• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

Merhaba kızlar sanırım en büyüğünüzde benim yaş 34 ikinci bebem herkesin hayırlı uğurlu olsun kuzucuklar sağlıkla gelsin koynumuza.....

Kizlar aklima bir fikir geldi her ultrasona gittigimde video cekicem buyuk ekrandan sonra videolari birlestirip klip yapcam nasil fikir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok guzel bi fikr bende o resmleri toplayp album yapıcam tarihleri ve kendmden ufak yazılar bebişm belli bi yasa geline kadar hep resm cekip koyucm o albume ve bi dogum gunun de ona vericm inşallah bi aksilk cıkmazsa boyle yapmayı dusunuyorm

cok guzel bi fikr bende o resmleri toplayp album yapıcam tarihleri ve kendmden ufak yazılar bebişm belli bi yasa geline kadar hep resm cekip koyucm o albume ve bi dogum gunun de ona vericm inşallah bi aksilk cıkmazsa boyle yapmayı dusunuyorm

Cok tatli olur ben boyle seylerle ugrasmayi cok severim ama gunluk tutmayi sevmiyorum

Arkadaslar ultrason resimleri zaten eger albumde muhafaza edilmezse sarariyor. Bende cok sevimli bi bebek albumu alip ultrason albümü yapmistim

Arkadaslar ultrason resimleri zaten eger albumde muhafaza edilmezse sarariyor. Bende cok sevimli bi bebek albumu alip ultrason albümü yapmistim

Bende oyle yapmayı dusunuyorm ama dogduktan sonra da devm edicem resm koymaya ilk halinden en son haline kadr ki resmleri

Beni de alın aranıza bende hamileyim en son bhcg526 idi carsamba doktoruma gidecem insallah guzel haberlerle gelirim..

Back