• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

Kizlaaar yazılanları okudum anlamadım Mart'ta sati olup keseyi göreniniz varmi:44:Ben 3 gündür doktordayim cok korkuyorum bisi olcak diye.bugün doktor genetik testler istedi,kan pihtilasma triod filan.ve benim istegim üzerine yine beta hcg yaptırdım.
7 şinde 130
8 inde 220
9 unda 330 cikti.
Coraspirin çoook asit ve protestan verdi.
Hep kendimi dinliyorum göğüslerimde sızlıyordu sanki azaldı ,kaybettiğim gebeliğimde surekli bir karin agrisi kanbizlik yasamıştım şimdi ne agri var nede başka bisi,gecen hafta adet agrisi çektim bide gaz vardi.

İnşallah bi sorun olmz genellikle herkezn sati mart ve cogunlukla kesesini gordk benm ki de mart kesesini gordm insallah en kısa zaman da sende kesesini gorursn

Bugun hastaneye gittim muayene aldım bebşimn kesesini yine gordum :) ama kasık agrılarmn oldugunu soyledm benden 4 tup kan aldılar ve bi normal idrar bi de idrar kulturu için aldılar sonuclar haftaya cıkıcak merak ediyorm acaba nasl cıkıcak sonuclar hep bana gun atıyolar ben ne yapcam boyle :)

Bugun hastaneye gittim muayene aldım bebşimn kesesini yine gordum :) ama kasık agrılarmn oldugunu soyledm benden 4 tup kan aldılar ve bi normal idrar bi de idrar kulturu için aldılar sonuclar haftaya cıkıcak merak ediyorm acaba nasl cıkıcak sonuclar hep bana gun atıyolar ben ne yapcam boyle :)

Ultrason goruntusunu koysana yaaa merak ettim koyabilenler koysun da kiyaslayalim

İnşallah bi sorun olmz genellikle herkezn sati mart ve cogunlukla kesesini gordk benm ki de mart kesesini gordm insallah en kısa zaman da sende kesesini gorursn

benim geç döllenme 5 mart sat fakat 23 martta yumurtlama acaba o yüzdenmi değerlerim düşük ve kesem karından görünmüyor:(

Otobusteyim suan.bursa-izmir arasi yanımda ki teyze cok kokuyor ya yada bana mi öyle gelio icim kalkti poff nasil bitecek bu yol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadı ya cok gec gun vermıs yıne canm ya benımkı 3 gunde bır cagırıyo allahtan devlete gıdıyorumozele gıtsem basedemezdım:1:
persembe gıttım pazartesı yıne cagırdı :21:
keseyı ordugune sevındım canım
1 hafta daha bekle bakalım ne olacak
işlh olumlu sonucluar alırsın :16:

Otobusteyim suan.bursa-izmir arasi yanımda ki teyze cok kokuyor ya yada bana mi öyle gelio icim kalkti poff nasil bitecek bu yol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:9::9::9: hıc gulecegım yoktu kız
bıyer bosalırsa muavıne soylede yer değiştir bari

Merhaba arkadahslar araniza yeni katildim😊 oncelikle hepinize saglicakla sag salim bebishlerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin Inshallah, Allah bizede en kisa zamanda nasip eder. Arkadashlar benimde bi sorum olacakti adetim 9 gun gecikti ama idrar testi negatif, ama bende eskiden olmayan sheyler olmaya bashladi yani aciktigimda titremeler vajinal akinti yoktu ama shimdi beyaz akinti geliyo goz kararmalar oldu gobegimin cevresi biraz sanciyor acaba benim gibi olan sonrada hamile olan varsa lutfen cevap versin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadahslar araniza yeni katildim😊 oncelikle hepinize saglicakla sag salim bebishlerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin Inshallah, Allah bizede en kisa zamanda nasip eder. Arkadashlar benimde bi sorum olacakti adetim 9 gun gecikti ama idrar testi negatif, ama bende eskiden olmayan sheyler olmaya bashladi yani aciktigimda titremeler vajinal akinti yoktu ama shimdi beyaz akinti geliyo goz kararmalar oldu gobegimin cevresi biraz sanciyor acaba benim gibi olan sonrada hamile olan varsa lutfen cevap versin

canım tam bısey denılmez
adetın normalde boyle gecırkırmıydı
bı saglık ocagına gıt kan testı yaptır ıstersen

Bisey soylemek yanlis olur simdi ne desekki herkeste farklidir mesela bende hicbirsey olmadi

Duzenli gelirdi aslinda ama bu ikinji kez boyle oluyo ocak ayindada adetin ustunden bayaa gecdi sonra gelmishti saol canim

Back