• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

Listenin basina adini satini yazmadigim varmi kizlar listeyi guncelleycem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam sumdi yazdum baska eksigi olan varmi bide yazip gelmeyenler var onlari siliyimmi sizce

Canim benide yaz sat 12 mart kocaeli 1989

Facebookta gruba istek gonderdim. Yok yok artik burdayim. Hepimiz birbirimize destek olalim. Ben yarin dr a gidiyorm sabah size iyi haberlerle gelirim insallah.

Facebookta gruba istek gonderdim. Yok yok artik burdayim. Hepimiz birbirimize destek olalim. Ben yarin dr a gidiyorm sabah size iyi haberlerle gelirim insallah.

Kabul ettim sekerim tamam ne kadar sureyle doktora gidiyosunuz ben daha bir kere gittim doktor 3 hafta sonra gel dedi

Merhaba kızlar
Ben hem yeni üyeyim hemde yeni hamileyim
Sat 25 Şubatti doktorum keseyi gördu 4 haftaliksın dedi
Ama burda yaptığım hesaba göre 6 haftalik oluyorum biraz kafam karıştı bu hafta başka doktora gidicem bakalım o ne diyecek

kızlar benim midem bulanmaya başladı bugün ,öğürcek gibi oluyorum acı bir tat var ağzımda..genetik testlerim hepsinin sonuçları güzel çıktı,doktorla telefonlaştık.geçen hafta demişti bu hafta için bebeği görürüz ama bu hafta gitmicem görünmesse çok etkilicem haftaya gidicem bu yüzden:)

Kabul ettim sekerim tamam ne kadar sureyle doktora gidiyosunuz ben daha bir kere gittim doktor 3 hafta sonra gel dedi

Ben yarin ilk kez gidicem o yuzden de ck heycanliyim senin kesen kac haftalikken gozuktu ultrasonda? Ben su an 4+5 im sanirim

kızlar benim midem bulanmaya başladı bugün ,öğürcek gibi oluyorum acı bir tat var ağzımda..genetik testlerim hepsinin sonuçları güzel çıktı,doktorla telefonlaştık.geçen hafta demişti bu hafta için bebeği görürüz ama bu hafta gitmicem görünmesse çok etkilicem haftaya gidicem bu yüzden:)

Yapma yaa bu kadar erken mi basladi eyvah bende ck korkuyorum bazisinin hic midesi bulanmaz hamilelikte hepimiz o bazi kisilerden olalim Allah'im. Amin 🙏

Back