- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
kızlar bu arada 6 .haftaya girip midee bulantıları başlayan varmıı
Ben 6. Haftadayim cnm çok ciddi yaşıyorum yemeklerden sonra hemen kusuyorum hiç bişi sindiremiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım çok zor ya Allah sabır versin..benim bi arkadaşım senn gibiydi.. sıradan bulantı hapları kesmedi kusmalarını..ne yese çıkartıyordu... en son Dr. Kemoterapi hastalarına verilen bulantı hapından vermiş kız ondan sonra rahat yemek yedi Canım..olmadı dr una söyle senDe hiçbirsey durmuyor midemde diye..Allah yardımcın olsun canım..
Sağol canım devam ederse böyle soylicem yemek yemeye korkuyorum. . Uyanali 2 saat oluyo hala bulantı gitmedi hiç bişi yemedim çünki yesem çıkarticam hissediyorum Allah hepimize kolaylik versin....
hayırlısı olsun canım
Evet kızlar Ctesi ilk muayenemi oldum alttan baktı küçücük meleğim pıt pıt ordaydı işte çok mutluyummmmmmmmmm sizler nasılsınız?
kızlar bu arada 6 .haftaya girip midee bulantıları başlayan varmıı
1 haftadır acayip bulantım var midem ağzımda sanki bide baş ağrılarım arttı benim
süreklimi canım ara aramı oluyor mide bulantısı?
Selam kizlaaaaaaar hastaneden geliyorum bebegimin kalp atislarini gordum yanip yanip sonuyoooo cok guzel yaaa surekli izleyebulirim hic bikmadan.kalp atisini dinlenttirmedi kalpin ustune cihaz koymak istemedi 12.haftda dinletiyormus ilsun gordum yaa o bana yetti bilee yaa surekli fotosuna bakiyorum canim yaaa yerim bem onuu minnak sebdicek
Selam kizlaaaaaaar hastaneden geliyorum bebegimin kalp atislarini gordum yanip yanip sonuyoooo cok guzel yaaa surekli izleyebulirim hic bikmadan.kalp atisini dinlenttirmedi kalpin ustune cihaz koymak istemedi 12.haftda dinletiyormus ilsun gordum yaa o bana yetti bilee yaa surekli fotosuna bakiyorum canim yaaa yerim bem onuu minnak sebdicek
Merhaba kızlar bende cumartesi günü öğrendim bebebğimi bugün doktora giidicem 2.30 da siz neler yapıyorsunuz?
kan testı mı yaptın kuzum değerin kaç
Hayırlı olsunnnnnnnnnn
saol cnm cumartesii günü yaptırdım 31,8 cıktı :)
normal idrar yaptırdın mı çıktı mı bişey
evet cnm idrarda yaptım oda pozitif cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?