biz sana uslu dur demiyo muyuzHerkese iyi iftarlar ben geldim... ban yemiştim de birazcık..yeni kategorimiz hayırlı olsun labne gelmiş yine
Bdv de birinin yazım yanlışına kızmıştım konu dışı diye ban yemişimbiz sana uslu dur demiyo muyuz
kaytarma bu sefer tarif al
Biraz öyle olduPek yapmış gibi değilim yakendi topuğuma şıkmış gibiyim
Gelseydiniz niye gelmedinizNevoşa gidelim iftara, lahmacun yerik
Aynen öyle
burnunu tıkayıp nakaratı söylemeyen bizden değildir
Sen ne kadar yaramaz çıktınHerkese iyi iftarlar ben geldim... ban yemiştim de birazcık..yeni kategorimiz hayırlı olsun labne gelmiş yine
Tarifler onayda Kazen yok ortada:)Herkese iyi aksamlar :). Bugun tarif yokmu
20 dk önce görünmüş takipteyim.Tarifler onayda Kazen yok ortada:)
Kafayı topluyordur:)Yada tariflerinizi beğenmedi20 dk önce görünmüş takipteyim.
Ağlarım amaKafayı topluyordur:)Yada tariflerinizi beğenmedi
Tarifleri beğenmedi dedin ya varmi oyle bisey gercektenTarifler onayda Kazen yok ortada:)
Onayı ben veriyorum :)Tarifleri beğenmedi dedin ya varmi oyle bisey gercekten
Sen veriyosun tamam ozaman kazen beyi ne icin bekliyosunuz onu anlamadim :)Onayı ben veriyorum :)
Şimdi canım eskiden konu direk açılıyordu biz yönetim olarak uygun mu ,içerik var mı yok mu bakmadan direk konuya yorum yazılıyordu:)Sen veriyosun tamam ozaman kazen beyi ne icin bekliyosunuz onu anlamadim :)
Hm anladim tamam :)Şimdi canım eskiden konu direk açılıyordu biz yönetim olarak uygun mu ,içerik var mı yok mu bakmadan direk konuya yorum yazılıyordu:)
Buda konuda sorun yaratıyordu.Benimde o kısımda yetkim yok ondan Kazeni bekliyoruz o bölüme atıyor ben inceleyip açıyorum:)
abla bu tarifleri illaki sahura mı yapmak gerek? sahurluk tarifi iftara yapsak olmaz mı?Şimdi canım eskiden konu direk açılıyordu biz yönetim olarak uygun mu ,içerik var mı yok mu bakmadan direk konuya yorum yazılıyordu:)
Buda konuda sorun yaratıyordu.Benimde o kısımda yetkim yok ondan Kazeni bekliyoruz o bölüme atıyor ben inceleyip açıyorum:)
Ben yapmaya başladım labneyi bulayım birlestiricemabla bu tarifleri illaki sahura mı yapmak gerek? sahurluk tarifi iftara yapsak olmaz mı?
Çağırmadın ki, davet etmedinGelseydiniz niye gelmediniz