- 14 Ekim 2015
- 3.791
- 14.563
senin tarifi çok merak ettim bak şimdiBen yapmaya başladım labneyi bulayım birlestiricem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin tarifi çok merak ettim bak şimdiBen yapmaya başladım labneyi bulayım birlestiricem
Çok zor bacım anca yetişir bir haftada ,yöresel bir tat:)senin tarifi çok merak ettim bak şimdi
Yap canım biz senden .... istiyoruz anladın sen onu:)abla bu tarifleri illaki sahura mı yapmak gerek? sahurluk tarifi iftara yapsak olmaz mı?
Gel ben sana mantılar,börekler,sarmalar,içli köfteler yaparımÇağırmadın ki, davet etmedin
Baklava, yuvalama da yapmaz mısın?Gel ben sana mantılar,börekler,sarmalar,içli köfteler yaparım
Yaparım yapmaz mıyım:)Ama önceden haber verBaklava, yuvalama da yapmaz mısın?
Tamam. Sana geleceğim zaman, yarışmaya katıldığını tariflerin hepsinden yapYaparım yapmaz mıyım:)Ama önceden haber ver
Tamam yapayımTamam. Sana geleceğim zaman, yarışmaya katıldığını tariflerin hepsinden yap
labne daha dünkü peynir yöresel tadın içinde işi ne?Çok zor bacım anca yetişir bir haftada ,yöresel bir tat:)
Ellerine sağlık canım Bence senin tarif çok güzelBugun ramazan pidesi yaptim guzel oldu ama asla firin pidesinin yerini tutmaz tabi:) avutuyorum kendimi pidenin hastasiyim normalde. İcimden dedim labne surup tarif gelistirebilirmi acaba
Yok ben tarifimi degistirmiycem yapicam zaten de hayatimiz labne oldu ya ister istemez herseye uyarmi diye dusunuyorumEllerine sağlık canım Bence senin tarif çok güzel
Orası öyleYok ben tarifimi degistirmiycem yapicam zaten de hayatimiz labne oldu ya ister istemez herseye uyarmi diye dusunuyorum
En güzeli dün sahurda ekmeğe sürüp yedim, pahalı ama maşAllah çok lezzetliYok ben tarifimi degistirmiycem yapicam zaten de hayatimiz labne oldu ya ister istemez herseye uyarmi diye dusunuyorum
Süzme peyniri de çok güzel oluyorEn güzeli dün sahurda ekmeğe sürüp yedim, pahalı ama maşAllah çok lezzetli
Ya pastaci kremasinda cogu yerde vardi valla mesela tiramisuyu labnesiz dusunemem gercekten bazi seyelre asiri yakisiyor :)Orası öyle
Cidden çoğu şeye yakışıyor:)Pasta kremasında kullandım bayıldım:)Çökertme yaptım şahane oldu:)
Bende ekmegi zeytinyagina bandirip labne surup yiyorum her sabah kahvaltida bagimlilik yapti bilmem siz yermsiiniz oyle ama asiri yakistiriyorumEn güzeli dün sahurda ekmeğe sürüp yedim, pahalı ama maşAllah çok lezzetli
Ben çikolatalı pastaya kendim krema yaptım içine koydum harika olduYa pastaci kremasinda cogu yerde vardi valla mesela tiramisuyu labnesiz dusunemem gercekten bazi seyelre asiri yakisiyor :)