Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne guzle canım hayırlı olsun
bhcg değerın kac cıktı canım
Ben bugün dr a gittim arkadaslar kan degerim biraz yukselmis.ama daha yeterli degil dedi dr kontrole devam dedi. Ama rahim ici cok guzel kalinlasmis bence bu gebelige engel suan hicbi engel yok dedi tutunmamasi icin. Progesteron tahlili yapti biraz dusuk cikinca progestan basladik vajinal sabah aksam kullancam bide folikasit basladik.hayirlisi artik yine 2-3 günde bir bhcg baktircaz simdilik böyle iste
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hemen kendini tanit bizimle takilcaksan sat nedir kac dogumlusun nerde ikamet edersin
Bhcg1024 sat 01 Şubat. Bugün koyu kahve lekenmem oldu hemen Dr gıttık Allah'tan kese sağlam ve kalp atışını duyduk
Hafta sonu girdi diye kimse girmio sanirim topigimize kizlarrrr bu arada kaytaranlar olmusss simdi biz devamli giren kac kisiyiz yaaa
benim sat 07-Mart bugün doktoa gittim kese görünmedi,normal mi,bi aksilik olacak diye korkuyorum![]()
Kalp atışını mı duydun çok güzel canım ya maşşalhı bende çok duymak istiyorum ama daha erken heralde benim 5 hafta 2 günlük daha kesem minnacık görülmüştü Pazartesi gidecem bidaha diyarımın kı dersin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5 haftada kalp gelişiyor transvagınal usg ile mutlaka duyarsın ama Dr çok önemli usg makinesinin kalitesi çok etkiliyor inanki kese o kadar hızlı buyuyorki şaşıracaksın
Ya sizin doktorlar ne kadar ilgiliymis benim doktor kan tahlili bile istemedi bi kere ultrasona girdim 3 hafta sonra gel kalp atisini duyalim dediBen bugün dr a gittim arkadaslar kan degerim biraz yukselmis.ama daha yeterli degil dedi dr kontrole devam dedi. Ama rahim ici cok guzel kalinlasmis bence bu gebelige engel suan hicbi engel yok dedi tutunmamasi icin. Progesteron tahlili yapti biraz dusuk cikinca progestan basladik vajinal sabah aksam kullancam bide folikasit basladik.hayirlisi artik yine 2-3 günde bir bhcg baktircaz simdilik böyle iste
bende 10 gune kadar duycam kalp sesini yaaa yerim onun kalbini ben1988 dogumluyum istanbulda yasıyorum sat 01 Şubat ve bugün kalp atışını duyduk heyecandan öldecektim Bu arada ilk bebişim
Hosfeldin aramiza yeni gebisssss insallah bir aksilik yokturbenim sat 07-Mart bugün doktoa gittim kese görünmedi,normal mi,bi aksilik olacak diye korkuyorum![]()
Ya sizin doktorlar ne kadar ilgiliymis benim doktor kan tahlili bile istemedi bi kere ultrasona girdim 3 hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi
bende 10 gune kadar duycam kalp sesini yaaa yerim onun kalbini ben
Hosfeldin aramiza yeni gebisssss insallah bir aksilik yoktur
Ay hadi ya benim doktorun makinası nasıl ki :)
İşlh Pazartesi duyarım canım ya nasıl bı duygu çok merak ediyorum :)
Bu arada facede ki grubumuza geldin mi canım sen
Ya sizin doktorlar ne kadar ilgiliymis benim doktor kan tahlili bile istemedi bi kere ultrasona girdim 3 hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi
3 haftaya ne kadar kaldı canım ne zaman demişti 3 hafta sonra gel diye
Benimki 3 gün beni görmeden yapamıyo :)))
Cuma gittim en son Pazartesi bidaha çağırdı
Allah'tan özele giymiyorum ay sonu gelmek bilmezdii :)
3 ay gecsın öyle özele iyi bi doktor araştırıp gidiyim diyorum çünkü ilk gebeliğimde özele 1000 den fazla gitmişti
Canım eğer özele gidiyosan doktorun 3 hafta sonra gel demiş ya hersey yolunda mu değil mi diye bö devlete git kan tahlili falan alıyorlar hep
En azından bebişin durumunu öğrenirsin
Eeee teyzesi olarak merak ediyorum keyfi yerinde mi diye :)))
bende 10 gune kadar duycam kalp sesini yaaa yerim onun kalbini ben
Hosfeldin aramiza yeni gebisssss insallah bir aksilik yoktur
Hayır facedeki Grup da yokum
Telden girdiğim için link göndermiyorum canım yarın gönderirim sende katıl aramıza
ben de beş haftalık hamileymişim dün öğrendim :)
ben de beş haftalık hamileymişim dün öğrendim :)