• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

ben sana demiştim kuzu boşuna üzüldün sıkıldın ayrıntılı bakmıştır doktor hadi gözün aydın olsun:21::21::21:

saol cnm yaa evet erzde ultrasonu koyar koymaz keseyi de gördük dedi kendimi herşeye hazırlayıp gitmiştim nası mutlu oldum anlatamam :52: kesinlikle doktorumu buldum :))

Beni de ekler misiniz sat 18 mart :) 1987 doğumluyum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin canım benim sata yakın olanlar yeni yeni gelmeye başladı :)) ben baya bi sabırsız davranıp çok erken öğrendim sanırım :)

Bundan sonraki gelismeleri beraber takip edelimmi buyrun sohbete
Kizceler yenu gebisler oncelikle kendimizi tanitarak baslayalum sat ne zamandi kac dogumlusun nerde oturuyorsun
Sati mart olanlarin facebook grubu

https://m.facebook.com/profile.php?id=306393756174400

Facebook grubumuz

leoparaskina>>>>11subat>>>>>>>>>>
fatmaaskin1>>>>12 subat>> adana>>> 1986
iiimreeen>>>>>>>14 subat>>>>>>>>>>>>
milanour>>>>>>>22 subat>>>>>>>>>>
Elmira06>>>>>>>22 subat>>ankara>>1984
ballikaymagim>>23 subat>>sinop>>1989
mrymglbs>>>>>>>26 subat
Blackcinder>>>>>2 mart>>>ankara>>1988
çiçeks>>>>>>>>>2 mart>>>bursa>>>>>>
kimyaci43>>>>>>4 mart>>>denizli>>1985
kirmiziannecik>>4 mart>> yurtdisi >>> 1989
seymoss>>>>>> 4 mart>>>>>>>>>>>> 1990
kurtkiz90>>>>>> 4 mart>>> izmir>>>> 1990
nil_alp>>>>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
cumhuryt>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
zahter>>>>>>>>>5 mart>>>>>>>>>>>
huhu_>>>>>>>>>>7 mart>>>>>>>>>>1990
tektanem52>>>>>7 mart>>istanbul>>1994
taramtaram>>>>>7 mart >> istanbul>> 1980
pamukprensesim_>>7 mart>>>>>>>>> 1985
sebdicek>>>>>>>9 mart>>ankara>>1989
havin123>>>>>>>9 mart>> istanbul>> 1989
33Melegim33>>>9 mart>>>>>>
trkn05>>>>>>>>>>10 mart
melaiqe>>>>>>>>12 mart>> kocaeli>>> 1989
ssipahi>>>>>>>>>15 mart>> istanbul>> 1987
xpreiaZ>>>>>>>>16 mart >>>>>>
fananay>>>>>>>18 mart>>>>>>>>>>>> 1987
eylulcilek>>>>>>> 24 mart

canım benim de bilgiler eksik gümüşhane 1988 :))

saol cnm yaa evet erzde ultrasonu koyar koymaz keseyi de gördük dedi kendimi herşeye hazırlayıp gitmiştim nası mutlu oldum anlatamam :52: kesinlikle doktorumu buldum :))

cok sevindim canom benim deger pazartesi 1000 di ultrasonda mercimek kadar bi kese gordu dr aaama kalp atislarini duyana kadar rahatlayamayacagim hep bi tedirginlk var

hoşgeldin canım benim sata yakın olanlar yeni yeni gelmeye başladı :)) ben baya bi sabırsız davranıp çok erken öğrendim sanırım :)

senle ayniyiz canim benimki gec dollenme sat normelde 15 subat ama martin 17 sinde testte deger sifirdi

kizlar varya ne kadar cabuk unutmusum kizima hamileyken neler yasadigimi sanki ilk kez hamileyim bilgiler sifurlanmis resmen karniminustune yatmayi cok seviyorum ama dun farkettim yuzukoyun yattigimda kasiklarim agriyo yan yatiyorum damara baski olmasin bebisime kan tam pompalansin diye bende daha aserme yok sabah yogun bulanti oluyo kusma yom midem agzimda sanki bide bas donmesi var tabi olmazsa olmazi

kizimin cinsiyetini 11.haftada ogrenmistikkkkkkkkkkkkkk

kalp atislarini bi duysaydim insallah

kizlar varya ne kadar cabuk unutmusum kizima hamileyken neler yasadigimi sanki ilk kez hamileyim bilgiler sifurlanmis resmen karniminustune yatmayi cok seviyorum ama dun farkettim yuzukoyun yattigimda kasiklarim agriyo yan yatiyorum damara baski olmasin bebisime kan tam pompalansin diye bende daha aserme yok sabah yogun bulanti oluyo kusma yom midem agzimda sanki bide bas donmesi var tabi olmazsa olmazi

kizimin cinsiyetini 11.haftada ogrenmistikkkkkkkkkkkkkk

kalp atislarini bi duysaydim insallah

canım benim de aşerme falan yok mide bulantım oluyo ama sabah işte kahvaltı yapıyorum işe gidene kadarki o açlık döneminde oluyo bi de tetikleyen bi kötü koku falan olursa. memlekete gittiğimde komşunun ayakkabısı kokuyodu apartmana yayılmış eve çıkana kadar midem ağzıma geldi en son kapıyı açtıklarında ben koşarak wc ye gittim :)) bi de saklıyodum hamile olduğumu hepsi anladı :D ben de söyledim onun üstüne aileme

cok sevindim canom benim deger pazartesi 1000 di ultrasonda mercimek kadar bi kese gordu dr aaama kalp atislarini duyana kadar rahatlayamayacagim hep bi tedirginlk var

2 hafta sonraya çağırdı doktor beni kalp atışı için ama canım ben keseyi görünce de çok rahatladım valla.. inş 2 hafta da göz açıp kapayana kadar geçer hemencecik duyarız miniklerimizin kalp atışlarını :)

canım bir iki gündür memleketteydim çok giremedim yeni gördüm yazdığını. senle günlerimiz nerdeyse aynı benim bhcg en son 2600lerdeydi seninki düşük gerçekten benim de önceki gebeliğim kimyasaldı benm doktorum değerimin düşük olduğunu bile söylememişti yani herşeyin yolunda gittiğini sanırken pat diye kanama ve sonra doktor sakin sakin adet oluyosun biyokimyasal gebelikmiş deyip öylece odadan çıkmıştı neye uğradığımı şaşırıp kaldım yani moralini bozma ama en azından hazırlıklı ol diye söylüyorum. inşallah geç döllenmedir inş usg de görürsün herşey yolundadır inş

Insallah canim daha sonra tekrar kendi druma gittim benim adet dongum 35 40gunde bir olunca tabi erken gebelik evresindeymisim deger normal bu evrede dedi aslinda 4hafta bile dolmamis cuma tekrar gidecegim hayirlisi olsun. Veren allah alan allah ne deyim rabbim korusun. Sana da cok gecmis olsun canim yinede p.tesi gidip tekrar kan testi yaptiracagim dra bazen guvenmemek gerekiyor

Hoşbuldum canım :) senn sat ne zaman? Ben de erken öğrendim aslında bata iki gün vardı ama emin olamadım:)

inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canımm.
Hoşbuldum canım :) senn sat ne zaman? Ben de erken öğrendim aslında bata iki gün vardı ama emin olamadım:)

Arkadashlar merhaba benim adetimin ustunden 19 gun gecti ama idrar testi negatif cikiyor 10 aydan beri deniyoruz olmuyor bu gun ultrasona gidecegim arkadashlar neden boyle oluyo ya :(((

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Millet gezio hafta sonu diyee

canım günaydın ,sen bugün kalp atışı için gidecektin gibi kalmış aklımda .yumurtlama günümüz aynı gibi benim geç döllenme olduğu için :)haber veririmisin canım kalp atışını gördüğündee inşşaallaah annesi pıt pıt görürsün benimde perş.günü randevum

Back