1 aylik gebeler buyrun

Gunaydın kızlar
kusura bakmayın dugun telaşındayız bizde misafir var o yuzden giremiyorum ama o kadar alışmşım ki girmeden yapamıyorum :)
dun kasıklarıma kramp girdi tam gitti derken tekrr giriyo ve sabah midem bulandı gibi suan bulanıyo gibi birsey bugun saglık ocagına gidicm ara ara girmeye calışiırım

Ben 6. Haftadayim cnm çok ciddi yaşıyorum yemeklerden sonra hemen kusuyorum hiç bişi sindiremiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok zor ya Allah sabır versin..benim bi arkadaşım senn gibiydi.. sıradan bulantı hapları kesmedi kusmalarını..ne yese çıkartıyordu... en son Dr. Kemoterapi hastalarına verilen bulantı hapından vermiş kız ondan sonra rahat yemek yedi Canım..olmadı dr una söyle senDe hiçbirsey durmuyor midemde diye..Allah yardımcın olsun canım..

Sağol canım devam ederse böyle soylicem yemek yemeye korkuyorum. . Uyanali 2 saat oluyo hala bulantı gitmedi hiç bişi yemedim çünki yesem çıkarticam hissediyorum Allah hepimize kolaylik versin....

bende 6+1 deyim ara ara hafif sanki bulanıo gibiydi 5.haftamda ama şuan hiç bir belirtim yok hep tedirginimbişi olcak die

Merhaba kızlar bende cumartesi günü öğrendim bebebğimi bugün doktora giidicem 2.30 da siz neler yapıyorsunuz?

Selam kizlaaaaaaar hastaneden geliyorum bebegimin kalp atislarini gordum yanip yanip sonuyoooo cok guzel yaaa surekli izleyebulirim hic bikmadan.kalp atisini dinlenttirmedi kalpin ustune cihaz koymak istemedi 12.haftda dinletiyormus ilsun gordum yaa o bana yetti bilee yaa surekli fotosuna bakiyorum canim yaaa yerim bem onuu minnak sebdicek

maşallah canım yaa 13 gün kaldı bnm de kalp atışı için gitmeme zaman geçmiooo 9 ayı nası doldurcaz yaaa :)))

oh oh ne guzel caım bende hastaneden gelıyorum
kalp grafisini cıkardı bana
onun minnak kalbını yerim bennnnnn yaaa gruba koydum resmı bırde buraya oyuyum

baksana sunun kap atısına

canım senin vajinaldenmi baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…