Kadinlar klubunun uygulamasini indirin telefonunuza cok pratik forumu takip etmekte kolay oliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayanlar merhaba bende hamile olduğumu cuma günü öğrendim idrar testi yaptım evde yarında kan testim var hayırlısı ile öğrenicez ne kadarlık olduğunu inşallah ..
Bayanlar merhaba bende hamile olduğumu cuma günü öğrendim idrar testi yaptım evde yarında kan testim var hayırlısı ile öğrenicez ne kadarlık olduğunu inşallah ..
Kendinden bahsedermisin canim sat nedir bubarada hayirli ugurku olsun insallahhh
hayırlı olsun hoşgeldin canım rabbim sağ sağlim kucağımıza almayıda nasip eder inşaallah
En son 4 Mart'da hasta olmuştum ama suan çift çizgiden baska bildiğim bişey yok hamileliğim ile ilgili :)
Yarın daha detaylı bilgi verebilirim
7,5 aylık evli ev hanımıyım sizler ?
9 mart benimkide canim
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Nerde oturuyorsun kac yasindasin
Kızlar iş çıkışı bhcg baktırmaya karar verdim biraz bekleyip öyle baktırırım diodum ama içim içimi yiyo meraktan bu arada hoşgeldin cnm benim 16 mart satım en küçük benim galiba
Kızlar iş çıkışı bhcg baktırmaya karar verdim biraz bekleyip öyle baktırırım diodum ama içim içimi yiyo meraktan bu arada hoşgeldin cnm benim 16 mart satım en küçük benim galiba
24 yaşındayım , Fransa'da yaşıyorum sen ?
Sen kac yasindaydin
Kızlar ilk cocuklarınız mı ?
Ben anakarada yasiyorum 24 yasindayim
Benim ilk cok heyecanliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?