Duzenli gelirdi aslinda ama bu ikinji kez boyle oluyo ocak ayindada adetin ustunden bayaa gecdi sonra gelmishti saol canim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hıc gulecegım yoktu kız
bıyer bosalırsa muavıne soylede yer değiştir bari
hadı ya cok gec gun vermıs yıne canm ya benımkı 3 gunde bır cagırıyo allahtan devlete gıdıyorumozele gıtsem basedemezdım
persembe gıttım pazartesı yıne cagırdı
keseyı ordugune sevındım canım
1 hafta daha bekle bakalım ne olacak
işlh olumlu sonucluar alırsın
Aynn bana hep gun atıyolar :) bende devlete gidiyrm Allahtan yine kesesini gordm doktor bi sorn faln var demedi cok sukur seni niye 3 gun arayla cagrıyolar kıi :)
Guzel hamislerrrr yarin dr a gidicem dua edin banaaa olur mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Otobusteyim suan.bursa-izmir arasi yanımda ki teyze cok kokuyor ya yada bana mi öyle gelio icim kalkti poff nasil bitecek bu yol.
canım etmez olurmuyuz allah yardımcın olsun
umarım degerlerın cokcookkk yukselımstırrr
Sanırm en ufak kokuları da almaya başlamşsn :) umarm yolculugun cabuk biter :)
bılmyorum kı tatlım doktor benı goreden yapamıyo heralde
ilkı dusuk oldu ya canım sanırım ondan sık sık cagırıyo benı
Hamilelik belirtileri genelde adet belirtileri ile aynıdır ama kisiden kişiye de degisir.bazen bebek istedigimizde kendimiz de bu belirtiler i yaratabilioruz. Madem bu kadar gecikti bi dr gidin yada kan testi yaptirin bence
bılmyorum kı tatlım doktor benı goreden yapamıyo heralde
ilkı dusuk oldu ya canım sanırım ondan sık sık cagırıyo benı
bende hıc mıde bulantısı yok kızlar ya
bunyeden bunyeye değişirmıs
ama ilk gebelıgımde cok mıdem bulanmıstı buunda tık yok
normal mı anormal mı cozemedım :44::44:
Evet ya ins. Kokulara cok duyarli oldum yaa bu aralar
Bosver tadini cikar gor bebisini iyi oldugunu duy.ilerleywn zamanlarda ayda bi cagirinca gecmio zaman ya merak edio insan
demı canım ozamn hıc eve sıgamam heralde 3 gun zor gerıyorum 30 gunu nasıl ecırecem kımbılır
Aman maşallah de olmasin zaten. Benim kizimda 7, haftada baslamisti herkes olmaz artik diosu ve 4. Ayin sonuna kadar yiyemedim bisi
Aman maşallah de olmasin zaten. Benim kizimda 7, haftada baslamisti herkes olmaz artik diosu ve 4. Ayin sonuna kadar yiyemedim bisi
Ben hamileyim yaptım köpürdü canım
Ablam hamile değil yaptı hiç bişey olmadı
Sizin dediğinizde doğrudur belki bilemem ama bi internetten araştırırsanız önceden bu yöntemle hamile olup olmadıgı bilirlermiş
Arkadas test alamıyormuş suanda benimde bu geldi aklıma en azından evde dener diye fikrimi sundum, yalan konuşmadım yanı canım sadece yardımcı olmak istedim
canım ben sana yalan demedim yanlış anlama çamaşır suyla testi dedim yani kesin sonuç vermiyo kişiden kişiye deyişiyo bazıları eşlerine bile yaptırmış köpürmüş o yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?