağrısı fena
eyi olduuuuuİlk mesajda öyle bir şey yazıyor mu:)
Hayır tabi ki:)
Sponsor yarışmaları bağımsız canım sadece 1. pınarı kazanırsan bir daha hakkın yok:)
Kap tabi ki:)eyi olduuuuu
güzel olduuuuuu
asla uslu uslu beklemem,tarif kaparım
yok canım üzülme:) yapıyorum zaten normalde.okullar kapandığından beri yapmadım,özlemişlerTesekkurler:) Ya zor bisey olsa uzulurdum pankek cok kolay Sen yaparsin 5 dkda
Zaten döktürmüş onu durduramayız
Bakalim neymis gelsin gorelimvalla mıymıntı mıymıntı yazıyodum,birden böyle oldum
geçmiş olsun canımBen çok su içiyorum canım iftar sahur arası:)Bünyem böyle tansiyonum yükseliyor bugün iyiyim ama:)
bulaşıkları yıkayıp açıyorum konuyu :)Bakalim neymis gelsin gorelim
Sağol canımgeçmiş olsun canım