- 8 Nisan 2017
- 56.736
- 296.318
Kazen yazarken @ isareti kullanmayi bıraksan diyorumşaka yapmıştım ben abi hem benim 190 tane tanıdığım yok bu sitede@Kazen
Ne neden olmasın?Neden olmasındı ki
Bizimki de yerken ses çıkarır hep ommm immm umm namm zevkle yiyor çocukOğlum aklıma geldi dün o kadar zevkle yedi ki vura vura yedi herşeyioruçlu olunca normalde hiç sofraya oturmayan bir çocuk düşün
O zaman deneyeyim dün komşum yapmış sağolsun verdi ama pakmayaliydi ben pakmauayo sadece poğaça da kullanıyorum başka şeye koydum mu iyi gelmiyor daNeden olmasındı kiTenceresiz kaldim anne
Ekşi mayayı hazır maya ile mi yapiyorlarO zaman deneyeyim dün komşum yapmış sağolsun verdi ama pakmayaliydi ben pakmauayo sadece poğaça da kullanıyorum başka şeye koydum mu iyi gelmiyor da
Tama atayım madem fırına güzel olursa yarın da komşulara yaparım birde benim elimde yesinlerOlarrr benceTenceresiz kaldim anne
Senin bahtın kara
Gonder adresi kaç kutu istersin yanına çilek bisküvi koysunlar magnolia yaparsın
Yok kız instant maya ile yapmış pideyi cocuklar poğaça gibi olmuş dedi herkes payını geri verdiEkşi mayayı hazır maya ile mi yapiyorlar
İki madalyandan da utanmadin mi şarkı bestelerken
Karadır şu bahtım kaaraaaa
Oy vermiyorlar baanaaa
Ben de geçen gün gördüm, denedim ön maya olarak 1 bardak un, yarım bardak su, 1 tk şeker beklettim, onunla yaptım ekmek, bayağı güzel oldu.Ekşi mayayı hazır maya ile mi yapiyorlar
Senin o becerikli ellerini yerim ben yaBen de geçen gün gördüm, denedim ön maya olarak 1 bardak un, yarım bardak su, 1 tk şeker beklettim, onunla yaptım ekmek, bayağı güzel oldu.
Tabii becerikliyim onun da etkisi var da
Arada utanç verici derecelerim de var amaİki madalyandan da utanmadin mi şarkı bestelerken
Nevoşa gidelim iftara, lahmacun yerikBende daha yemeğini bile yapmadım bu saate bıraktım ben kaçar
Lahmacun mi yapmış ohhh mis kabul ederse hadi giyin gidek ben dünden hazırNevoşa gidelim iftara, lahmacun yerik
Ekşi mayada öyle oluyorBen de geçen gün gördüm, denedim ön maya olarak 1 bardak un, yarım bardak su, 1 tk şeker beklettim, onunla yaptım ekmek, bayağı güzel oldu.
Tabii becerikliyim onun da etkisi var da
Benimde varArada utanç verici derecelerim de var ama
Onlarda nazar boncuğu mu olsun