• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Ogle menum lahanali hazirladigim corbadan icdim yaninda karişik turşu ekmek yemedim.
Selam canım. Turşu vücutta çok su tutar bol bol yeşil çay iç gitsin ödemler..
Ben evi temizlicem diye öğlen de bişe yemedim kahvaltıyla duruyorum akşama ne pişirecem onu da bilmiyorum. Birazdan yoğurt 1 dilim ekmek doğrayıp, yanına da üzüm yicem.
Yanına mı yapıcaz tartı bildirimini

Ben de varım.74 kg. Boy 1.63.10 gündür basladim.simdi 72.8 kg oldum.
Sabah 2 yumurta her gün.baska bisi yok.
Öğleden sonra protein ağırlıklı yiyorum.
6 'dan sonra bisi yemiyorum .
Her gün 1 saat yürüyüş.

Her gün 1 saat yürüyüş.
Merhaba canim buyur hos geldin baslikda ekliyorum senide .
Super baslamişsin yuruşde harika umarim faydasin gorursun insallah hadi bakalim

Selam canım. Turşu vücutta çok su tutar bol bol yeşil çay iç gitsin ödemler..
Ben evi temizlicem diye öğlen de bişe yemedim kahvaltıyla duruyorum akşama ne pişirecem onu da bilmiyorum. Birazdan yoğurt 1 dilim ekmek doğrayıp, yanına da üzüm yicem.
Yanına mı yapıcaz tartı bildirimini
Bilyorum canim amma vucut direncimi artirmam gerek bugun zahide yetişde dedi ki gundelik az mikdarda yeyilen tursu vucudu hastaliklara karsi koruyor .

Kizlar bugunki sporum bu kadar adiim atdim ve 30 daka da pilates yapdim karin kol bacak calisdim karin haraketleri cok yapdim

Eklentiler

• Screenshot_20171005-211414.png
    Screenshot_20171005-211414.png
    57,4 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar bugunki sporum bu kadar adiim atdim ve 30 daka da pilates yapdim karin kol bacak calisdim karin haraketleri cok yapdim
Çok güzel spor yapıyprsun maşallah.Ben de spora başlamak istiyorum ama bi isteksizlik var üzerimde. Yarın da evin temizliği bitince belki cumartrsi ufaktan başlarım bişeler yapmaya.

lili88 lili88 kiz aslinda bir spora başlarsin gerisi gelir insallah ben munkun qeder sporu ihmal etmem canim yarin tartida neler bekliyor beni inan hic fikrim yok aynada yuzum azacik zayiflamis kimi geldi bakalim yarin neler oluyor insallah bakalim

Her gün 1 saat yürüyüş.
Merhaba hoşgeldin.
6 dan sonra ben de bişey yemiyorum ve daha haftası dolmadan daha hızlı kilo veriyorum

Kizlar bend e6 sonra bir cenemi tutarsam var ya bjr gitcek bu kilolar amma gelki meyve yogurt corba nelerse atiyorum agzima

lili88 lili88 kiz aslinda bir spora başlarsin gerisi gelir insallah ben munkun qeder sporu ihmal etmem canim yarin tartida neler bekliyor beni inan hic fikrim yok aynada yuzum azacik zayiflamis kimi geldi bakalim yarin neler oluyor insallah bakalim
haftada aşağı yukarı 700 gr verebilsek çok iyi olacak.
Inşallah başlayacam. Buraya yazınca insan sorumluluk hissediyo, yemiyosun falan, hazır hissedince sporuda yazıp başlayacam

Detox suyumdan yatmadan once bol bol icerim insallah .
Aksam yemegim saat 6 da oldu sarimsakli yogurtlu ispanak kavurma zeytin yagli yapdim.
Kizarmis ekmek de yedim birazcik

Kizlar bend e6 sonra bir cenemi tutarsam var ya bjr gitcek bu kilolar amma gelki meyve yogurt corba nelerse atiyorum agzima
Işte oruçlu gibi yeşil çay ve su hariç, ağzıma bişe atmıyorum ve anladımki ne çok yiyormuşum ve hiç farketmiyormuşum yediklerimi. Akşam yediklerimiz hep kilo olarak kalıyo

@lili88kiz dogru dedin vallah burda paylasinca agzi tutmakda kolay geliyor insana birde paylasimdan artik yersek insan vijdan ezabi cekiyo sanki boylelikle yemek yemw iategimize karsi cika biliyoruz

Super canim bende bugun zencefil cayi demledim yatmazdan once boyuk bardak icib yatcam limonda sikdim bol bol 1 tatli kasikda dogal bal ekledim bilyorsunuz bal yag yakiyor hemde nasil yag yakiyor

Yarini bekliyorum tartida eaki gormek umudum varda yokda cunki bu hafta duzensiz beslenmem cok oldu amma yuruslerim bol oldu belkede yediklerimi yakmisim fark etmeden

Iyi geceler kizlar yarin tarti gunu unutmayin hadi iyi geceler
Cumlemize allah salik huzur versin sabah salikli sahetli cikak .

Günaydın kızlar kusura bakmayın dün hiç giremedim çalışıyorum ve yorgunluktan eve geldiğimde hiç telefonu elime alamadım.

Bu sabah tartı da +100 gram gördüm malesef :(
O da akşam yemeklerinden kaynaklanıyor. Bu hafta dikkat etmem lazım artık. Çok moralim bozuluyo bu kilolardan dolayı. E moralim bozuluncada daha fazla yiyorum :(

66C79BD0-8BF6-4414-AF10-52CEBC6D9F65.jpeg

Geçen hafta 73,4 Bu hafta 73,5 : +0,100 kg

Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak sirkeli su içtim bi şey yiyemiyorum bu saatlerde. Öğlen 1 de ancak yerim. Şimdi işe gidiyorum Hepinize cümleten hayırlı cumalar Bol eksi görmeniz dileğiyle :)

Günaydın kızlar kusura bakmayın dün hiç giremedim çalışıyorum ve yorgunluktan eve geldiğimde hiç telefonu elime alamadım.

Bu sabah tartı da +100 gram gördüm malesef :KK43:
O da akşam yemeklerinden kaynaklanıyor. Bu hafta dikkat etmem lazım artık. Çok moralim bozuluyo bu kilolardan dolayı. E moralim bozuluncada daha fazla yiyorum :KK43:

Eki Görüntüle 2052415

Geçen hafta 73,4 Bu hafta 73,5 : +0,100 kg
Canim benim olsun hic morelini bozma kiz gitain tek 100 qram azmidir esas odur azda ols gediyor .
Seni morelini hic bozma .
Sana bir ornek vereyim 100 qr yagi elinde tut ve dusun benden bu kadar yag gitmis

Ba
Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak sirkeli su içtim bi şey yiyemiyorum bu saatlerde. Öğlen 1 de ancak yerim. Şimdi işe gidiyorum Hepinize cümleten hayırlı cumalar Bol eksi görmeniz dileğiyle :)
K canim yalnis yapiyorsun salikli kilo vermek istiyorsan siki kahvalti yapman sart.
Yoksa oglen yerim derken hic farkinda olmadan bir bakarsin yemeklere saldirdin .
Once kahvalti
Yap
Oglen ye aksamda hafif beslen salata corba ne olursa olsun aksam hafif ye amma 6 en gec 7 de

Back