• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Bravo kızlar çok güzel kilo vermişsiniz maşallah. Günelin dediği gibi kahvaltı önemli bende yarın krndime güzel bi kahvaltı hazırlayayım sizin tabaklardan az buçuk fikir aldım zaten. Ben arada yazabiliyorum buraya çalıştığımdan dolayı,ve de menü de paylaşmıyorum çünkü hep sağlıksız şeyler yiyorum :KK43: ben yarından itibaren menü paylaşmassam bana ceza verin olur mu kızlar belki öyle motive olurum :)))
Olur canim benim sana ceza hok gul verim cicek veririm sen menu paylas gerisi benlikdi:halay::KK15:

Ben sabahları tok uyanıyorum bu da demek oluyor ki akşam çok fazla yiyorum eğer zayıflamak istiyorsam akşam atıştırmalığına bi son vermeliyim. Yediğim abur cuburların tadınıda biliyorum nasılsa yersem sadece bi anlık mutluluk zevk verecek ve ekstra kilo alıcam ama yemezsem belkide kilo vericem ve daha çok mutluu olucam . Hep yarın yapıcam diye diye bi ömür geçecek nerdeyse hala istediğim kiloya ulaşamadım. O yüzden yarın değil hemen şimdi başlamalıyım ..
Günde 40 dk yürüyüş ile spora başlamak istiyorum. Su içiyorum zaten bol bol.
Kiz biravo dogru karar aldinn aksam abur cuburu yigisdir onun yerinde acikirsan ceviz badem kuru uzum kayisi meyva yesil cay zencegil cay ayran sut yogurt havuc sana alternativler sundum kuzum bak mesela midenmi kaziniyor abur cuburmu istiyon bir havucu al eline az az isir isira ye midene indikce hiss edeceksin midende dayandi su ic bitter cikolata at agzina mesela meyveli saakkiz çeyne

Bluedreamer02 Bluedreamer02 canim benim spor super fikirdi hic degilse evde su sisesin doldur onunla pilates yap .
Bak canim men o kadar zayiflamam ragmen derim taş kimidir hic sarkma yokdu.
Çunki haftada en az 3 defa pilayes yaparim yurusde ki mumkun kadar hergun yaliyorum.
Ac yutub kanalini orda baka baka pilatesini yap ilk baslar kin setleri 5 bes yap sonra artirirain .
Lilates yaparken bir iki gun zorlancan oda kaslarin hamlamis yapildikca acilcaksin.
Vallahi evde islerimi goren ola gunumun yarsin spora ayririr hic uşenmem

Kizlar ben ilk başlarda zayiflamaya karar verende eşim endişelendi hay olmaz dedi hasta olursun sana kim bakcak dedi cocuklarda var yapma.
Cunki benim kanim azdi yani demir degerlerim hep duşuşdu .
Ilk başladigim gunu hic unutmam.
Karabuğday var ruslar ona qireçka diyor.
Sizin marketlerdede var.
Onu aksamdan kaynar suya tokuyorsun sabah kalktiginda bakiyoraun bulgur kimi sismis
Ondan yogurt yedim 10 gun ve o hemde kan artirici ozeligi de var.
Onu yedim yedim ve bakdim ki diyet beni hasta etmedi .
Basdadim komsularda tartilmaga ve 1 haftaya 3 kilo verdim .
Tabiki evde gunluk tutmusum .elimde telefon gece gunduz okuyorum bilgiler.
Ne yesem bana zarari olmaz falan.
Hep arasdirdim hep okudum.
Başladim hafif beslenmeye beslenme tarzimi degişmeye.
Eşim ilk baslarda bana guvenmiyoru ki 1 aya bikcan birakcan .
Ve bende kilolar gitmeye baslayanda esim gitti bana tarti aldi.
Dedi kendi evind etartil zirt pirt komsuya gitme:KK5:.
Ve cevremde kim gorse kiz kilomu verdin sen diyordu dahada motive oluyordum.
Esimle aylik alis veris yapanda kenime yulaf zeytin zencefil falan aldim.
Esim bakdi ki baya baya sen diyeti kabulendin kiz dedi.
Bana caktirmadan oda seviniyor benim kilo vermeme.
Ve evde aksamlari pilates yapiyorum goruyor evde geziyorum kiz ne yaliyorsun dedim yurus yapiyorum.
Ve oda bana inandi ki bu kiz gercekden kararliymis zayifliycak bana gittdi kosu bandi aldi sagolsun bana destek du ve ben basladim her gun 30 daka 40 daka yuruslere.
:KK31::sampiyon:kizlar her ay kilo verdim verdim 105 kiloyken 75 indim.
Kim beni gorse sok ourdu.
75 de bende kan azligindan sorunlar yasamaga basladim ciban yarasi var ondan cikarmaga basladim hemde biri sagalmadn oteki cikiyordu yenede arasdiedim bakdim ki bedenim xayif bitgin dusmusdiyeti sakladim amma sporu asla saklamdim .

Sporu haftada en az 4 gunde varsa yapdim.
Kizlar sporu bi ara ara verdim kendimi yoklama adina ki kilo alirmiyim amma almadim tabi ki tatli yagli falan hersey yedim 1 yila nerdeyse 5 kq aldim oda olsun tekrardan kararliyim 60 incem bu sene .
Insallah hep birlikde vercez kilolari ay cenem acildi ne uzun anlatdim ya okuyan gozleriniz var olsun bacilar

Sporu haftada en az 4 gunde varsa yapdim.
Kizlar sporu bi ara ara verdim kendimi yoklama adina ki kilo alirmiyim amma almadim tabi ki tatli yagli falan hersey yedim 1 yila nerdeyse 5 kq aldim oda olsun tekrardan kararliyim 60 incem bu sene .
Insallah hep birlikde vercez kilolari ay cenem acildi ne uzun anlatdim ya okuyan gozleriniz var olsun bacilar
Ne güzelde anlattın canım benim eşinin sana destek çıkması çok güzel bi şey sana inanıyor, yapabileceğini biliyor. İnşallah sen bu azimle güzel zayıflarsın :) bende sizi gördükçe kendi yediklerimden utanıyorum o yüzden sizden destek alarak bende dikkat etmeye başladım. Çok motive ettin şuan beni Allah senden razı olsun kuzum hemen ilk kahvaltımı paylaşayım

Yumurta yarım daha ekledim 1 1/2 yedim :) ve doydum yani çok şükür

Eklentiler

• 620765B2-9FF5-48D0-8CFF-58F5C2BFC593.jpeg
    620765B2-9FF5-48D0-8CFF-58F5C2BFC593.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 44
Yumurta yarım daha ekledim 1 1/2 yedim :) ve doydum yani çok şükür
Kuzum biravo sana qaza gelmene sevindim amma kahvaltidan korkma iyi bir kahvalti xayiflamanin annatdaridir bunu unutma.
Yumurtani 2
3 de yeye bilersen narahat olma sabah yapilan kahvalti beyinde dolasan abur cubur seyleri engeliyor.
Kiz bana eşlik etsen 2 aya nerdeyse hedefine catarsin .
Afiyyet olsun kuzum

Kizlar bugun annem geliyor ayyy nasil sevindim anlatamam .
Eşimin tayini cikandan gelme fikrine dusmus dun eşim aradi dedi ki ev verdiler banyoda falan tadilat lazim onlari ben yaptirayim .
Sende yavasdan yavasdan toparlan.
Anneme bir dedim ayol aksam babamla konusuyorum diyo annen hazirlaniyor sana gele.
Vallahi o kadar sevindim aglamalara boguldum
Bugun ucaga bilet alib gelir insallah.
Kizlar ben annemlerden kayinvaldemden butun akrabalarimdan uzakda kaliyorum senede 1 kez gidiyoruz.
Oldugumuz yerde cokkkkk cokkkk uzaklardadir.
Eşimin işi gereği burdayiz...

Bugun işlerim cok durayim işlerimi goreyim temizlik beni bekliyor:temizlik:

Buda kahvaltim
3 aci biber aci yoxe zakkum kimi 2 sin tedim.
Ekmek kurusu.
Yogurt
Kucuk kasede cocuklara sutde şehriye yapdim ondan yedim
Yesil cay.
Screenshot_20171007-092421.png
h

Senin gazınla 6000 adımı tamamladım şükürler olsun
Buyur hos geldin aramiza duzenli menu paylasimi yapcaksan diyeti sporu ihmal etmiceksene neden olmasin ki katila bilirsin canim başlangic kilonu ve hedefini yazarsan liateye yazayim seni

Buyur hos geldin aramiza duzenli menu paylasimi yapcaksan diyeti sporu ihmal etmiceksene neden olmasin ki katila bilirsin canim başlangic kilonu ve hedefini yazarsan liateye yazayim seni
İnşallah canım, zayıflamayı çok istiyorum ama iş iradeye geldi mi yenik düşüyoz. Yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm.

Ben saat 13:00 da öğlen yemeğimi yedim ; 1 kepçe çorba - 1,5 dl kepek ekmeği - haşlanmış patates ve tavuk
Ardından sade soda içtim

İki bd bitki çayı içmiştim. Şimdi eve geçiyorum bakalım annem ne yemek yapmış

Iyi akşamlar bacılar.
ftemiz ftemiz hoşgeldin canım
Benim hiç iştahım yoktu bugün. Sabah 8 gibi çeyrek gözleme yedim
4gibi de dünden kalan çok az pilavla taze fasülye yedim ikisini bi tabağa sığdırdım yanına da çooook azıcık ekmek.
5 de sütlü kahve yanına 4 adet petibör
Akşam yemeği yemedim hasta mı olacam ne canım bişe istemiyor.

Iyi akşamlar bacılar.
ftemiz ftemiz hoşgeldin canım
Benim hiç iştahım yoktu bugün. Sabah 8 gibi çeyrek gözleme yedim
4gibi de dünden kalan çok az pilavla taze fasülye yedim ikisini bi tabağa sığdırdım yanına da çooook azıcık ekmek.
5 de sütlü kahve yanına 4 adet petibör
Akşam yemeği yemedim hasta mı olacam ne canım bişe istemiyor.
Hoşbulduk canım. Gerçekten az yemişsin, dikkat et kendine canım, havalar tam hastalık havası.

Back