Yarışma 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası " hangididir?

• Ankete Katılan
    488
  • Anket Kapalı .
Fotoğraf kolayda israf olmasın diye artan yemekleri hep ben yiyorum 😁😁😁😁😁 yerken mi çeksem kendimi acaba hahahah
Mesela bayat ekmekle yaptığın bir tarif olabilir.Et haşlarsın suyuyla yaptığın bir tarif.Peynirin kurumuştur böreğe poğaçaya koyarsın vs:rolleyes: Nevreste Nevreste bir kurban buldum ay pardon yarışmaya katılacağım illa diyor,ben gazoz içirdim çabuk gel kaçmadan :skandal:

Mesela bayat ekmekle yaptığın bir tarif olabilir.Et haşlarsın suyuyla yaptığın bir tarif.Peynirin kurumuştur böreğe poğaçaya koyarsın vs:rolleyes: Nevreste Nevreste bir kurban buldum ay pardon yarışmaya katılacağım illa diyor,ben gazoz içirdim çabuk gel kaçmadan :skandal:
ince bilek ince bilek zaten bana sözü var ne zamandır.Katılacağım diyor duygularımla oynayıp kayboluyor :63:
Bu sefer kolay kategori sofrayı çek yolla:rolleyes:Ama katılmam derse ne diyelim bağrımıza taş basarız:110:Alttan küçük emrah müziği lütfen :)

ince bilek ince bilek zaten bana sözü var ne zamandır.Katılacağım diyor duygularımla oynayıp kayboluyor :63:
Bu sefer kolay kategori sofrayı çek yolla:rolleyes:Ama katılmam derse ne diyelim bağrımıza taş basarız:110:Alttan küçük emrah müziği lütfen :)
Sana mahcubum zaten. Sadece resim çekeceğim değilmi birde neyi israf etmediğimi yazacağım
İnşallah bulabilirim bir şey :confused:

Sana mahcubum zaten. Sadece resim çekeceğim değilmi birde neyi israf etmediğimi yazacağım
İnşallah bulabilirim bir şey :confused:
Gerçekten mi :KK45:Çok heyecanlandım bak şimdi :KK45:Sen bulursun biz sana güveniyoruz:sampiyon: deynepnaz deynepnaz
Aynen özelden bana sofranı ve ramazan,boşa harcamama,israf ile ilgili bir metin yazıp gönderiyorsun bu kadar kolay:)

Allah'ım arkadaşımın içine nuri alço kaçmış images.jpeg

:cry::cry::cry:
Çok içlendim şimdi.Demek seni kandırdı,oyalıyor .Yoksa yemek yapmayı bilmiyor mu?:skandal:

X