• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

merabaaa bugün diyete başladım ben takıma girdim inşallah daha iyi olır benim için sen burda tekmisin başkası yazmıyormu

Bence haşlanmış makarna çok olmuş daha az yeseydin kepekli makarnalar var sıpagetti ondan aldım ben ama az yicem pek sevmem makarna arada yerim diye aldım ötekiler iyi
Evet canim amma cok acikmişdim bugun amma o kadar spor yapdim ki bu yediklerimi cokdan yandirmis olar ya evd ekosu bandinda yurus yapdim sonra 30 dakada acik havada toplam 15000 addim atdim 11 km den fazla oldu

Screenshot_20171031-213511.png

Ara ogunde 1 dilim kek yedim ve 1 elma bitgi cayi.
Ve simdi de sade turk kahvesi icdim aksamda birsey yemem artik

Merhaba canim benim şimdi tek kaldim amma ilk baslarda kizlar vardi amma bazen tek kalmakda motivisyonumu indirir ya amma yenede ruhdan dusmuyorum
E madem bende ekleneyim sana benide yaz hadi bende başladım rejime dün 73.4 kiloydum sabah ama akşam pilav uedim fındık yedim bütün gün iyi rejim yaptım spnra bozuldu sabah gene başladım
Evet canim amma cok acikmişdim bugun amma o kadar spor yapdim ki bu yediklerimi cokdan yandirmis olar ya evd ekosu bandinda yurus yapdim sonra 30 dakada acik havada toplam 15000 addim atdim 11 km den fazla oldu
Çok güzel spor yapıyorsun spor salonunamı gidiyorsun evdemi yaptın ben yapamıyorum çocukla zor oluyp sende çocuk varmı yaşın kaç
Ara ogunde 1 dilim kek yedim ve 1 elma bitgi cayi.
Ve simdi de sade turk kahvesi icdim aksamda birsey yemem artik
O kadar spora kek bişi yapmaz ama 1 dilimden bişi olmaz hiç yemesen aklında kalırdı ne zamandır rejim yapıyorsun kaç kilo verdin günel

Dün yediklerimi yazoyım
Kahvaltıda 1 lase karışık meyveli nesfitle süt koyup yedim
Sonra öğlen 1 kutu ton balığı ile 2 dilim ekmek yedim
Arada 1 avuç beyaz leblebi ve 2 kuru kayısı yedim
Buraya kadat iyi gitit ama akşam çok geç yedim eşim geç geliyo annem etli pilav yapmış getirmiş onu yedik gece 9 da 1 tabak yedim Sonra 10 tane fındık yedim yarım da mandalin yedim 12 de yattım uyudum
Spor yapmadım suyu 1 litre anca içtim

Nası günlük kız günel hiç yazmoyon buraya bense sana eilik edecektim ama sen yazmoyınca yazmıyım bari ben

emelinbusesi emelinbusesi kiz benim yasim 32 olcak gelen yaz.
Ben rejimle tam 105 kq dan indim 78 kq ya
Yok canim evd eyapiyorum sporumu .
Yurus pilates fitnes falan yapiyorum.
Canim benim hep ugrardim son gunlerde ugramaz oldum

Kizlar bu sabah tartida 80 kq gordum anlamdim regil şişligidir ya kilo almişim en son 78 dim .
Hala regil tam bitmemisde bekede kiloda almis ola bilirim anlamadim ya morelim bozmadim olsun bunada şukurler olsun .bugunden dikkat edcem dahada aldigim 2 kq nedir insallah 15 kq vercem ben 2 kq bana viz gelir tiriz gider:halay:
Screenshot_20171103-092916.png

Bu sabah ac karna saat 5 de kalkdim aksamdan 1 bardak siccak suya 2 d zencefil atdim 1 d sarimsak 1 ceviz.
Sabah erkenden sarimsaki yudum cevizleri yedim sugu da icdim.
Arsindan sabah kahvaltimda budur .
Sut ev yapimi nişasta ( annem yapiyor bugdadan hazirlanmasi baya zaman aliyor koylerde yapiyorlar.
Azcik seker.
Aspir .
Katdim ludik tarzi nirseydi piairdim kablara dokdukden sonra uzerine 3 kayisi.
Keten tohmu azacik susam birazda hindistan cevizi ve tarcin ekledim sabah yemegim bu

Kizlar kahvaltidan sonr turk kahvesi icdim yag yakma amaciyla sade turk kahvesi spor oncesi super yag yakiyor.
Ara ogunlerde
1 t k biber yagi icdim 1 b lahana kaynatdigim suyla.
1 saat sonra zencefil cayi.
Simdi sporumu bitirdim duş yapib ara ogun 1 kase yogur 6 t erik kurusu yicem

emelinbusesi emelinbusesi kiz benim yasim 32 olcak gelen yaz.
Ben rejimle tam 105 kq dan indim 78 kq ya
Yok canim evd eyapiyorum sporumu .
Yurus pilates fitnes falan yapiyorum.
Canim benim hep ugrardim son gunlerde ugramaz oldum
Sen olmayınca bende yazmadım kız gelirim ara sıra madem ben 14.takımdayım sende takımdamısın
Kiz sen hergun ugra bana bence bana ugur getircen sen insallah beraber zayiflariz
İnşallah uğur getirelim birbirimizw bem 10 kilo vermeyi isterim
Muhallebi gibi olmuş be ya

Bem salı başladığımda 73.4 kiloydum bugün 71.8 im yani 1.6 kilo vermişim 3 günde demekki ödem varmış bemde yoksa o kadar nerde verecem veremezdim ama bana gaz olsu sevindim baksana iyi oldu bana ama pzar günü kayınvalidelere gidecez hep bişi yedirir içirir çok yağlı yemek yapar ya nası kurtulacam bilmiyorum
Evde eliptik bisikletim var ona biniyorum 2 gündür öyle boş boş duruyordu iyi oldu boşuna yer kaplıyo

Back