1 aylik gebeler buyrun

Ben hafta içi çalışıyorum o yüzden hafta sonu gittim tahlillerim son an yetişti kağıt olarak yok elimde bilmiyorum bilgisayar ortamından baktı doktor hamilesin dedi hafta içi gel bi daha bakalım dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üzülme kuzum ilacu falan vermedi mi doktorun

Kizlar sali gunu bhcg 226 idi iki gun sonra 526 çıktı carsamba ultrasyone girecem dua edin bana da lütfen

Gunaydin kizlarrrrr gebisler hamisleeeerrrrr
Benim gogus uclarim sertlesti bir kac gundur bacaklarim agriyor sizdede varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende geldim araniza kizlar 89 dogumluyum. Sat 12 mart 2 gun once kan testinde ogrendim 102 cikti sizin bhcg ler kac bebmki dusuk deil dimi cok endiseliyim yarin dr a gidicem.

Hosgeldin canimmm ben kan degerimi bile bilmiyorum biluomusun ama 5 haftayi geride biraktim

Hosgeldn canim aramiza benm 7 mart reglime 3 gun kala 208 cikmsti suan bilmiyorm kac oldugunu ama degerlern iyi bence

selam arkadaşlar ben geldım..sabah yine kan verip geldim akşamüstü sonuç cıkıcak artık bugünkü sonuç bıcok seyi belli edicek sanırım. dr um rahım kalınlıgındann dolayı pek bir umutlu konuşmuştu ama kan degerlerım hala cok yükselmiyor. bugünkü kan alan hemşire de sinirimi bozdu böyle ağız burun kıvırarak konuşuo ıste hımm degerın azmış yok iste kan gun gectı fılan. hayırlısı olsun de geç demı ama ne uzatıon hiç uzulrmuyuz dıe dusunmuo...kasık ve bel ağrılarım devam ediyor.kızım 2 yasında en hareketlı zamanı o nedenle cok da dıkkat edemiyorum açıkçası.progestan kullanmaya devam ediyorum sabah akşam. ışte şımdılık tek umudum hala kanama vs olmaması.hep dua ediyorum sizlerde dualarınızı esirgemeyın benden. inş bugünkü sonuçlarım cok iyi çıkar.

cok uzgunum suanda az önce kanamam başladı :2: galiba bu hikaye burda bitiyor...

Hosgeldin canimmm ben kan degerimi bile bilmiyorum biluomusun ama 5 haftayi geride biraktim

Tatlim onemli ama aksatma git ogren dr a ne zaman gidiceksin daha 4+5 im yarin gidicem erken mi acaba

Hadi yaaaa eee napcan simdi cokmu kanama var

1-2 damla vardı çamaşırımda böyle pembe gıbıydı acık renk.ayıptır sölemes günlük ped vardı değiştirdim hemen normal ped taktım. ama devamı gelmedı. kasıklarımda ağrıyor. dr progestana devam et kan tahlili önemli dedi.akşamüstü sonuç cıkcak. ta kı değerler düsünceye kadar progestana devam etcez dedi belkide yükselir dedi. dua edin bana lütfen kanamam olmasın ve değerim yükselmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…