• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

Böyle olumsuz olma aynı benim gibisin:) düzenli adet goruyosan bazen adetten önce idrar testinde çıkıyormus bi yap istersen ben pozitif çıkna kadar 3 tane falan yapmıştım dayanamayıp:)

Böyle olumsuz olma aynı benim gibisin:) düzenli adet goruyosan bazen adetten önce idrar testinde çıkıyormus bi yap istersen ben pozitif çıkna kadar 3 tane falan yapmıştım dayanamayıp:)

evde var bı tanede zor tutuyom kndımı hep onceden yaptm yaptgm gun yada ertsı gun hasta olmstm sonu hp husran ya

Son düzenleme:
6.haftaya gırenlerrrrrrr bu hafta bebegınızde ki gelısımlerrrr

6 HAFTALIK GEBELİK (HAMİLELİK) GÖRÜNTÜSÜ
ALTINCI HAFTADA HAMİLELİK - BEBEĞİN BOYU, KİLOSU, BÜYÜKLÜĞÜ

Altı haftalık gebelikte bebeğin kalp atışları rahatlıkla ultrason muayenesinde duyulabilir ve görülebilir. Bebeğin boyu çok küçük 4-6 mm kadardır. Kilosundan bahsetmek henüz mümkün değildir. Bebeğin solunum ve sindirim sistemini oluşturacak ilk yapılar belirginleşir.

6. haftada bebeğin göbek kordonu oluşur. Gözler, kulaklar ve ağız boşluğu belirmeye başlar. Bebeğin beyni gelişmeye ve aktivite göstermeye başlamıştır. Bebeğin ileride kol ve bacaklarını oluşturacak tomurcuklar şimdiden belirginleşmeye başlar.

$6weeks.jpgEki Görüntüle 1066725 $3d.jpgEki Görüntüle 1066727 Eki Görüntüle 1066728 $6b.jpg$6cc.jpg

:70::70::70:

kızlar dayanamayıp yaptım cok sılık cıktı cızgı var orda elım ayagm tıttrıooo hamılemıyım acaba

6.haftaya gırenlerrrrrrr bu hafta bebegınızde ki gelısımlerrrr

6 HAFTALIK GEBELİK (HAMİLELİK) GÖRÜNTÜSÜ
ALTINCI HAFTADA HAMİLELİK - BEBEĞİN BOYU, KİLOSU, BÜYÜKLÜĞÜ

Altı haftalık gebelikte bebeğin kalp atışları rahatlıkla ultrason muayenesinde duyulabilir ve görülebilir. Bebeğin boyu çok küçük 4-6 mm kadardır. Kilosundan bahsetmek henüz mümkün değildir. Bebeğin solunum ve sindirim sistemini oluşturacak ilk yapılar belirginleşir.

6. haftada bebeğin göbek kordonu oluşur. Gözler, kulaklar ve ağız boşluğu belirmeye başlar. Bebeğin beyni gelişmeye ve aktivite göstermeye başlamıştır. Bebeğin ileride kol ve bacaklarını oluşturacak tomurcuklar şimdiden belirginleşmeye başlar.

Eki Görüntüle 1066724 Eki Görüntüle 1066725 Eki Görüntüle 1066726 Eki Görüntüle 1066727 Eki Görüntüle 1066728 Eki Görüntüle 1066729 Eki Görüntüle 1066730

:70::70::70:

dayanamadm test yaptm cok sılık bunedemk ya hamılemıyımm deılmıyım

kızlar dayanamayıp yaptım cok sılık cıktı cızgı var orda elım ayagm tıttrıooo hamılemıyım acaba

canım hayırlı olsun silikse hamile olabilirsin büyük ihtimalle acil falan varsa bulunduğun yerde kanda bhcg yaptır bi. en net ordan anlaşılır

Belirtiler doğru çıktı çok şükür ayın 24 ultrasona gidiyorum sizide bilgilendirmek istedim bir kaç gündür pek iyi değildim giremedim siteye hepinize sevgilerrr artık bende size katıldım :49:

Gozun aydn canm cok silk cıksa bile hamilesn ama 2 gun sonra tekrr yap ki kesn emin ol benm de kasıklarm agrıyodu yine agrıyo ama :) aramıza hosgeldn :)

Seni çok iyi anlıyorum canım ama bende 3gün önce yaptırdım silik çıktı klinikteki bayan pregnant dediiii şaşırdım inanamadım halen inanamıyorum inşallah haftaya cuma ultrasona gidiyorum herşey daha kesinlik kazanacak

Bende bi kac gundr giremiyorm gormcemn ikıhı vardı bugun de ceyizi gitti ama benm belim birz agrıdıgı için fazla duramayıp geldm ve resm nasıl koyuyorsnz ben koyamıyorm :(

Ysmnkr gozlerim dolduruyorum Simdi cok hassaslastim senin hamilelik olabilme ihtimaline bile sevinip duygulandım duygularini cok iyi anliyorum ins yanilmassin ve hamilesindir

Cok tesekkürler Rabbim inşallah hayırlı evlatlar verir sağlıklı sıhhatli bundan sonraki dualarimiz bu yonde:16:

Amin inşallah buarada ayın 24 du cok degilmi ben bekleyemzdm sanırm baska doktora giderm kesn :) aslında baska doktora da gittim 2 hafta gun atmıştı bende baska doktora gittim :)

Back