1 aylik gebeler buyrun

Hafta sonu girdi diye kimse girmio sanirim topigimize kizlarrrr bu arada kaytaranlar olmusss simdi biz devamli giren kac kisiyiz yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bugün dr a gittim arkadaslar kan degerim biraz yukselmis.ama daha yeterli degil dedi dr kontrole devam dedi. Ama rahim ici cok guzel kalinlasmis bence bu gebelige engel suan hicbi engel yok dedi tutunmamasi icin. Progesteron tahlili yapti biraz dusuk cikinca progestan basladik vajinal sabah aksam kullancam bide folikasit basladik.hayirlisi artik yine 2-3 günde bir bhcg baktircaz simdilik böyle iste

Progestoron tahlili ne oluyo canım ?
Değerinin yükselmesinde çok sevindim ümidini hiç yitirme bak hiç bi sorun yokmuş işte :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bhcg1024 sat 01 Şubat. Bugün koyu kahve lekenmem oldu hemen Dr gıttık Allah'tan kese sağlam ve kalp atışını duyduk

Kalp atışını mı duydun çok güzel canım ya maşşalhı bende çok duymak istiyorum ama daha erken heralde benim 5 hafta 2 günlük daha kesem minnacık görülmüştü Pazartesi gidecem bidaha diyarımın kı dersin

Hafta sonu girdi diye kimse girmio sanirim topigimize kizlarrrr bu arada kaytaranlar olmusss simdi biz devamli giren kac kisiyiz yaaa

Ben burdayımmm canım herdaim:)
Bugun biraz canım sıkkındı oyuzden çok girmedim diğerleride kocısleriyle vakıtt gecırıyo heralde malum h sonu :)

benim sat 07-Mart bugün doktoa gittim kese görünmedi,normal mi,bi aksilik olacak diye korkuyorum

Benimde 7 Mart tatlım 4 mm bişey görüyorum ama emin değilim demişti gecen Pazartesiydi
Belki senin doktorunda emin olamamıştır tatlım
Bhcg değerin nasıl çıktı normal mi

5 haftada kalp gelişiyor transvagınal usg ile mutlaka duyarsın ama Dr çok önemli usg makinesinin kalitesi çok etkiliyor inanki kese o kadar hızlı buyuyorki şaşıracaksın

5 haftada kalp gelişiyor transvagınal usg ile mutlaka duyarsın ama Dr çok önemli usg makinesinin kalitesi çok etkiliyor inanki kese o kadar hızlı buyuyorki şaşıracaksın

Ay hadi ya benim doktorun makinası nasıl ki :)
İşlh Pazartesi duyarım canım ya nasıl bı duygu çok merak ediyorum :)
Bu arada facede ki grubumuza geldin mi canım sen

Ya sizin doktorlar ne kadar ilgiliymis benim doktor kan tahlili bile istemedi bi kere ultrasona girdim 3 hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi

1988 dogumluyum istanbulda yasıyorum sat 01 Şubat ve bugün kalp atışını duyduk heyecandan öldecektim Bu arada ilk bebişim
bende 10 gune kadar duycam kalp sesini yaaa yerim onun kalbini ben

benim sat 07-Mart bugün doktoa gittim kese görünmedi,normal mi,bi aksilik olacak diye korkuyorum
Hosfeldin aramiza yeni gebisssss insallah bir aksilik yoktur

Hoşbulduk TSK ederim hersey yolunda umarım hep böyle gıder mutlulukla kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…