1 aylik gebeler buyrun

Kizlar arkadasim yapti acayip kopurdu gordugunuz gibi ama hamile degil yaaa bide kizi umutlandirdim uzuldu tihhhhh

Eklentiler

• $1397210631104.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 38
Ne kusuru olur mu öyle sey. Normalde hiçbir risk yoksa bile bebegin kalp atislari duyulana kadar girilmio. Ondan sonrada dr girebilirsiniz derse girilir kisiden kisiye degisiyor. Bazende kadin istese erkek bebege zarar gelir diye cekiniolar. Zor bi surec ama en doğrusunu dr bilir. Dr demeden olmaz. Dr izin verdikten sonrada artik sizin tercihinize kalmış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkur ederm canım bılglendırdgın ıcın

bende aynı ağrıları çekiyorum belimdede ağrı oluyor ara ara normalmiş kanama olmadığı sürece normalmiş

cok sukur hic kanamam olmadi canim kasık agrisida var adet olcakmisim gibi ilk günlere göre daha hafifledi bakalim yarin keseyi görmeye gidince sorucam doktora.

Kizlar sabah daha kahvalti yapmadan bir iskender cekti anlatamam aglayacak gibiydim agzim sulandi sizce aserdimmi nasil anliycam aserdigimi

bende pazartesi görecem inşallah çok heycanlıyım

10 gun gecmis ama duzensiZdi

Hım kan tahlili yapmadı dimi bi yerde okumştn eger gununuz gectyse ve idrar negtf sonuc veriyosa 1 hafta sonra tekrar deneyn diyodu eger suphelniyosa bi de kan tahlili yaptırsn inşallah idrar tahlili yanlş sonuc vermştr hamiledr

Hım kan tahlili yapmadı dimi bi yerde okumştn eger gununuz gectyse ve idrar negtf sonuc veriyosa 1 hafta sonra tekrar deneyn diyodu eger suphelniyosa bi de kan tahlili yaptırsn inşallah idrar tahlili yanlş sonuc vermştr hamiledr

Insallah yaaa ama doktor ona yumurtalarinin catlamadigini soylemis igne vurularak hamile kalabilirmis

Kizlarrrrrr cok guzeller yaaaa bayildim hele su evli mutlu cocuklu olan tisorte suan hepsi defactoda var hemde cok uygun alsakmiki belki yaza kadar kalmazsaaaaaa

Eklentiler

• $1397220408172.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $1397220424331.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 51
  • $1397220442781.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $1397220458235.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 52
  • $1397220474964.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…