1 aylik gebeler buyrun

canım takma kafana bebiş kısmetiyle gelir belki senin ataman olur çok düşünme bebişi de üzme

amin canım. çok haklısın aslında şimdi yükseldi mi yükselmedi mi öyle mi böyle mi derken olacağı varsa da stresten olmayacak. haftaya cuma 6 hafta tamamlanıyor sanırım bakalım kesinleşir artık herhalde. rabbim dualarımızı kabul etsin.

bana da karnımdan baktı. 2. kullanımımda hamile kaldım. ilkinde kist olmuştu bakalım hayırlısı olsun artık.

Gunaydin gebisnazlaaaaaarr
Bugun mide bulantilariyla uyandim
Vatana millete hayirli olsun bogure bogure bi hal oldum ama kusmadim kusamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sebdicek selam açanım mide bulantın devam ediyormu benimde oluyor sanki ama ara ara anlayamıyorum psikolojikmi yapıyorum ama baya baya bulanıo sürekli değil

aman canım stres yapmaa düşüne düşüne yapıyoruz kendimize.

Sat 7 mart ne çookkkkkk varmış

sebdicek selam açanım mide bulantın devam ediyormu benimde oluyor sanki ama ara ara anlayamıyorum psikolojikmi yapıyorum ama baya baya bulanıo sürekli değil
Yaaaa ayni durumdayiz biliomisun bende anlamadim mide bulantim ara ara oluyor icim dalgalanior sanki ama kusma yok sabah cok ogurdum ama kusma yok benim bugun basladi zaten 6.haftadan sonra basliyormus

bana da karnımdan baktı. 2. kullanımımda hamile kaldım. ilkinde kist olmuştu bakalım hayırlısı olsun artık.
Sen yenimi katildin aramiza bilgilerini vermemissin yoksa gecerken mi ugradin

canım takma kafana bebiş kısmetiyle gelir belki senin ataman olur çok düşünme bebişi de üzme

Hamilemisin canim belirtmemissin

Kızlar yarın ilk karşılaşmam miniğimle... Umarım herşey yolundadır....Heyecan var yaaaaa......pıt pıtlar inşallah vardır....

Ay ben iyice kartlaşmışım. Sen 94 lümüsün? Vay bee ben evlendiğimde sen 5 yaşındaymısın.... Şimdi aynı anda annelik ..... Ben 19 yaşımda evlendim gerçiii hadi hayırlısı

Annelign yası yoktur ya her yasta annelik guzel :) bende 19 da evlndm 20 de hamile oldm :)

Merhaba kızlar bende 4 hafta 2lükken test yaptırım 876 cıktı kanamam oldu 4hafta 5 günlüükken tekrar tahlil yaptılar 3200 cktı 3 günde bu kadar yyükselmesiii normal mii ikiz mii acebaa:=)

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende 4 hafta 2lükken test yaptırım 876 cıktı kanamam oldu 4hafta 5 günlüükken tekrar tahlil yaptılar 3200 cktı 3 günde bu kadar yyükselmesiii normal mii ikiz mii acebaa:=)

değerin çok güzel canım kanaman inşallah önemli değildir ne dedi doktorlar bı sıkıntı varmıymış

yeni katıldım. bilgi verilmesi gerektiğini bilmiyordum :))

ilk msjı okumamışım pardon sat 15 mart istanbulda oturuyorum ve 1987 doğumluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…