Ne kadarlık evlisin canım ?
Merhaba kızlar sanırım en büyüğünüzde benim yaş 34 ikinci bebem herkesin hayırlı uğurlu olsun kuzucuklar sağlıkla gelsin koynumuza.....
Merhaba kızlar sanırım en büyüğünüzde benim yaş 34 ikinci bebem herkesin hayırlı uğurlu olsun kuzucuklar sağlıkla gelsin koynumuza.....
Kizlar aklima bir fikir geldi her ultrasona gittigimde video cekicem buyuk ekrandan sonra videolari birlestirip klip yapcam nasil fikir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2012 haziranda evlendim canim
https://m.facebook.com/profile.php?id=306393756174400
Facebook grubumuz
Hayırlı uğurlu olsun o zaman tecrübenizden faydalanıcaz :)
cok guzel bi fikr bende o resmleri toplayp album yapıcam tarihleri ve kendmden ufak yazılar bebişm belli bi yasa geline kadar hep resm cekip koyucm o albume ve bi dogum gunun de ona vericm inşallah bi aksilk cıkmazsa boyle yapmayı dusunuyorm
Her zaman yardımcı olurum ne demek içinize kurt düşürmeyin durduk yere sakın rahat relax sakin bir hamilelik için elele verelim....
cok guzel bi fikr bende o resmleri toplayp album yapıcam tarihleri ve kendmden ufak yazılar bebişm belli bi yasa geline kadar hep resm cekip koyucm o albume ve bi dogum gunun de ona vericm inşallah bi aksilk cıkmazsa boyle yapmayı dusunuyorm
Cok tatli olur ben boyle seylerle ugrasmayi cok severim ama gunluk tutmayi sevmiyorum
Arkadaslar ultrason resimleri zaten eger albumde muhafaza edilmezse sarariyor. Bende cok sevimli bi bebek albumu alip ultrason albümü yapmistim
Gunaydin kizlarrrrr gebisler hamisleeeerrrrr
Benim gogus uclarim sertlesti bir kac gundur bacaklarim agriyor sizdede varmi
hayırlı olsun canım sonucların cok guzel cıkmıs sat kactı canım
Kızlar ilk cocuklarınız mı ?
Enson mart 9unda adet oldum cnmm
Evet kısmetse bi aksilik cıkmazsa ilk cocugm olucak inşallah
Benimde öyle suan sadece kasık ağrısı var bende sende ne gibi etkiler var canım
Benm ilk ogrenmm şiddetli kasık agrılardan ogrenmştm ondan sonra kasık agrılarm devm etti ve hala var kasık agrılarm bi de goguste hassasiyet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?