1 aylik gebeler buyrun

Kızlar arkadaşımla aramızda 2 ay var ben Dr.a gittiğimde 5 haftalik ti fotoğrafını verdi nokta kadar ama o 5 haftalikken onun bebeği yani kesesi daha büyüktü... b enimki nokta gibi inanmak çok zor... 5 haftalik hamileler sizin nasıl bebekleriniz?

Kizlar 5 haftalik bebek goruntusu buu surekli bakiyorum yaaa ne kadar masum oyyy oyyyyy
Bu arada 5 haftayi devirdik 6 ya giriyoruz yaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397368705643.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar 5 haftalik bebek goruntusu buu surekli bakiyorum yaaa ne kadar masum oyyy oyyyyy
Bu arada 5 haftayi devirdik 6 ya giriyoruz yaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 haftaık bumuymus kız kafası gozu herseyı bellı bunun
ne guzel ya bende bakmaya doyamadm valla ne guzell

mrb bayanlar bn hamıle deılm ama cabalayanlardanm adt gunum yrn sızde ne gbı belrtlıler vrdı neler yaptnz sakıncası yoksa bır ıkı cumleyle anlatabılrmısınz sızden rıcam

mrb bayanlar bn hamıle deılm ama cabalayanlardanm adt gunum yrn sızde ne gbı belrtlıler vrdı neler yaptnz sakıncası yoksa bır ıkı cumleyle anlatabılrmısınz sızden rıcam

canım bende hıc belırtı yoktu adetıme 4 gun kala test yaptım pozıtıf cıkmıstı
kısıden kısıye değişiyo bu durum canım
bende hıc bı belırtı yoktu hoş hala yok kendımı hamıle gıbı hıssedemıyorum ne mıde bulantısı ne baska bısey hıc bısey bende
dıger arkadaslara gelınce genelınde erkenden uyanma var :)
yarın bı test al yap canım belkı pozıtıf cıkar bellı olmaz yanı adet gunumu beklemeden gecmeden test yaomıstım ben anlatabılıyomuyum
sende yap bı bakalım canım ne cıkıyo
allahım nasıp ederde sende aramıza katılırsın işlh canım

teskkr edrm evde test var yapmak ıstmıorm negatıf cıkrsa dıe

canım evde varsa istersen yap bı kere negatıf cıkarsa hafta ıcı bıdaha alırsın adetınde gecmıs oluyor bıdaha yaparsın
ama yınede sen bılırsın canım

canım evde varsa istersen yap bı kere negatıf cıkarsa hafta ıcı bıdaha alırsın adetınde gecmıs oluyor bıdaha yaparsın
ama yınede sen bılırsın canım

snn 4 gun oncesınden iyy cıkmıs grcekten

Canm benim göğüsler sismisti en belirgin belirtim oydu. Adetim duzensiz olduğu için çok tedirgin dim ama günüm geçtikten 5 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı o günden itibaren de ara ara kasiklarimda ağrı hissediyorum.. Umarım yardımı olur... en kisa zamanda hamile olursun...:)

amın ıns bnmde kasıklarm agrıo brz sanrm hast olcm

Ben de aynen öyle hissediyodum dedim bu ay da yok kesin hastalanicam ama çift çizgiyi görünce çok mutlu oldum sen de umudunu kaybetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…