Benim oğlum zeytinyağına ekmek bandırmayı seviyor.Bir de Gaziantep'e özgü zahter var zeytinyağı sonrası zahtere banar:)Bizde kızlarla zeytinyağı yerine labneye banıp sonra zahterle yedikBende ekmegi zeytinyagina bandirip labne surup yiyorum her sabah kahvaltida bagimlilik yapti bilmem siz yermsiiniz oyle ama asiri yakistiriyorum
Zahteri hic bilmiyorum :) ortada bir tadi var iste tatliyada tuzluyada uyuyorBenim oğlum zeytinyağına ekmek bandırmayı seviyor.Bir de Gaziantep'e özgü zahter var zeytinyağı sonrası zahtere banar:)Bizde kızlarla zeytinyağı yerine labneye banıp sonra zahterle yedikDenemediğimiz kalmadı
Aynen üzerine bal ve reçellede iyi oluyor:)Zahteri hic bilmiyorum :) ortada bir tadi var iste tatliyada tuzluyada uyuyor
Bu labnenin yöresinden bir tarif belki neden Anadolu olarak dusundunkilabne daha dünkü peynir yöresel tadın içinde işi ne?
Armut dibine düşermiş
Amerikan mutfağıBu labnenin yöresinden bir tarif belki neden Anadolu olarak dusundunki
Çok vermedim en fazla 15 olur
Cumaya kadar zamanımız var canımlabne yokki evde
aklimda 5 6 tane tarif var bakalimCumaya kadar zamanımız var canım
O zaman özelden yaz canımaklimda 5 6 tane tarif var bakalim
tamam cancazim:)O zaman özelden yaz canım
En azından tarif ayırt alırsan yaparsın:)
tiramisu mu yoksa?Bu labnenin yöresinden bir tarif belki neden Anadolu olarak dusundunki
Tiramisu yok canım:)tiramisu mu yoksa?
o halde çizkekTiramisu yok canım:)
Oda yoko halde çizkek
Ne oldu iptalmi oldu tiramisu :)Tiramisu yok canım:)
Onu sakladık günü gelince servis edeceğizNe oldu iptalmi oldu tiramisu :)