1 aylik gebeler buyrun

Ben umraniye arastırmaya gidiyorm suan belirli bi doktrm yok suan kasıklarm agrıyo dedm imdi niye agrıyo diye arastırıyolar bi suru tahll yaptılar kalbi atmaya başladıgı zaman devmlı bi doktora gidicm

Nekadarlik hamile sin peki benim 6 haftalik oldu netteki hesaplamaya göre daha yeni kasiklarimdaki ağrı geçti ara sıra yine oluyo ve göğüslerim aşırı hassas

Ben ağrılarımı söyledim normal dedi doktor korkma sakin devlet hastanesi mecbur oldukları için arastiriyolar

Benm agrılarm siddetliydi suan adet sancısı gıbı oluyo ama bazen ayakta bile duramıyorm sırt ustu yatınca sancım baslıyo her ihtimale karsı tahll yapıyolr sanırm

Gunaydinlar canlarim siz ve bebisleriniz nasillarr yoklama alalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nekadarlik hamile sin peki benim 6 haftalik oldu netteki hesaplamaya göre daha yeni kasiklarimdaki ağrı geçti ara sıra yine oluyo ve göğüslerim aşırı hassas

bugun doktora sordum kasık agrısı kese buyudukce agrı yapar normal dedı canım benımde agrıyodu

Gunaydinlar canlarim siz ve bebisleriniz nasillarr yoklama alalim

gunaydın tatlımmmm
hastaneden gelıyorumm kalp atısını duymadık ama keseyı net gorduk bu sefer
vıtanmın hapı verdı ve 4 tup kan testı ıstedı hormon testı aklımda sadece 13,30 da sonucları almaya gıdecem işlh
hep 3 gun sonra gel dıyen doktorum 10 gun sonra gel dedı nasıl beklıyecem bılmıyorum
sen nasıl oldun doktora gıttın mı canım

Yooo duymadik doktor bana fazlabisey soylemedi yaaa gerci daha bir kere gittimde dur seni listeye ekleyim hosgeldin canim artik buranin abonesisin

selam arkdslar benimde sat 9 subat hemen hemen ayniyiz. dun girdim ultrasona 9 haftalik demisti. boyu 23.6 mm. sizinkinde olcum varmiydi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi ya sevndm canm herseyn yolunda gitmesine acaba benm de sonuclarm cıkmşmıdr gecen cuma vermştm 4 tup kanı tahlılleri senn ne guzel oglen cıkıyo sonuclar :)

Kızlar ya ben sizi çok geriden takip ediyorum sat sizden 2-3 hafta sonra 16 mart kimse var mı 4-5 haftalık olan usg de keseyi bhcg kaçken gördünüz bi de

Ayyy yookk daha gitmedim haftaya gitcem allah izin verirse kalp atisini duycam bebisimin

Hadi ya sevndm canm herseyn yolunda gitmesine acaba benm de sonuclarm cıkmşmıdr gecen cuma vermştm 4 tup kanı tahlılleri senn ne guzel oglen cıkıyo sonuclar :)

evet canım 10da verdım kanı 13,30 alacam duramıyorum yerımdeeeeeeeeeee
senın kı ne alemde sat arkadasım :)

Canım sonuçların mutlaka çıkmıştır en geç çıkan 2-3 saate çıkıyor zaten hastane yakınsa laboratuarına uğrayıp sor istersen telle hepsini söyleyemezler ama ben gümüşhanedeyim bizim tahliller yaptırdıktan 1 saat sonra netten görülebiliyor gümüşhane nin avantajlı olacağı bi nokta bulabileceğimi hiç düşünmemiştim

evet canım 10da verdım kanı 13,30 alacam duramıyorum yerımdeeeeeeeeeee
senın kı ne alemde sat arkadasım :)

Valla bana hep gun atıyolar 4 tup kan aldılar 1 hafta gun attılar hala bekliyorm ben sonucları :) neyse gun vermeleri iyi galiba bundan sonra baya gun vercekler alişiyorm yavas yavas :) acaba benm sonuclar cıkmşmıdr

Ben 4 tup kanı verdm sonuclar ne zaman cıkar diye sormustm kan alan hemsireye 1 hafta sonra dedi ama başka tahlili yaptırmak icin başka yere gittim kan sonuclarn pazartrsi 3 bucukta cıkar demşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…