Bence duyarsın canım arkadaşım 7 haftalikken duymuştu :)
Bu hafta ici doktora gidicem ama belirli bi doktorum yok erdem hastanesinden memnun kalmadı istanbul ümraniye de tavsiye edeceğin bi yer var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence duyarsın canım arkadaşım 7 haftalikken duymuştu :)
Bu hafta ici doktora gidicem ama belirli bi doktorum yok erdem hastanesinden memnun kalmadı istanbul ümraniye de tavsiye edeceğin bi yer var mı
bilmiyorum tatlım bende anlamadım ama doktor bazen boyle olabılıyor dedı ya o kadar garıp bır durum kı doktorun agzından kotu bırsey cıkacak dıye ınsanın ödü patlıyor![]()
Eger umraniye tarafında iyi doktor bulursan bana da soylersen sevinirm :)
Ben geldim arkadaslar. Kan degerim 2 gunde hic yukselmemis ayni kalmis. Kanamam filan da yok. Dr progestana devam et.haftasonuna kadar bekle adet olmazsan bl dhaa bakariz dedi.ama sagliksiz bi gebelige benzio dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Söylerim canım sende haber verirsen çok iyi olur normal doğum istiyorum ben
Ben geldim arkadaslar. Kan degerim 2 gunde hic yukselmemis ayni kalmis. Kanamam filan da yok. Dr progestana devam et.haftasonuna kadar bekle adet olmazsan bl dhaa bakariz dedi.ama sagliksiz bi gebelige benzio dedi.
Bende normal dogm istiyorm ama bi yandan da korkuyorm işte nerde oturuyosn
Ümraniye çarşıda cumartesi pazarının ordayım sen nerdesin
Ümraniye çarşıda cumartesi pazarının ordayım sen nerdesin
Ben zaten ordan giriyoruma ama foto olayini bilemedim
cumartesi pazarı bize 5 veya 10 dkkalık yol
Ben erdem hastanesi cakmakta Kadriye hnm a gittim bide santralin ordaki gidicem sen hangi erdeme gidicen