- 2 Aralık 2015
- 31.938
- 106.301
- 598
Yaşlı mı dedin sen şimdi bana ?Sen tecrübelisin hepsi genç nasıl yapsınlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlı mı dedin sen şimdi bana ?Sen tecrübelisin hepsi genç nasıl yapsınlar![]()
Aynen öylesi güzel olmuyor:)Bende pogaca gibi olmayan tarif aradim odu cok sukur ne yapayim ben sekerli ekmek acma gibi tarif veriyolar![]()
Olsun uyu dinlen canımBenim oglumda beni sabah 7 8 arasi kaldiriyor sagolsun ise gidiyoruz heralde bari ramazanda gec kalksa diyorum ama yok :) oglen o uyuyunca bende bayiliyorum yatiyorum hatta konularin acilmasi bazen uyku saatimize denk geliyor![]()
Sen erken evlenmedin mi:)Ondan şey etmiştim:)Yaşlı mı dedin sen şimdi bana ?![]()
Kaçta yapıyorsunuz:)Sahura kadar uyumayayım dedim ama dayanamiyiciğim![]()
Aynen tarifleri kendince yorumlamak lazim zaten tecrube olunca anliyosun neyin nasil olacagini:) sahurumu yaptim kacayim yarin bende tarifimi atacagim insallah size iyi geceler :)Aynen öylesi güzel olmuyor:)
Ben geçen yıl içine sadece 2 kaşık yağ ekliyordum,süt falanda koymadım çok güzel oluyordu:)Bayağıdır yapmadım bakalım:)Fıırnım değişti nasıl pişirir göreceğim:)
4 de yeme bitmiş oluyor genelde .Ama 4,5 imsak,az daha geç çağırayım bizimkileriKaçta yapıyorsunuz:)
Ben genelde öyle yapıyorum canım el,göz ölçüsü:)Aynen tarifleri kendince yorumlamak lazim zaten tecrube olunca anliyosun neyin nasil olacagini:) sahurumu yaptim kacayim yarin bende tarifimi atacagim insallah size iyi geceler :)
Biz 2:30 gibi oturuyoruz.4 gibi okunuyor.Sonra,su çay falan ondan ben hazırlığa başlayayım sana iyi geceler4 de yeme bitmiş oluyor genelde .Ama 4,5 imsak,az daha geç çağırayım bizimkileri![]()
Aklımdaki soruabla bu tarifleri illaki sahura mı yapmak gerek? sahurluk tarifi iftara yapsak olmaz mı?![]()
Ben sahura yaptım litfen herkes sahura yapsın. Gün ışığı olmasın. O ampul gölgesini görücem sunumlarda.Aklımdaki soru![]()
Ben onun arkasındayım ateş olmayan yerden duman çıkmazKazeni etiketleyip duruyor hayır attıracak bu kız beni abla ya kendi başını ya benim başımı yakacak![]()
Nevreste
İnanmıyorumBen onun arkasındayım ateş olmayan yerden duman çıkmaz![]()