• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

Su an ac karnima, 2 hafta onceki tok halim ayni kiloda.
Ben simdiye kadar hep aksamlari tartildim,
Aksam tartilip ne kadar kilo/gram aldim bildiririm insallah :66:

KİLO BİLDİRİMLERİİ .. şu an 8 kişiden mesaj aldım. HepBaharOlsa senin de verecegini bilerek geriye 22 kişi kalıyor.. Arkadaşlar geceye kadar lütfen mesaj atın.. sürekli paylaşıyorum ki duyuruyu forum takipte gözden kaçmasın..

Son düzenleme:
46dan 48e yükseldimmmm :)
sürekli abur cubur yedim hamur işleri cok tükettim ama ölesiye korkuorum vericem diye kızlar maşallah diyin :))
tam gaz devam kızlar :46:

arkadaşlar 00.00 a kadar beklemeyin. Foruma girdiginizde kilonuz hakkında geribildirim verin bana. Mesaj hakkınız yoksa burdan yazın.. Tek tek mesaj atamıyorum ama sürekli duyuru yapıyorum.

Son düzenleme:
ya ben kilosunu bildirmeyen arkadaşlara hiçbirşey diyemiyorum.. az önce öyle birşey oldu ki çok moralim bozuldu.. sırf onları düşündügüm için tek tek tek bildirmeyenlerin profillerini bulup online var mı diye baktım.. özel mesaj atıp acele etsin ekleyebileyim diye ama mesaj atmama ragmen offline oldu.. ben elimden geleni yaptım arkadaşlar sizler de takdir edersiniz ki kilo bildiriminde bulunmayanları bu hafta donduracağız ve haftaya diskalifiye olacaklar.. inanarak ve gereken özveriyi göstererek birşeyler başarmaya çalışırken böyle şeyler olması şevk kırıcı.. zaten az önce söylediklerim yarışma kurallarında da vardı ama bu kadar fazla kişinin katılımsız kalacagını beklemezdim beni de yarışmaya alın diye o kadar rica etmelerinin üzerine.. herneyse sizlerle de durumu paylaşmak istedim çünkü buutun gunum duyuruyla ve katılmayanlara ulaşmaya çalşmakla geçti ve moralimi bozdu bu durumlar.. lafı uzattıgım için affınızı dileyerek haftalık sonuçları açıklıyorum..:10:

Back