• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

Ben hamileyim yaptım köpürdü canım
Ablam hamile değil yaptı hiç bişey olmadı
Sizin dediğinizde doğrudur belki bilemem ama bi internetten araştırırsanız önceden bu yöntemle hamile olup olmadıgı bilirlermiş
Arkadas test alamıyormuş suanda benimde bu geldi aklıma en azından evde dener diye fikrimi sundum, yalan konuşmadım yanı canım sadece yardımcı olmak istedim

canım ben sana yalan demedim yanlış anlama çamaşır suyla testi dedim yani kesin sonuç vermiyo kişiden kişiye deyişiyo bazıları eşlerine bile yaptırmış köpürmüş o yüzden dedim
:54::54::54::54:

pek bı alınganım canım mazur gör lütfen :48::70:

kızlar büğün tüm gün hastanede geçti günüm bebeğim 7.3mm 6,4 haftalık dedi bu doktor bu seferde diğer doktora gttim kalp atışı küçükden atıyodu duyamadım ama gördüm tabi o heycandan gördüğümümü sandım bilmiyorum ama rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah :2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
kızlar büğün tüm gün hastanede geçti günüm bebeğim 7.3mm 6,4 haftalık dedi bu doktor bu seferde diğer doktora gttim kalp atışı küçükden atıyodu duyamadım ama gördüm tabi o heycandan gördüğümümü sandım bilmiyorum ama rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah :2::2::2::2::2:

ne guzel canım bende kalp atısını cok duymak ıstıyorum bugun tam 5 haftalık oldu
pazartesı gıdecem ozamn duyar mıyımkı

kızlar 2 gün önce yazmıştım bhcg 90.5 di 2 gün nasıl geçti bilmiyorum bugün yine baktırdım binbir uğraşla bi gittik kan cihazı bozuk bi gittik giriş yapılamıyo falan nihayet baktılar ve 229 çıkmış :52: alttan ultrasonla da baktırdım belki kese falan görülür diye görülmedi moralim bozuldu ama çok şükür bhcg 229 şu an gayet iyi yükseliyor çok şükür galiba bu sefer gerçekten hamileyim:52:

ben 2 gun once ogrendım hamıle oldugumu
bugun muayne oldum 4mm bı kese goryor gıbıyım ama emın değilim dedı kan testı ıstedı
bhcg değerım 473,5 cıktı
3 gun sonra bıdaha gel dedı doktor
ilk bebegım dusuk oldu buda olur dıye cok korkuyorum nolur dua edın :14:

ooo maşallah beta çok yüksek göğüslerinde başladı mı zonklamaya?
bende öğreneli 2 gün oluyor :) tam akranız desem yeri
bu arada ben antalyadan yazıyorum yaşım 32 ve ilk gebeliğimde de düşük yaptım sonrasında çüft rahim ameliyatı oldum yeni bitti tedavim ve işte buradayım :)
Bir de dilerim ikimizde 9 ayımızı rahat rahat geçirir Allah ın izniyle alırız bebişlerimizi kucağımıza
Nihat Hatipoğlu düşük yapan kadınlar için her zaman şunu diyin dedi Allah'ım sen benim bebeğimi ve beni görünen görünmeyen kazalardan şerden ve nazardan koru' diyip dua edin dedi özellikle nas felak Ayetel kürsi çünkü göze nazara karşı çok etkili

maşşallah cnm ben de heyecanla ultrasonda bişiler görünmesini bekliyorum 6 haftalık nasıl büyük geliyo şimdi bana :1: inş sağlıkla büyümeye devam eder bebeklerimiz:46:

kızlar 2 gün önce yazmıştım bhcg 90.5 di 2 gün nasıl geçti bilmiyorum bugün yine baktırdım binbir uğraşla bi gittik kan cihazı bozuk bi gittik giriş yapılamıyo falan nihayet baktılar ve 229 çıkmış :52: alttan ultrasonla da baktırdım belki kese falan görülür diye görülmedi moralim bozuldu ama çok şükür bhcg 229 şu an gayet iyi yükseliyor çok şükür galiba bu sefer gerçekten hamileyim:52:

sevındım canımcım yupppiiiii :64::64::64::64:
ama alttan kontrol cok tehlıkelıymıs ya hep oyle dıyolar bana
doktora gıdecem dıyorumsakın sakın alttan muayne ettırme dıyolar
oyuzden korkuyorum ben alttan muayne dıyınce
1500e falan cıkmadan rahat bısekılde tam kese gorulmezmıs canım benım 473ken kucuk bısey gordu doktor tam emın değilim demıstı

ooo maşallah beta çok yüksek göğüslerinde başladı mı zonklamaya?
bende öğreneli 2 gün oluyor :) tam akranız desem yeri
bu arada ben antalyadan yazıyorum yaşım 32 ve ilk gebeliğimde de düşük yaptım sonrasında çüft rahim ameliyatı oldum yeni bitti tedavim ve işte buradayım :)
Bir de dilerim ikimizde 9 ayımızı rahat rahat geçirir Allah ın izniyle alırız bebişlerimizi kucağımıza
Nihat Hatipoğlu düşük yapan kadınlar için her zaman şunu diyin dedi Allah'ım sen benim bebeğimi ve beni görünen görünmeyen kazalardan şerden ve nazardan koru' diyip dua edin dedi özellikle nas felak Ayetel kürsi çünkü göze nazara karşı çok etkili

bende konyadayım canım :16:
okyorum valla aklıma geldı okuyorumelımden tesbıh dusmuyo bos kaldıkca okuyorum
o mesajımın tarıhı bıraz gectı canım dun yıne kan verdım 1463 cıkmıstı :16:
sanada buyuk gecmıs olsun canım ve aynı sekılde hayırlı lsunnnn :16:

maşşallah cnm ben de heyecanla ultrasonda bişiler görünmesini bekliyorum 6 haftalık nasıl büyük geliyo şimdi bana :1: inş sağlıkla büyümeye devam eder bebeklerimiz:46:

tatlım bişey göremey çalışma çünkü daha çok küçük yuvarlak bişey o yüzden sadece kalbine odaklan bende büğün bişey görebilrim diye bakınıyodum ama bişey yok küçük olduğu için nokta gibi bişey atıyodu onu gördüm o bile yetti inşallah göredüğüm odur heycandan :49::49::49::1::1:

bende konyadayım canım :16:
okyorum valla aklıma geldı okuyorumelımden tesbıh dusmuyo bos kaldıkca okuyorum
o mesajımın tarıhı bıraz gectı canım dun yıne kan verdım 1463 cıkmıstı :16:
sanada buyuk gecmıs olsun canım ve aynı sekılde hayırlı lsunnnn :16:

aaaaa şimdi kaç haftalık? çok sevindim valla kalp atışını duydun mu? ben bunu düşününce bile çok heyecanlanıyorum

sevındım canımcım yupppiiiii :64::64::64::64:
ama alttan kontrol cok tehlıkelıymıs ya hep oyle dıyolar bana
doktora gıdecem dıyorumsakın sakın alttan muayne ettırme dıyolar
oyuzden korkuyorum ben alttan muayne dıyınce
1500e falan cıkmadan rahat bısekılde tam kese gorulmezmıs canım benım 473ken kucuk bısey gordu doktor tam emın değilim demıstı

saol canım benim ilk gebelik kimyasaldı bundan 3 ay önce oldu. o zaman da doktor karından ultrasonla baktı görünmüyo ama henüz çok küçük o yüzden görünmüyodur 5 gün sonra gel yine bakalım falan demişti bhcg 5. haftada 37 idi üstelik. hiç kimyasal yada dış gebelik falan olabilir diye bahsetmemişti. ben de sevinçle herkese anlattım gebeyim diye 5 gün dolmadan kanama başladı ve kimyasal olduğunu öğrendim o yüzden şimdi keseyi görmeyi çok istiyorum alttan ultrason yaptırdım dayanamayıp. ama bi dahakine mecbur olmadan yaptırmam zaten bişey değişmedi de yine göremedik ama bu sefer gerçekten küçük inşallah herşey yolundadır göğüslerim falan sızlamaya başladı

Kim bilir nasl bi duygu bende duymayi cok istiyrm insallah en kisa zamn da biz de duyarz

Back