Kizlar arkadasim yapti acayip kopurdu gordugunuz gibi ama hamile degil yaaa bide kizi umutlandirdim uzuldu tihhhhh
Ne kusuru olur mu öyle sey. Normalde hiçbir risk yoksa bile bebegin kalp atislari duyulana kadar girilmio. Ondan sonrada dr girebilirsiniz derse girilir kisiden kisiye degisiyor. Bazende kadin istese erkek bebege zarar gelir diye cekiniolar. Zor bi surec ama en doğrusunu dr bilir. Dr demeden olmaz. Dr izin verdikten sonrada artik sizin tercihinize kalmış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tuh canım ya ben bunu kesın sonuc dıye bılıyodum cunku deneyen cok kısı duydum
normal test mı yaptı bundan sonra canım
tesekkur ederm canım bılglendırdgın ıcın
bende aynı ağrıları çekiyorum belimdede ağrı oluyor ara ara normalmiş kanama olmadığı sürece normalmiş
cok sukur hic kanamam olmadi canim kasık agrisida var adet olcakmisim gibi ilk günlere göre daha hafifledi bakalim yarin keseyi görmeye gidince sorucam doktora.
Kizlar sabah daha kahvalti yapmadan bir iskender cekti anlatamam aglayacak gibiydim agzim sulandi sizce aserdimmi nasil anliycam aserdigimi
gıttın mı canım hastaneye bugun gıdecektın
sonucunu merak edıyorummmmmmm
umarım ıstedıgın sonuclarla karsılasmıssındır
ay canım sen deneyımlısın ozamn bısey soruyum ben sana
kusuruma bakma utanarak soruyorum valla
hamılelıkte ilişkisi soracaktım :78::78::78::78::78:
Yaaaa hic sorma idrar testi yapti
Peki gunu gecmşmıydi bazn idrar da belli olmuyo ya o yuzdn
10 gun gecmis ama duzensiZdi
Hım kan tahlili yapmadı dimi bi yerde okumştn eger gununuz gectyse ve idrar negtf sonuc veriyosa 1 hafta sonra tekrar deneyn diyodu eger suphelniyosa bi de kan tahlili yaptırsn inşallah idrar tahlili yanlş sonuc vermştr hamiledr
Insallah yaaa ama doktor ona yumurtalarinin catlamadigini soylemis igne vurularak hamile kalabilirmis
Anladm inşallah hamiledr belki igne vurulmya başlamşmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?