• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

bu gün hayatımda ılk defa kendımı ıfade edemedım yasadığım semtte gıttığım hastane tarafından arandım kontrolunuz var bu gun dıye bende kalktım kızımı aldım apar topar gıttım 2 bucuk saat bekledım sonrasında yardımcısı cıktı ve sekreterın yanlıslıkla aradığını bu gun kontrolum olmadığını söyledı kı belırtmıstım bu kontrolum yok hatırlamıyorum dıye sonra bende haklı olarak ki sesimi yukseltmeden asla yuksek sesle sorunlarımı çözmem bayana bunu bana daha önce nıye söylemedınız sız bende kımlığımı daha basta aldınız ve ben kac saattı burda beklıyorum dedım doktor ıcerden bağırdı kaba bır ses tonuyla kapat su kapıyı yeter kes uzatma dıye sok oldum daha sonra madem geldım muayne olım dedım baska bır doktora gözukucem aynı hastanede derken ben diğer doktorun sekreterıne yasadığım sorunu anlattım ben ıcerı gırdım muayne ıcın doktor diğer doktorla konusuyo kapatttı dedıkı sorun neydı nıye o doktora muayne olmadınız falan anlatmaya calısıyorum anlamıyo derken sınırlerım boşaldı ve hayatımda ılk defa bırıyle tartısırken ağlamaya basladım hormonlarımda tavan yaptı sanırım kı asla yaptığım bişey deyıldır o doktorada muayne olmadan cıktım suan sadece eşim calısıyo bütçemizi dusunerek bu hastaneye gıder daha sonra kendı doktoruma devam ederım dıyodum normalde hizmet hastanesınde sait halilin hastasıydım cok memnunda kaldım kızımda esım gıdelım dedı ben sadece son aylarda sait beye gıderız dıyodum ama eşim haklı cıktı böyle dengesizlık yasamadım kendımı ıfade edememk cıldırttı benı ağladım içinde ayrıca kendıme sınır oldum sonrasında sıkayet ettım ama ben benden cıktım 4 5 saat ıcınde

bu gün hayatımda ılk defa kendımı ıfade edemedım yasadığım semtte gıttığım hastane tarafından arandım kontrolunuz var bu gun dıye bende kalktım kızımı aldım apar topar gıttım 2 bucuk saat bekledım sonrasında yardımcısı cıktı ve sekreterın yanlıslıkla aradığını bu gun kontrolum olmadığını söyledı kı belırtmıstım bu kontrolum yok hatırlamıyorum dıye sonra bende haklı olarak ki sesimi yukseltmeden asla yuksek sesle sorunlarımı çözmem bayana bunu bana daha önce nıye söylemedınız sız bende kımlığımı daha basta aldınız ve ben kac saattı burda beklıyorum dedım doktor ıcerden bağırdı kaba bır ses tonuyla kapat su kapıyı yeter kes uzatma dıye sok oldum daha sonra madem geldım muayne olım dedım baska bır doktora gözukucem aynı hastanede derken ben diğer doktorun sekreterıne yasadığım sorunu anlattım ben ıcerı gırdım muayne ıcın doktor diğer doktorla konusuyo kapatttı dedıkı sorun neydı nıye o doktora muayne olmadınız falan anlatmaya calısıyorum anlamıyo derken sınırlerım boşaldı ve hayatımda ılk defa bırıyle tartısırken ağlamaya basladım hormonlarımda tavan yaptı sanırım kı asla yaptığım bişey deyıldır o doktorada muayne olmadan cıktım suan sadece eşim calısıyo bütçemizi dusunerek bu hastaneye gıder daha sonra kendı doktoruma devam ederım dıyodum normalde hizmet hastanesınde sait halilin hastasıydım cok memnunda kaldım kızımda esım gıdelım dedı ben sadece son aylarda sait beye gıderız dıyodum ama eşim haklı cıktı böyle dengesizlık yasamadım kendımı ıfade edememk cıldırttı benı ağladım içinde ayrıca kendıme sınır oldum sonrasında sıkayet ettım ama ben benden cıktım 4 5 saat ıcınde

Okuyunca üzüldüm gercekten iyiki sikayet etmissin haddini bildircen öylelerine normalde bende aglamam hemen seni anlayabiliyorum bide gebelik iste naparsin

canim bosver sikma canini saglik bakanligina sikayet et bimere de sikayet et hizmet icin ordalr bosunami para aliyorlar en sinir oldugum dr profili

leoparaskina>>>>11subat>>>>>>>>>>
fatmaaskin1>>>>12 subat>> adana>>> 1986
iiimreeen>>>>>>>14 subat>>>>>>>>>>>>
milanour>>>>>>>22 subat>>>>>>>>>>
Elmira06>>>>>>>22 subat>>ankara>>1984
ballikaymagim>>23 subat>>sinop>>1989
mrymglbs>>>>>>>26 subat
Blackcinder>>>>>2 mart>>>ankara>>1988
çiçeks>>>>>>>>>2 mart>>>bursa>>>>>>
kimyaci43>>>>>>4 mart>>>denizli>>1985
kirmiziannecik>>4 mart>> yurtdisi >>> 1989
seymoss>>>>>> 4 mart>>>>>>>>>>>> 1990
nil_alp>>>>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
cumhuryt>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
zahter>>>>>>>>>5 mart>>>>>>>>>>>
huhu_>>>>>>>>>>7 mart>>>>>>>>>>1990
tektanem52>>>>>7 mart>>istanbul>>1994
taramtaram>>>>>7 mart >> istanbul>> 1980
pamukprensesim_>>7 mart>>>>>>>>> 1985
sebdicek>>>>>>>9 mart>>ankara>>1989
havin123>>>>>>>9 mart>> istanbul>> 1989
33Melegim33>>>9 mart>>>>>>
trkn05>>>>>>>>>>10 mart
melaiqe>>>>>>>>12 mart>> kocaeli>>> 1989
ssipahi>>>>>>>>>15 mart>> istanbul>> 1987
xpreiaZ>>>>>>>>16 mart >>>>>>
eylulcilek>>>>>>> 24 mart

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

leoparaskina>>>>11subat>>>>>>>>>>
fatmaaskin1>>>>12 subat>> adana>>> 1986
iiimreeen>>>>>>>14 subat>>>>>>>>>>>>
milanour>>>>>>>22 subat>>>>>>>>>>
Elmira06>>>>>>>22 subat>>ankara>>1984
ballikaymagim>>23 subat>>sinop>>1989
mrymglbs>>>>>>>26 subat
Blackcinder>>>>>2 mart>>>ankara>>1988
çiçeks>>>>>>>>>2 mart>>>bursa>>>>>>
kimyaci43>>>>>>4 mart>>>denizli>>1985
kirmiziannecik>>4 mart>> yurtdisi >>> 1989
seymoss>>>>>> 4 mart>>>>>>>>>>>> 1990
nil_alp>>>>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
cumhuryt>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
zahter>>>>>>>>>5 mart>>>>>>>>>>>
huhu_>>>>>>>>>>7 mart>>>>>>>>>>1990
tektanem52>>>>>7 mart>>istanbul>>1994
taramtaram>>>>>7 mart >> istanbul>> 1980
pamukprensesim_>>7 mart>>>>>>>>> 1985
sebdicek>>>>>>>9 mart>>ankara>>1989
havin123>>>>>>>9 mart>> istanbul>> 1989
33Melegim33>>>9 mart>>>>>>
trkn05>>>>>>>>>>10 mart
melaiqe>>>>>>>>12 mart>> kocaeli>>> 1989
ssipahi>>>>>>>>>15 mart>> istanbul>> 1987
xpreiaZ>>>>>>>>16 mart >>>>>>
eylulcilek>>>>>>> 24 mart

Canm ben facebook kullanmıyorum bu liste facebook için mi ? değilse beni de ekler misin sat 4 mart ızmirdeyim 1990 doğumluyum :)

Kızlarrrr günaydın
Aş Eren yok mu aranızda ya nasıl bişey merak ediyorum neyi as eridiysen kokusu bile burnuna gelirmiş insanız
Sizin oldumu hiçççç :)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydın kızlar
Ben 2 vaya 3 hafta fazla giremeyebilirm onumzde ki hafta gorumcemn dugunu var misafrler bu pazar gelicekler hafta sonuna kadar bizdeler o dugun bittikten sonra ablamın dugunu var annemlere gidicem orda kalcam ama fırsat buldukca girmeye calişirım gelişme olursa haber verirm

Kızlarrrr günaydın
Aş Eren yok mu aranızda ya nasıl bişey merak ediyorum neyi as eridiysen kokusu bile burnuna gelirmiş insanız

Valla bende bilmiom ama her gordugum seyi aseriom agzim sulanio meselaa aklimdan cikmio hiccc onu yemeliyimmm falan oluyorum bende bilmiyorum ama galiba boyle birsey

Kızlarrrr günaydın

Canım Ben aşerdim kokusuna bile tahammül edemediğim sarımsağa aşerdim hem de :)) tansiyonum düşüktü hep ondan aşermişindir diyo annem.. Vucut neye ihtiyaç duyarsa anne adayı ona aşerirmiş ki sıpalar böyle kendilerini sağlama alırlarmış :))

Valla bende bilmiom ama her gordugum seyi aseriom agzim sulanio meselaa aklimdan cikmio hiccc onu yemeliyimmm falan oluyorum bende bilmiyorum ama galiba boyle birsey

Bende 2 gün önce bi portakal canım istedi asermek gelmiyo aklıma ağzımın suyu akıyo resmen hala yemedim bimde varmıyki alsamda yisemmmm :)

Canım Ben aşerdim kokusuna bile tahammül edemediğim sarımsağa aşerdim hem de :)) tansiyonum düşüktü hep ondan aşermişindir diyo annem.. Vucut neye ihtiyaç duyarsa anne adayı ona aşerirmiş ki sıpalar böyle kendilerini sağlama alırlarmış :))

Sıpalarr işini biliyo desene :)
Bende bi portakal yiyesim var ki sorma ağzımın Şuyu akıyo resmen diyorum ben yoksa aş mı eriyorum tam anlamadım da :)

Sıpalarr işini biliyo desene :)
Bende bi portakal yiyesim var ki sorma ağzımın Şuyu akıyo resmen diyorum ben yoksa aş mı eriyorum tam anlamadım da :)

Kız git al hemen C vitamini istiyor senn sıpa demek ki:)) böyle ağzına tadı gelio resmen kokuyor öyleyse al hemen aman deyim :)

Kız git al hemen C vitamini istiyor senn sıpa demek ki:)) böyle ağzına tadı gelio resmen kokuyor öyleyse al hemen aman deyim :)

markette bana uzak en yakın bim var orda varmıdır ki portakal yaaa bebısımın karnını doyuruyım portakal canı ıstıyo :16::emir_bebek:

Kızlarrr kesemizi gördükk :-D erzincan da doktor herşey yolunda dedi :-D çok şükür rabbime herşey yolunda maşallah :-)

kızlar malum çalışma temposu fazla gelemedim siteye herkes iyi mi .. ben pazartesi bebeğimin kalp atışlarını duymak için gideceğim dua edin bana olur mu.. daha önce ki bebeğimin kalbi durdu:( bu defa inanıyorum sapa sağlam bebeğimi kucağıma alacağım ama zaman zaman aklıma korkular geliyor siz bana dua edin lütfen

Gunaydın kızlar
Ben 2 vaya 3 hafta fazla giremeyebilirm onumzde ki hafta gorumcemn dugunu var misafrler bu pazar gelicekler hafta sonuna kadar bizdeler o dugun bittikten sonra ablamın dugunu var annemlere gidicem orda kalcam ama fırsat buldukca girmeye calişirım gelişme olursa haber verirm

hayırlı olsun Allah yerine yakıştırsın inşallah

Back