- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
hayırlı olsun ben de katılcam yakında aranıza
Ben umraniye arastırmaya gidiyorm suan belirli bi doktrm yok suan kasıklarm agrıyo dedm imdi niye agrıyo diye arastırıyolar bi suru tahll yaptılar kalbi atmaya başladıgı zaman devmlı bi doktora gidicm
Nekadarlik hamile sin peki benim 6 haftalik oldu netteki hesaplamaya göre daha yeni kasiklarimdaki ağrı geçti ara sıra yine oluyo ve göğüslerim aşırı hassas
benm satm 7 mart 5+3 gun
Ben ağrılarımı söyledim normal dedi doktor korkma sakin devlet hastanesi mecbur oldukları için arastiriyolar
Eki Görüntüle 1069094 kızlar sonun da buldm nasıl koyulcagını sat 7 marttı gecen cumann resmi
Nekadarlik hamile sin peki benim 6 haftalik oldu netteki hesaplamaya göre daha yeni kasiklarimdaki ağrı geçti ara sıra yine oluyo ve göğüslerim aşırı hassas
Gunaydinlar canlarim siz ve bebisleriniz nasillarr yoklama alalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yooo duymadik doktor bana fazlabisey soylemedi yaaa gerci daha bir kere gittimde dur seni listeye ekleyim hosgeldin canim artik buranin abonesisin
Ay çok güzel canım ya...:) benim sat 4 mart ti ama geçen hafta gittiğimde nokta kadardı seninkinden daha küçüktü inşallah bu hafta büyümüştür
Çok iyi anlıyorum canım seni... ama bunlar güzel şeyler sat a göre 8 haftaliksa kalp atışlarıni duyman lazım duydun mu ben daha 6. Haftanın içindeyim :)
Ay çok güzel canım ya...:) benim sat 4 mart ti ama geçen hafta gittiğimde nokta kadardı seninkinden daha küçüktü inşallah bu hafta büyümüştür
gunaydın tatlımmmm
hastaneden gelıyorumm kalp atısını duymadık ama keseyı net gorduk bu sefer
vıtanmın hapı verdı ve 4 tup kan testı ıstedı hormon testı aklımda sadece 13,30 da sonucları almaya gıdecem işlh
hep 3 gun sonra gel dıyen doktorum 10 gun sonra gel dedı nasıl beklıyecem bılmıyorum
sen nasıl oldun doktora gıttın mı canım
Ayyy yookk daha gitmedim haftaya gitcem allah izin verirse kalp atisini duycam bebisimingunaydın tatlımmmm
hastaneden gelıyorumm kalp atısını duymadık ama keseyı net gorduk bu sefer
vıtanmın hapı verdı ve 4 tup kan testı ıstedı hormon testı aklımda sadece 13,30 da sonucları almaya gıdecem işlh
hep 3 gun sonra gel dıyen doktorum 10 gun sonra gel dedı nasıl beklıyecem bılmıyorum
sen nasıl oldun doktora gıttın mı canım
selam arkdslar benimde sat 9 subat hemen hemen ayniyiz. dun girdim ultrasona 9 haftalik demisti. boyu 23.6 mm. sizinkinde olcum varmiydi
Tatlim ben subat degilim mart 9 martim senmi yanlis yazdin acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi ya sevndm canm herseyn yolunda gitmesine acaba benm de sonuclarm cıkmşmıdr gecen cuma vermştm 4 tup kanı tahlılleri senn ne guzel oglen cıkıyo sonuclar :)
Hadi ya sevndm canm herseyn yolunda gitmesine acaba benm de sonuclarm cıkmşmıdr gecen cuma vermştm 4 tup kanı tahlılleri senn ne guzel oglen cıkıyo sonuclar :)
evet canım 10da verdım kanı 13,30 alacam duramıyorum yerımdeeeeeeeeeee
senın kı ne alemde sat arkadasım :)
Canım sonuçların mutlaka çıkmıştır en geç çıkan 2-3 saate çıkıyor zaten hastane yakınsa laboratuarına uğrayıp sor istersen telle hepsini söyleyemezler ama ben gümüşhanedeyim bizim tahliller yaptırdıktan 1 saat sonra netten görülebiliyorgümüşhane nin avantajlı olacağı bi nokta bulabileceğimi hiç düşünmemiştim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?