benim de aslında kilom az değil yani burdakilere göre ama benim de yüzüm çok zayıf ve aynı tepkileri bana gösteriyorlar her sefernde bıktım artık şanslıymışsın yüzünün dolgun olmasından yana...
walla bende zayifimm 45 tim 50 oldum simdi 48lerdeyim boyumda 1.62 benim ideal kilom 55ti galiba doktor ole solemisti eski kotlarim olmuyor seviniyorum :)yok alınmam çünkü biliyorum zayıf olduğumu ve ciddi anlamda kilo almaya uğraşıyorum.boyum 1.60 ve boyumla yaşıma göre ideal kilo 51 ama malesef alamıyorum.
egri oturup dogru konusmak lazim bence zayifzayıf evet ama boyuna göre çook zayıf değil bence ya.. genel olarak aynı zayıflıktayız çoğumuz:26:
ayni tepkileri bende aliyorum smdi biraz aldimda iyisin diyolar benimde yanaklarim dolgun ALLAHTANya aslında benim moralimi bozan insanların tepkileri aa hiç yemek vermiyolarmı bele bak kopcak vs vs demeleri ve kıyafet bulmakta zorluk çekmem aldığım pantolanları daralttırmaktan bıktım yaa zayıf insanın halinden zayıf biri anlar seninde beni anladığını düşünüyorum:)
bi de bnm yüzüm kiloma göre gayet iyi yanaklarım falan zayıf değil dolgun olması kurtarıyo beni.
selam beni hatirladinmi bi topigim vardida kapanmisti hanibenim de aslında kilom az değil yani burdakilere göre ama benim de yüzüm çok zayıf ve aynı tepkileri bana gösteriyorlar her sefernde bıktım artık şanslıymışsın yüzünün dolgun olmasından yana...
akşam yemekten sonra yine bir kase antep pıttığı (yeğenim öyle diyor:) ve tuzlu badem yedim, biraz önce de bir kase dondurmayı mideye indirdim böle abur cuburları pek severim ama iş yemek yemeye, ekmek yemeye gelince boğazım düğümleniyor çiğneye çiğneye yorulup doyuyorum:)
egri oturup dogru konusmak lazim bence zayif
Aa boyumu yazmayı unutmuşum.
1.52 cm.
bende kilo almak istiyorum benide eklermisiniz boyum 1.74 kilom 55 hedef en fazla 65 kilo olmak istiyorum
aha bitane daha buldum benim kafadan ben de 62 olmak istiyorum görenler ne manyak kıs napacak 62 olup diyorlardır diodum ama seni görünce sevindim hatunkişi dediğin azıcık etli butlu olacak giydiği oturacak yakışacak ama değil mi !!! boyda var sende de aman fazla da olmayalım yarmagül oluruz valla yürüdük mü sokaklar sallanır o zaman bu cüsseyle:)))
Oyy benim yıllardır derdim kilo almaya çalışmak bıktımmBoy 1,62 kilo 43 :/
Doktorlar çıldırtacak en sonunda, sürekli sağlığın iyi çok kiloyu napacaksın yemek seçme diyip duruyor.
Kolaydı sanki herkes sen hiç yemek yemiyor musun diyor
İştah açıcılar pek işe yaramıyor kullanmayı bıraktığımda aldığım kiloyu geri veriyorum, bilmiyorum bu sorun sadece bende mi ?
haha evet bende yazarken biraz cekinerek yazmistim bende seni gördügüme sevindim :) herkezin ne kadar zayifsin biraz alsan daha da güzelleseceksin lafindan biktim artik bide iki cocuk annesi olunca zayiflik dahada göze batiyor,en cok kalcam icin kilo almak istiyorum popom düz degil cikik ama basenlerim yok o yüzden zayifliktan rahatsiz oluyorum ins hep birlikte istedigimiz kiloya vücuta kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?