1 aylik gebeler buyrun

Doktor kabaymış canım ama senin onu şikayet etme hakkın var unutma eğer ki senin psikolojini çok etkiledi ise git şikayet et.. Hiç de üzülme doktora gerçekten sinir oldum şikayet etmişssin zaten arkasını da bırakma artık yasalar hastadan yana doktor da olsa azarlayamaz hele ki kendi hayatları :47:

KIZLAR çok testler istiyolar mı? özele gidenler testlerini nerede yaptırıyor devlettemi?

canım ben devlete gıdıyorum 3 ayım dolana adarda devete gıdecem
kese net gorunene kadar sadece bhcg testı ıstedler
kese tam net gorunduten sonra 4 farklı test ıstedı doktor sadece hormon testını hatırlıyorum tatlım

Ben dun erik aserdim canım 1 kilo aldım yarısını yedik eşimle birlikte :))))

Beni de ekler misiniz sat 18 mart :) 1987 doğumluyum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eklemezmiyim kizz hosgeldinnn

Bende pazartesi gidiyorumm yuppii

Kızlarrr kesemizi gördükk :-D erzincan da doktor herşey yolunda dedi :-D çok şükür rabbime herşey yolunda maşallah

ben sana demiştim kuzu boşuna üzüldün sıkıldın ayrıntılı bakmıştır doktor hadi gözün aydın olsun

Kizlar benim pembe acik renk akintim var hep peceteye geliyo 😦 doktorumu aradin progestan al ic hemen dedi. Bebegime bisey mi oluyo

Kizlar benim pembe acik renk akintim var hep peceteye geliyo 😦 doktorumu aradin progestan al ic hemen dedi. Bebegime bisey mi oluyo

Kötü şeyler düşünme canım belkide yerleşme kanamasıdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Su anda yatiyorum akinti azaldikca azaldi. Daha gelmesse icmim diyorum ilaci. Napim ki ben bilemedim

bende elma şekeri aşeriyorum ama denizlide bulamadık

Tüh ya o zaman hemen bulabileceğiniz şeyler asermeye başla:) bazıları asermeye psikolojik diyorlar sanırım biraz haklılar ben erik aserdim ama öyle olmazsa olmaz olarak değil olsa daa yesek gibi :)) halam kil asermis :)))))

Yok canım ya psikolojik olması imkansız bence dediğim gibi ben sarımsak aşerdim ve sarımsakdan nefret ederdim ben asla yemem yani ama nasıl yedim geçen görecen :))

canım bir iki gündür memleketteydim çok giremedim yeni gördüm yazdığını. senle günlerimiz nerdeyse aynı benim bhcg en son 2600lerdeydi seninki düşük gerçekten benim de önceki gebeliğim kimyasaldı benm doktorum değerimin düşük olduğunu bile söylememişti yani herşeyin yolunda gittiğini sanırken pat diye kanama ve sonra doktor sakin sakin adet oluyosun biyokimyasal gebelikmiş deyip öylece odadan çıkmıştı neye uğradığımı şaşırıp kaldım yani moralini bozma ama en azından hazırlıklı ol diye söylüyorum. inşallah geç döllenmedir inş usg de görürsün herşey yolundadır inş