Bende bi kac gundr giremiyorm gormcemn ikıhı vardı bugun de ceyizi gitti ama benm belim birz agrıdıgı için fazla duramayıp geldm ve resm nasıl koyuyorsnz ben koyamıyorm![]()
Kizlar kk nin uygulamasini indirin cok pratik fotograf atmak ta cok kolay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi kac gundr giremiyorm gormcemn ikıhı vardı bugun de ceyizi gitti ama benm belim birz agrıdıgı için fazla duramayıp geldm ve resm nasıl koyuyorsnz ben koyamıyorm![]()
Benimde 7 Mart tatlım 4 mm bişey görüyorum ama emin değilim demişti gecen Pazartesiydi
Belki senin doktorunda emin olamamıştır tatlım
Bhcg değerin nasıl çıktı normal mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi ya benm de 7 mart ben kesesini gordm daha kucucuk ama sende takinda gorrsn
Ay inşallah ya ben biraz panik halindeyim o yüzden üzüldüm biraz😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 2 gun once ogrendım hamıle oldugumu
bugun muayne oldum 4mm bı kese goryor gıbıyım ama emın değilim dedı kan testı ıstedı
bhcg değerım 473,5 cıktı
3 gun sonra bıdaha gel dedı doktor
ilk bebegım dusuk oldu buda olur dıye cok korkuyorum nolur dua edın![]()
Kizlar sali gunu bhcg 226 idi iki gun sonra 526 çıktı carsamba ultrasyone girecem dua edin bana da lütfen![]()
üzülme kuzum ilacu falan vermedi mi doktorun
Bende geldim araniza kizlar 89 dogumluyum. Sat 12 mart 2 gun once kan testinde ogrendim 102 cikti sizin bhcg ler kac bebmki dusuk deil dimi cok endiseliyim yarin dr a gidicem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende geldim araniza kizlar 89 dogumluyum. Sat 12 mart 2 gun once kan testinde ogrendim 102 cikti sizin bhcg ler kac bebmki dusuk deil dimi cok endiseliyim yarin dr a gidicem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok uzgunum suanda az önce kanamam başladı :2: galiba bu hikaye burda bitiyor...
Hosgeldin canimmm ben kan degerimi bile bilmiyorum biluomusun ama 5 haftayi geride biraktim
Hosgeldn canim aramiza benm 7 mart reglime 3 gun kala 208 cikmsti suan bilmiyorm kac oldugunu ama degerlern iyi bence
Hadi yaaaa eee napcan simdi cokmu kanama var