- 2 Ocak 2014
- 1.739
- 345
- 148
- 34
grcktn umudum kalmadı bu aydaBen de aynen öyle hissediyodum dedim bu ay da yok kesin hastalanicam ama çift çizgiyi görünce çok mutlu oldum sen de umudunu kaybetme...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
grcktn umudum kalmadı bu aydaBen de aynen öyle hissediyodum dedim bu ay da yok kesin hastalanicam ama çift çizgiyi görünce çok mutlu oldum sen de umudunu kaybetme...
Böyle olumsuz olma aynı benim gibisin:) düzenli adet goruyosan bazen adetten önce idrar testinde çıkıyormus bi yap istersen ben pozitif çıkna kadar 3 tane falan yapmıştım dayanamayıp:)
grcktn umudum kalmadı bu ayda
korkunun ecele faydası yok canım ben olsam meraktan yapardım
bu ay olmaz bıdahakı ay olur hersey rabbımden
evde var bı tanede zor tutuyom kndımı hep onceden yaptm yaptgm gun yada ertsı gun hasta olmstm sonu hp husran ya
6.haftaya gırenlerrrrrrr bu hafta bebegınızde ki gelısımlerrrr
6 HAFTALIK GEBELİK (HAMİLELİK) GÖRÜNTÜSÜ
ALTINCI HAFTADA HAMİLELİK - BEBEĞİN BOYU, KİLOSU, BÜYÜKLÜĞÜ
Altı haftalık gebelikte bebeğin kalp atışları rahatlıkla ultrason muayenesinde duyulabilir ve görülebilir. Bebeğin boyu çok küçük 4-6 mm kadardır. Kilosundan bahsetmek henüz mümkün değildir. Bebeğin solunum ve sindirim sistemini oluşturacak ilk yapılar belirginleşir.
6. haftada bebeğin göbek kordonu oluşur. Gözler, kulaklar ve ağız boşluğu belirmeye başlar. Bebeğin beyni gelişmeye ve aktivite göstermeye başlamıştır. Bebeğin ileride kol ve bacaklarını oluşturacak tomurcuklar şimdiden belirginleşmeye başlar.
Eki Görüntüle 1066724 Eki Görüntüle 1066725 Eki Görüntüle 1066726 Eki Görüntüle 1066727 Eki Görüntüle 1066728 Eki Görüntüle 1066729 Eki Görüntüle 1066730
![]()
kızlar dayanamayıp yaptım cok sılık cıktı cızgı var orda elım ayagm tıttrıooo hamılemıyım acaba
Canim eger ikinci cizgin silikse hamulesin bak bu da benimkiydidayanamadm test yaptm cok sılık bunedemk ya hamılemıyımm deılmıyım
kızlar dayanamayıp yaptım cok sılık cıktı cızgı var orda elım ayagm tıttrıooo hamılemıyım acaba
Belirtiler doğru çıktı çok şükür ayın 24 ultrasona gidiyorum sizide bilgilendirmek istedim bir kaç gündür pek iyi değildim giremedim siteye hepinize sevgilerrr artık bende size katıldım![]()
Gozn aydn :) aramıza hoşgeldn canm
Cok tesekkürler Rabbim inşallah hayırlı evlatlar verir sağlıklı sıhhatli bundan sonraki dualarimiz bu yonde![]()