Merhaba kızlar
Ben hem yeni üyeyim hemde yeni hamileyim
Sat 25 Şubatti doktorum keseyi gördu 4 haftaliksın dedi
Ama burda yaptığım hesaba göre 6 haftalik oluyorum biraz kafam karıştı bu hafta başka doktora gidicem bakalım o ne diyecek
Benimde dislerimi fircalayinca agzzimi yikarken ogurcek gibi oluyorum onun disinda mide bulantim yokkızlar benim midem bulanmaya başladı bugün ,öğürcek gibi oluyorum acı bir tat var ağzımda..genetik testlerim hepsinin sonuçları güzel çıktı,doktorla telefonlaştık.geçen hafta demişti bu hafta için bebeği görürüz ama bu hafta gitmicem görünmesse çok etkilicem haftaya gidicem bu yüzden:)
Ben yarin ilk kez gidicem o yuzden de ck heycanliyim senin kesen kac haftalikken gozuktu ultrasonda? Ben su an 4+5 im sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar doktora gttım rahım duvarı kalınlasmıss dedı degerm 29 cıktı gebelık var dedı ama cok cok yenıymıs crsmba gtcm hamıleyım dımı ya bı sorn olmaz
Benim kesem 3 hafta 6 gunlukken goruldu tatlim
Hamilesin yuppiiiiiii
cok sukur rabbım ısteyenlere versın ıns dun cok krktum cıkmıyck mrlım bozulck dıe ama cok sukur cıktıama cok yenıyım daha dktr 1 haftlık fln dedı tam bellı deıl crsmba tekrr gtcm
Son adet tarihin ne zamandi
kızlar doktora gttım rahım duvarı kalınlasmıss dedı degerm 29 cıktı gebelık var dedı ama cok cok yenıymıs crsmba gtcm hamıleyım dımı ya bı sorn olmaz
Rahim duvari kalinlasmasi guzel bisi.banada oyle dedi dr.um.ama simdi önemli olan 2-3 gunde bir bhcg değerinin artmasi
Sattan itibaren sayacaksin kac haftalik oldugunu ogrenmek icin bu arada hosgeldin bizimlemisin kendini tanit nerden katiliyorsun dogum yilin nedir
Benimde dislerimi fircalayinca agzzimi yikarken ogurcek gibi oluyorum onun disinda mide bulantim yok
Canim ben 88 liyim 1.5 yıllık evliyim Mart ayında korunmayı bıraktık ve cok sukur Rabbime hemen hamile kaldım ama bu sitenin çok faydası oldu mesela benim idrar testimde çıkmadı erken olanlarından bile kullandım gecikmeden 7. Günü kan testiyle ogrendim idrarda negatifi görünce üzüldüm ama sitedeki arkadaşların yazdıklarını okuyunca sabrettim ve sonuç çok güzel oldu benim icin
son adet tarihin ne canim cok sukur hic ugrasmadan hemencecik te olmus darisi isteyenlerin basina
Ama en iyisi bebegim uygulamasi kizlar
25 Şubatti canım Martin sonunda da hamile olduğumu öğrendim 85.46 çıktı geçen hafta 3500 lerdeydi kesimde 6.5 mm göründü kalp atışını bu hafta duyar miyim sence
Selamlar
Benıde lısteye ekleyebılır mısınız?
SAT 11 şubat.Sanırım herkeste farklı seyrediyor bu gebelik bir de doktor bana keseye göre 8 haftalık bebeğe göre 6 haftalık dedi.
Sizinde böyle birşey dedimi doktorunuz.:44::44::44:
Canm son adet gününe göre söylüyorlar genellikle ama bir de tahmini döllenme gününe göre fetus yaşı var o da adetten 2 hafta sonra başlangıç alınarak söyleniyor diye biliyorum
Bende 9 mart hosgeldin aramiza canimm artik aramizdasin
Selamlar
Benıde lısteye ekleyebılır mısınız?
SAT 11 şubat.Sanırım herkeste farklı seyrediyor bu gebelik bir de doktor bana keseye göre 8 haftalık bebeğe göre 6 haftalık dedi.
Sizinde böyle birşey dedimi doktorunuz.:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?