• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Screenshot_20171006-095508.png

Kizlar ben baslar kin 79.700 idi
Demek ki 1.100 gitmis.
Olsun bunada raziyim yeterki gitsin.
Kizlar morel bozmak yok asla cunki morelimizi yuksek tutcayiz ki kilocuklar gitsin dimi.
Bu başlangicdir insallah ardi gelir .
Kizlar insallah gider gider sakin pes etmeyin

Canlarim benim tartida hic kilo gitmediyinde gore bilersiz dunyanin sonu deyil ki bunu kendinize asla dert etmeyin kendinizi boş yere uzmeyin strese sokmayin
Morelinizi hep yuksek tutun .
Canlar sabah kahvaltiya otururken allaha dua ederek yemeye baslayin inanin bana oyle tez doyuyoraunuz ki .
Cunki allahda yardim edir insana .
Bu sabah uyandim 1 bardak detox suyu icdim.
4000 adim atdim acik hava yurus oldu cocuklari kirese apardim yuruyerek git gel yapdim.
Insallah devamin bugun koşu bandinda atarim canlar

Sabah erkenden 1 dis sarimsak yutum suyla zencefil cayimdan icdim.
Simdi detoxs corbamdan 1 kase icdim yarim limon sikdim.
1 saat sonra yungul kahvalti tarzi biseylee yerim peynir yulaf sut falan.
2 saatda bir bugun cirbadan icecem.
Offff kizlar vermia oldugum kilo az olsada sevincimden goylerde ucuyorum:dua::super:

Kızlar şok oldum nası bukadar gitti diye
Diyetime buradan 2 gün öncesinden başlamıştım
Şimdide kafaya taktım yağdan mı gitti acaba diye.
Bugüünden itibaren bel göbek kalca ölçülerimi tutacam bakalım neolacak. Çünkü boyuma göre kilom çok fazla değil ama yağ oranım çok
bide etim hiç sıkı değil bıngıl bıngıl yağ
Çocuktan sonra göbeğim kaldı

Bakın bu da başlangıç listem

Eklentiler

• 15072743439692075998208.jpg
    15072743439692075998208.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 35
Kiz miravo super kahvalti menun.
Tam tamina canim ne kadar gitmis kilon
Canim kilo vermene sevindim

lili88 lili88 kiz bugun sudan giden yarin yagdan gider sen kafana takma tatlim .
Yeterki gitsin canim benim

Şu an kacamak yapiyorum.
Kizlar cocuklara kek yapdim icine bol yulaf bitter cikolata.
Susam keten tohmu kuru uzum ekledim simsi kacamak yapdim:bicak::kk77:

Selam kızçeler. Akşam yemeğim 6buçukta biraz pilav biraz da taze fasulye. Kahvaltıya kadar bişey yoook 67 ye düşene kadar :KK76::KK76::KK76:

Bravo kızlar çok güzel kilo vermişsiniz maşallah. Günelin dediği gibi kahvaltı önemli bende yarın krndime güzel bi kahvaltı hazırlayayım sizin tabaklardan az buçuk fikir aldım zaten. Ben arada yazabiliyorum buraya çalıştığımdan dolayı,ve de menü de paylaşmıyorum çünkü hep sağlıksız şeyler yiyorum :( ben yarından itibaren menü paylaşmassam bana ceza verin olur mu kızlar belki öyle motive olurum :)))

Ben sabahları tok uyanıyorum bu da demek oluyor ki akşam çok fazla yiyorum eğer zayıflamak istiyorsam akşam atıştırmalığına bi son vermeliyim. Yediğim abur cuburların tadınıda biliyorum nasılsa yersem sadece bi anlık mutluluk zevk verecek ve ekstra kilo alıcam ama yemezsem belkide kilo vericem ve daha çok mutluu olucam . Hep yarın yapıcam diye diye bi ömür geçecek nerdeyse hala istediğim kiloya ulaşamadım. O yüzden yarın değil hemen şimdi başlamalıyım ..
Günde 40 dk yürüyüş ile spora başlamak istiyorum. Su içiyorum zaten bol bol.

Back