- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
Henüz göğüste bi ağrı yok benim belki önümüzdeki haftalarda baslar nerede yasıyorsun
istanbulda yasıyorm siz nerde yasıyorsnz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz göğüste bi ağrı yok benim belki önümüzdeki haftalarda baslar nerede yasıyorsun
istanbulda yasıyorm siz nerde yasıyorsnz
Merhaba kızlar sanırım en büyüğünüzde benim yaş 34 ikinci bebem herkesin hayırlı uğurlu olsun kuzucuklar sağlıkla gelsin koynumuza.....
benim ilk çocuğum![]()
Ben yurtdışında yasıyorum suan ama evlenmeden önce istanbulda oturuyordum neresindesinşz ?
istanbul umraniyedm evlenmeden once neresnde oturuyodn
Hayırlı uğurlu olsun o zaman sağlıkla kucağına al inşallah :)
Facebookta gruba istek gonderdim. Yok yok artik burdayim. Hepimiz birbirimize destek olalim. Ben yarin dr a gidiyorm sabah size iyi haberlerle gelirim insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kabul ettim sekerim tamam ne kadar sureyle doktora gidiyosunuz ben daha bir kere gittim doktor 3 hafta sonra gel dedi
kızlar benim midem bulanmaya başladı bugün ,öğürcek gibi oluyorum acı bir tat var ağzımda..genetik testlerim hepsinin sonuçları güzel çıktı,doktorla telefonlaştık.geçen hafta demişti bu hafta için bebeği görürüz ama bu hafta gitmicem görünmesse çok etkilicem haftaya gidicem bu yüzden:)