Yaşlı mı dedin sen şimdi bana ?Sen tecrübelisin hepsi genç nasıl yapsınlar
Aynen öylesi güzel olmuyor:)Bende pogaca gibi olmayan tarif aradim odu cok sukur ne yapayim ben sekerli ekmek acma gibi tarif veriyolar
Olsun uyu dinlen canımBenim oglumda beni sabah 7 8 arasi kaldiriyor sagolsun ise gidiyoruz heralde bari ramazanda gec kalksa diyorum ama yok :) oglen o uyuyunca bende bayiliyorum yatiyorum hatta konularin acilmasi bazen uyku saatimize denk geliyor
Sen erken evlenmedin mi:)Ondan şey etmiştim:)Yaşlı mı dedin sen şimdi bana ?
Kaçta yapıyorsunuz:)Sahura kadar uyumayayım dedim ama dayanamiyiciğim
Aynen tarifleri kendince yorumlamak lazim zaten tecrube olunca anliyosun neyin nasil olacagini:) sahurumu yaptim kacayim yarin bende tarifimi atacagim insallah size iyi geceler :)Aynen öylesi güzel olmuyor:)
Ben geçen yıl içine sadece 2 kaşık yağ ekliyordum,süt falanda koymadım çok güzel oluyordu:)Bayağıdır yapmadım bakalım:)Fıırnım değişti nasıl pişirir göreceğim:)
4 de yeme bitmiş oluyor genelde .Ama 4,5 imsak,az daha geç çağırayım bizimkileriKaçta yapıyorsunuz:)
Ben genelde öyle yapıyorum canım el,göz ölçüsü:)Aynen tarifleri kendince yorumlamak lazim zaten tecrube olunca anliyosun neyin nasil olacagini:) sahurumu yaptim kacayim yarin bende tarifimi atacagim insallah size iyi geceler :)
Biz 2:30 gibi oturuyoruz.4 gibi okunuyor.Sonra,su çay falan ondan ben hazırlığa başlayayım sana iyi geceler4 de yeme bitmiş oluyor genelde .Ama 4,5 imsak,az daha geç çağırayım bizimkileri
Aklımdaki soruabla bu tarifleri illaki sahura mı yapmak gerek? sahurluk tarifi iftara yapsak olmaz mı?
Ben sahura yaptım litfen herkes sahura yapsın. Gün ışığı olmasın. O ampul gölgesini görücem sunumlarda.Aklımdaki soru
Ben onun arkasındayım ateş olmayan yerden duman çıkmazKazeni etiketleyip duruyor hayır attıracak bu kız beni abla ya kendi başını ya benim başımı yakacakNevreste
İnanmıyorumBen onun arkasındayım ateş olmayan yerden duman çıkmaz