1 aylik gebeler buyrun

Insallah canim yaa insallah bebegini kaybetmessin hamisler dua edin dularimiz kabul olur bizim allahin izniyle

Insallah canim yaa insallah bebegini kaybetmessin hamisler dua edin dularimiz kabul olur bizim allahin izniyle

çok teşekkür ederim.gerçekten wcde görünce nasıl uzuldum anlatamam.okuldayım bide kimse de bilmio tuvalette ağlayıp durdum gizli gizli.şimdi de sınıftayım elim ayağım titriyor resmen.
hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah herşey yolunda gider.:2:

Ogretmenmisin canim benim kiyamam kolay olmuyor tabi o kadar bekliyoruz bebislerimiz gelsin diye kaybetmek cok uzucu olur ama ben hissesiyorum bisi olmuycak allah korur insallah

Ogretmenmisin canim benim kiyamam kolay olmuyor tabi o kadar bekliyoruz bebislerimiz gelsin diye kaybetmek cok uzucu olur ama ben hissesiyorum bisi olmuycak allah korur insallah

evet canım öğretmenim.inş canım allah herkesin bebişini korusun sağlıkla kucağına almak naşip etsin inş

Canım inşallah bebeğin çok iyidir ya öyle iyi anlıyorum ki seni hepimize çok dua ediyorum hepimizin bebişi sağlıkla büyür gelir kucaklarımıza. Moralini yüksek tut canım inş bişey olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amiiinnn ins bisi olmaz ya.simdi sabırsızlıkla kan tahlili sonucumu bekliyorum

Ufffff ne4desiniz sikildimmmmm hadii toplanalim yaaaaaaa

Kizlarrrr buda benim ultrason burda 3 hafta 6 gunluktu

Eklentiler

• $1397466800671.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar aklima bir fikir geldi her ultrasona gittigimde video cekicem buyuk ekrandan sonra videolari birlestirip klip yapcam nasil fikir

Ilk aylar uyku yapio kizimdada olmustu hep maşallah kalp atislarini duydunuz mu. Sende cok guzelsn maşallah. Bu arada foto nasıl eklioruz

Kadinlar klubunun uygulamasini indirin telefonunuza cok pratik forumu takip etmekte kolay oliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…