Evet yıllardır oyalıyor
Çok içlendim şimdi.Demek seni kandırdı,oyalıyor .Yoksa yemek yapmayı bilmiyor mu?
Beni neden etiketledin kiGerçekten miÇok heyecanlandım bak şimdi Sen bulursun biz sana güveniyoruz deynepnaz
Aynen özelden bana sofranı ve ramazan,boşa harcamama,israf ile ilgili bir metin yazıp gönderiyorsun bu kadar kolay:)
Yok gazozu herkese ben içiriyorum:)Ama arkadaşların ceplerinde numune var ben gelmeden ilk dozu veriyorlar:)Allah'ım arkadaşımın içine nuri alço kaçmış Eki Görüntüle 2628158
Çok içlendim şimdi.Demek seni kandırdı,oyalıyor .Yoksa yemek yapmayı bilmiyor mu?
Ayy durun çifter çifter geliyor goller.Evet yıllardır oyalıyorBak bunu hiç düşünmedim olabilir mi
Olmaz ikinizde katılınBeni neden etiketledin ki
Arkadaşı kendi yerime tuttum,benim yerime O yarışacak
Ay ben israfçımıyım yoksaOlmaz ikinizde katılın
Yarına bekliyorum şekerim:)Ayy durun çifter çifter geliyor goller.
O zaman bu iş tamam en güzel sofra sende olacak:)Ay ben israfçımıyım yoksa
Düşünüyorum neyi israf etmem diye bulamadım. En güçlü silahım artan yemekler
Yarın olmasın neyi israf etmeyeceğimi bulayım önceYarına bekliyorum şekerim:)
Tamam sonraki gün olsun:)Sürpriz olacak kimse bilmeyecek aramızdaYarın olmasın neyi israf etmeyeceğimi bulayım önce
Tamam sonraki gün olsun:)Sürpriz olacak kimse bilmeyecek aramızda
Bana özelden yollayacaksınız.Oylama günü ilk mesaja sofraları ekleyeceğim.Anketi açacağım.Oylama bitince hangi sofra kimin açıklanacak.Amaç heyecanlı olması daha eğlenceli oluyor:)
Güzel fikirmiş. Azıcık yardım et bari vallahi gelmiyor aklıma neyi nasıl değerlendirsemBana özelden yollayacaksınız.Oylama günü ilk mesaja sofraları ekleyeceğim.Anketi açacağım.Oylama bitince hangi sofra kimin açıklanacak.Amaç heyecanlı olması daha eğlenceli oluyor:)
Kalan pirinç pilavından yayla çorbası yap diğer yemekler kafana göre olsun:)Güzel fikirmiş. Azıcık yardım et bari vallahi gelmiyor aklıma neyi nasıl değerlendirsem
Evet yarışmanın kuralı böyle:)Sofra kurup fotograf atmak şart mı?
Hımmmm bak bu güzelmiş teşekkür ederimKalan pirinç pilavından yayla çorbası yap diğer yemekler kafana göre olsun:)
Ben Sabah 7 akşam 9 çalışıyorum Üfff... Bizde hep kahvaltıEvet yarışmanın kuralı böyle:)